ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 28 953
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Нинка, точно тя е класната. И много се стара да ги подготви. Това е и неин труд. Наистина е добра. Благодаря!

Каран, фенка съм на математиката. И да чуя дете, че е разочаровано, че се е отказало от нея, толкова ме е яд! В седми клас математичката ме накара да се влюбя в математиката и тя остана истинската ми любов. Но за съжаление съдбата отреди друго или по-точно аз.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 20:35 от krasi78

# 91
Аз пък до 7ми клас бях много доволна от учителите по математика до 4клас , класната им беше добър преподавател,след това в новото училище бяха при пенсионерка ,която на следващата година се пенсионира и дойде млада току що завършила с голямо желание преподаваше дори след часовете ги викаше да решават допълнително.Но от както сме в гимназии е ужас.

# 92
Къде проверявайте резултатите?

# 93
  • Пловдив
Свърши се момичетаааааааааааа, Живи сме.  5,64 се очертава за годината. Точките от матурите са супер за нейното не учене, отново непоносимата математика е с повече точки. Не че те имат значение.
Честит рожден ден и на Гери на девойката!

# 94
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Къде проверявайте резултатите?
infopriem.mon.bg
На служебната бележка за разпределението има потребителско име и парола.

ГЕРЧОООО, да е жива и здрава!

# 95
При нас чудесни резултати, макар че тя не е доволна. Оплескала е задачата с пръскачката Confused
Краси, след нанасяне на годишна оценка само класен ръководител може да редактира оценки. Учителя трябва да се свърже с класния и да помоли за промяна.
Това не е така. Сега погледнах отново, позволява ми да редактирам оценки на ученици на които не съм класен.

# 96
  • София
При нас резултатите хич не са манекенски: 89-100-98, ханшът е добър, макар и не идеален, има да се работи по него до ДЗИ, талията е с толкова натрупване поради многото часове по математика в МГ, а гръдната обиколка е мижава Smiley - има какво да се желае до сертифициране, ще трябва още шпрехане. Хубавото на това НВО е , че наистина е безгласно и безучастно, само някаква и то не генерална, репетиция и междинна проверка по пътя за значимото ДЗИ.
Честито на рождениците! Здраве и щастие!
При нас тепърва до края на работната седмица ще избираме профили, радваме се, че са решили да са общо 4, т.е. ще избираме 2. Ха сега де?

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 18:19 от bora

# 97
Краси, Бокси, ко да ви кажа, жалка картинка. Най вече пък, ако учители са си избрали и любимци. Не могат да разграничат работата от предпочитанията си ( демек, да са безпристрастни ). Туй го играхме от 2 - 7 клас. Ей тъй децата почват да се отдръпват от даден любим предмет.

Бопа, браво, ко не им харесваш на размерите, идеални са. Хааа, още цели 2, да ги избира разумно, после да не стане - що ги избрах тези. Поне имате голям избор.

При мойта, по Мат. се вижда някакво старание, но уч - ката, колкото и да е добра, преподава предимно от учебника, тя затова спря и учебник да носи. По БЕЛ е трагедия, както не веднъж съм писала. Нея я мързи дори тестовете да им проверява, ако срока е един месец, проверката и резултатите ще траят толкоз. Мойта както винаги, знаете лани колко отсъстваше, и тази година ( макар и по - малко ), та се натрупаха доста пропуски.

# 98
  • Бургас
Моя е с 4 по Бел и с 2 по Математика.
Ами,...каквото такова!
Важното е,че успешно завършва 10 клас!
С учене и напън в последния момент от негова страна получи хубави оценки по математика - 5 и 4 и го оформиха, заветното 3 !!!
По немски си изкара допълнителни  две четворки и там е тройка!
Чакаме да го оформят по 2-3 предмета, по които оценките са му ясни! Пуснах му бележка по семейни, но ще влиза по 1-2 предмета само. Утре е ред на математиката - можела да реши да го изпита пак....  Ще издават и учебниците.
Вече е във ваканция !

# 99
При нас чудесни резултати, макар че тя не е доволна. Оплескала е задачата с пръскачката Confused
Краси, след нанасяне на годишна оценка само класен ръководител може да редактира оценки. Учителя трябва да се свърже с класния и да помоли за промяна.
Това не е така. Сега погледнах отново, позволява ми да редактирам оценки на ученици на които не съм класен.
Явно греша. Това беше обяснено на РС миналата година. Не съм в сферата на образованието и познанията са ми от много четене и както казах в случая информация от РС.

# 100
  • Пловдив
Точките на НВО 10 клас за мен са по-скоро проверка на учителите. Защото никой не ходи на частни уроци в 10 клас.
При нас са БЕЛ - 94, МАТ - 93.5
Учителите са много добри. По български например тази учителка им преподава от 5 клас. Подхвана ги много здраво още от тогава на високо ниво. И ето резултата. По математика - също. Късмет имаме с такива преподаватели. Наборката ще завърши с 6.

# 101
  • Бургас
Късмет имаме с такива преподаватели. Наборката ще завърши с 6.
Дай Боже всички да са с такива преподаватели и годишни оценки за догодина! Амин !!!

# 102
Ханна, имам дете от село, което ходи на уроци по БЕЛ от 6 клас без прекъсване до 7 юни, подготвяйки се за НВО и за 7 и 10 клас. Е да е здрава, но 64 точки. Познавам и други, които ходиха на уроци. Набора също иска, но не можахМе да ги координираме с тренировките. За ДЗИ, държи да е повече от 59 т. или както се приравнява на 4.50.

# 103
# 104
БЕЛ 84, мат 92. По горната скала доста скромни резултати.

Общи условия

Активация на акаунт