ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 909
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
БЕЛ - 57, математика - 35.
Много ме е срам!

# 106
  • София
anra, това е в или над средните резултати за страната,които  са 47, 5 БЕЛ и 35 МАТ, видно от статистики, които споделят директори из мрежата. Най добре са по АЕ 84 Smiley
Както писа Хана, тези резултати са атестат за учителите, не толкова за учениците. При нас определено учителката по БЕЛ много се постара, а математикът ги обработва системно и в повече часове от 5 клас още.

# 107
  • София
Ей ама как точно си отговаряме на скалата! По мат средното за страната е 35 и отговаря точно в средата на оценка “среден”. Ще видим в статистиката колко са под заветните 30 точки.
Чудя се, ако на децата бяха дали същите задачи, които им се паднаха в седми клас, колко деца щяха да изкарат поне 70% от точките, които имаха тогава?
Тези деца на изпарения да караха от 7 клас, по-добре щяха да се представят.
Моето си е доволно от НВО (93 и 100). Не го пиша заради неговия резултат.
Но нивото на образованието така пада, че е за страх. Докарахме го до там, че вече престоят в училище не е само губене на време, а даже затъпяване.

# 108
  • София
Моята щерка е с 59т по бел и 44.5 по мат. Като за без преговор и усилено учене пак добре.

# 109
Днес класната им нанесе точките от матурите в Школо.Казвам го за тези които са си загубили бележките 😀 и при вас би трябвало да ги впишат и да си ги видите от там.

# 110
Янче, Анра, за ко говорим, щом са си ги Фалим, аз ко да кажа, моето е гардже е топ, чудни резултати, нема да я оправдавам повече, да съ стяга, та резултата е - БЕЛ - 51, Мат - 44. Да не казвам пък другите колко имат, хич не е за смях.

Мойто не е надарена с дар слово, тези - трудна работа, резюме - бива, останалото ееее... Та ето за справка към статистиката:
Момичета - БЕЛ.         Мат.
                1 -   71.            44,50
                2 -   62.             32
                3 -   60.             39,5
                4 -   35.             28
На други деца, не от града, там е още по - зле, едно е изкарало по 8 точки и на двете, друго на едното 8, а на другото малко над 10 около 15 точ., ако не се лъжа.
Ако гледаме при нас, изводите сами моге да си ги направим. А имаше едно, за него писах още същия ден на Мат. - поседя малко, нищо не е писала, нито една задача, след малко станала и си тръгнала. Същото туй, дето бяха с мойта в една паралелка в старото училище. Същото това момиче, което до 7 клас, беше до едно известно време една от любимките, защото видите ли - получава хубави оценки.

За мойта ко да кажа, ако не иска да се стяга, да се напъне за да си повиши знанията, на ДЗИ ще си бере плодовете. Все пак тая надежда, един ден да се подобрят нещата. Ако ли не, ще си казвам - жива и здрава, за всеки има място под слънцето, не може всички да са на едно ниво, нали тъй.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 15:59 от Тони🍀

# 111
  • София
Моята е много пресметлива и когато знае, че не и е важно не се напряга да учи. Когато е важно се стяга доста успешно.

# 112
Все пак мисля да отида да видя работата по БЕЛ. Той самият иска да си я види. Учуден е от резултата. Мислеше, че ще има над 70 точки. Каза, че е било много лесно.

# 113
Моето дете ме зарадва БЕЛ - 82 т, МАТ - 100 т.  Горката, много се зарадва, макар последните два месеца да трябваше да се занимава и с домакинстването, че аз изпаднах в невъзможност. Sad Хора, минах през ада и то няколко пъти.
Скрит текст:
Като тръгнаха едни вени, едни лифни възли. Разочарована съм за пореден път от докторите. В един момент решихме че ще отидем при голямо светило, професор по ангеология, началник отделение и ... Еми какво да ви кажа. Аз не мога да си стъпя от болка на краката (у нас се придвижвах с офис стол, там бях с инвалиден). Тя ми разправя нямаш вени отзад на бедрото, за да те болят. Друго е!  Ето (пипайки ме за една от възпалените вени или възпалените лимфни възли), боли те на всякъде. Трябва да посетиш невролог, гинеколог и ... Макар че и самата тя видя че имам развит тромбовлебит и на двата крака и аз ѝ казах че съм дошла да вляза в болницата, тя ми изписа едни инжекции, каза че може да си ги бием и сами вкъщи и ме изпрати да си ходя, като в документа за преглед ми написа, че съм отказала предложената ми хоспитализация. Нямам думи! А аз си мислех, че като се насоча към частна болница (Токуда), нещата ще са както трябва. Добре че по някое време се сетих да взимам аналгин за болката, че ... В комбинация с нейното лекарство поне сега си се движа на собствен ход, но определено съм потресена от некадърността на някои лекари, че и за велики ги пишат в интернет. Тази болница си стои на стари лаври. След като приказвах с мои роднини и приятели, разбрах че и при тях е минало с проблеми там, макар че не се бяхме сетили по-рано да говорим за техните пък перипетии. Извинете ме а оплакването, но не се стърпях да се оплача. Sad

# 114
БЕЛ 84, мат 92. По горната скала доста скромни резултати.
                    Посочената таблица не е реалната, по която се приравняват точките в оценки
                     Ето вярната скала , по която от 2022  и тази година се приравняваха точките на ДЗИ 12 кл.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 10:42 от Didia

# 115
  • София
Вяра, бързо възстановяване!

Скрит текст:
Аз не виждам разлика между двете скали и страницата на МОН.

скала

и скала

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 10:50 от Вампирче

# 116
  • в очите на дъщеря ми
Олелееее, Вяра, бързо всичко да минава!....
Ураааааа, приключи тоз, ужасен 10-ти клас....много съм доволна от прекрасната, много.....тя не е особено доволна от себе си, казва можех още( особено по БЕЛ, там определено е ощетена и не само това подобие на учител, успя сериозно да и подкопае интереса и амбициите по предмета)......божкичкооо, това дете не е от мен...Sweat Smile

# 117
Вяра, бързо оздравяване! Браво на детето! В трудности съм забелязала, че израстват.

# 118
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Вяра, дано се оправиш бързо!

# 119
  • Пловдив
Вяра, бързо възстановяване!!
Вярно е, че децата израстват много, когато има трудности. Била ти е опора в трудния момент, справила се е чудесно и в училище.
Браво!

Общи условия

Активация на акаунт