Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 911
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Карлово
На мен ми трябва като "удължител" на внука. Стана тежък и ми е трудно да го държа на мивката, за да си мие ръцете. Тенденцията е да му трябва все по-ниско столче. Wink
Оф топик, но да дам предложение. Има стълбичка, такива по 10-на лв. във магазини за домашни потреби.

Има и по-големи. Стабилни са.

# 1 066
Ако е за по-малко дете, тези са по-добри заради стабилността, ако е по-голямо - и другите стават. Плюсът при тях е, че не заемат място, когато не са необходими.

# 1 067
Взех този сладолед. Изненадващо за мен вкуса с шамфъстък ми хареса много. Има ли кутии само с него и да са с вкуса като на този от триото?

# 1 068
Ако е за по-малко дете, тези са по-добри заради стабилността, ако е по-голямо - и другите стават. Плюсът при тях е, че не заемат място, когато не са необходими.
Освен че сгъваемите столчета не заемат място при съхранение, също са стабилни и се "заключват" (т.е. трябва да се чуе клик). Но, да, може би не са подходящи за много малки деца. Ако детето ще е под надзор и няма място за детско стъпало, са много добро решение.

# 1 069
Има вече табели за Лидл на Мушанов в София- откриване на 28.08 в 8ч
Скрит текст:

# 1 070
Някой закупил ли си е и дали може да сподели колко чифта побира? Благодаря.

# 1 071
Извинявайте, да ви питам, там където затварят магазини за ремонт, получавате ли предварително информация кога точно затваря? При нас ще разширяват и се говори, че ще затваря след около месец, може би. Ще ми се да знам по-рано, за да си заредя някои неща.

# 1 072
Извинявай, но къде точно на Мушанов ще откриват Лидл? Пропуснала съм информацията.

Скрит текст:

[/quote

# 1 073
Оф, да отварят слатинския, и без това в микроскопичния все не откривам това, което търся, ми днес и Сточна гара беше слаба ракия. Така и така се разкарвам напразно, поне да не бия път надалеко Joy

Иначе днес видях за сефте мрежо/кашончетата, главно банан и патладжан в комбинация.

# 1 074
Извинявай, но къде точно на Мушанов ще откриват Лидл? Пропуснала съм информацията.

Скрит текст:

[/quote
Ритейл парка до Практикер( между депо Красна поляна и Електрокарния)

# 1 075
Днес видях в Лидъл Възраждане мрежите за които само бях чела.
Имаше доста спаружени патладжани и онова зеленото дето прилича на карфиол. Изобщо не знам кой би дал пари за тези превяхнали неща.
От намалените неща грабнах кафе 2 по 250гр Лаваца Оро за 19.19лв, мисля е добре.

# 1 076
  • софия
Преди няколко седмици имаше перде за баня. Някой дали е обърнал внимание в софийски магазин да има останало?
И от долните памучни чаршафи. Не тези от тази седмица.

# 1 077
Denyl, благодаря

# 1 078
zvanche,
Скрит текст:
На Тодор Александров има много пердета за баня в кошовете с намаления( срещу стенните витрини със сладолед), но не знам дали са от тези, за които питаш.

# 1 079
Вчера случайно научих голяма новина (особено за касиерите😃): направили са така, че вече касите на самообслужване да могат да се "обслужват" от касиер...без той да става от касата си. За разрешенията за продажба на алкохол и подобни неща.
Голям смях при нас. Предишните дни бяха опаковали кашончета за 5 лв само с кочани царевица (не в добро състояние).🤣🤣 Днес пък бяха само с патладжани...Аз вчера си взех чудесни броколи, намалени на по 3 лв/кг (не в мрежа или кашонче, а от редовните).
Таня, ако случайно ти върши работа, тази вечер в магазина на Пещерско шосе до прелеза имаше 4 сгъваеми столчета, 3 от тях в син цвят.

Общи условия

Активация на акаунт