Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 957
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Да, сладки са гофретите.
Децата само ги нахапаха и отказаха. Заминаха до кофите.

# 1 156
Гофретите голи ги консумираме, може с малко масло, със сметана с пресни плодове.

# 1 157
Харесаха ни гофретите с плодово мляко.

# 1 158
  • гр.София
Понеже вече имам в приложението петте лева отстъпка заради временното затваряне на " любим" магазин - важи при покупка над 50 лв.

# 1 159
  • Буркина Фасо
и ги подаряваш ли ?

# 1 160
  • гр.София
Хм, добър въпрос. Сметките ми са между 30 и 40 лв. Имам 11 дена да реша Grinning Ако артиса,ще пиша.( Спирам по темата)

# 1 161
  • София
Как ме развесели, marinadp!

Полезно инфо за Лидъл при минералните чешми в София, затварят от 22 до 31 август, дават 5 лв ваучер за друг магазин.
Скрит текст:
Преди затваряне правят ли разпродажби на развалящите се стоки? Или ще видя само почти празни щандове?

# 1 162
  • гр.София
И на мен ми е интересно, очаквам да разпродават. Утре ще проверя, отпуска съм и мога да си губя времето. Преди едно затваряне за НГ или Великден, бомба беше паднала- празно, та празно. Основни продукти липсваха- мляко,сирене...Само намален хляб имаше .

# 1 163
Ставало е дума друг път че като затварят така филиал, намаляват месо и подобни които не траят.
А с продовете и зеленчуците в кашончета трудно ще привлекат от Кауфланд, че там ако правилно си спомням намаляваха всички ПиЗ на общо основание час преди затваряне. Имах позната която отиваше малко преди това, избираше си на спокойствие преди да стане време и да обявят по-ниската цена че тогава повече хора се бутат там, но на касата минаваше след този час. Просто така си планираше времето за пазаруване или ако трябва се мотаеше още малко. Но знаеш че ще вземеш намалено точно каквото ти трябва, а не каквото им е останало да не го изхвърлят.

# 1 164
Знаете ли дали пилешкото филе от гърди на „Грил майстор“ в пикантна или билкова марината има разфасовка от 600 гр.? Питам, защото в брошурата има оферта за такъв грамаж на цена от 7.99 лв. до 31 август, а в магазина синът е дал 11.49 лв. за 650 гр. Просто да знам по кой параграф се е минал и имам ли основание да ги взривя. Защото, ако по принцип има от 600 гр., грешката е наша, обаче ако няма… Макар че тази разлика от 50 гр. също е страшно подвеждаща, но това е друга тема.
Слагам в скрит текст снимка на офертата и на купеното, за повече яснота по въпроса ми.
Скрит текст:

# 1 165
Показвате различни артикули.
Това от 600 грама е нарязано на фитилчета, на тънки лентички...вчера го заглеждах.

# 1 166
То всъщност пише, че магазина е затворен от днес, отгоре пък свети зелено, че работи. Не съм в района сега и не мога да проверя веднага.

# 1 167
Знаете ли дали пилешкото филе от гърди на „Грил майстор“ в пикантна или билкова марината има разфасовка от 600 гр.?
Има, в бележката ми е записано като пил. стрипсове.

# 1 168
Ясно, значи грешката е наша, благодаря. За вас не знам, но мен пазаруването вече страшно ме изморява. То не хрътка, ами не знам какво трябва да си, за да уцелиш това, което търсиш. И като добавиш и безумните цени си става истинско изпитание за нервите.

# 1 169
Добре, че сте отложила взрива.Благородна постъпка от  ваша страна за магариите им.

Общи условия

Активация на акаунт