ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 969
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Не стаам за гадателка, Joy, ся вече нема ми вервате повече.

Ама си знаех, че мойто щом нема да е за пазаруване, няма да иска да иде. Преди малко, сама ми предложи, а на мен ми светна лампичкат, изчаках сама да си каже истинската причина. Дано да не размисли до понеделник.

# 166
  • София
Ей, ама много сте изписали!
Аз съм служебно на морето, ама до водата още не съм стигнала. И тук е топличко, но поне има бриз.
Резултатите от НВО очаквано по математика са отлични, но по БЕЛ е разочарован, а и аз - има 78т. Това, според мен, не добър сигнал за предстоящото ДЗИ и ще трябва да ходим да видим как са го оценили и къде има пропуски. Добре, че и в понеделник ще може да се гледат работите, че тогава ще се прибирам.
Иначе, крайният му успех е супер за мен, тъй като успя с допълнителни изпитвания да си повиши успеха и завършва с 2 петици. Горда съм с него, че не се отказа. Едната му 5-ца е по БЕЛ. Явно толкова си може и НВО-то го потвърди, но все пак трябва да се види върху какво има да се работи.

Вяра, Ан, да попаднете на точните доктори и да се възстановите бързо!
Карз, честито, сестро! Всички тръпнехме с теб. Ще си сипя довечера едно узо солидарно с теб. Heart
Браво и за момчето на Бокси, че всичко се е развило по правилния и успешен начин за детето.
Хайде момичета, избутахме 10 клас! Сега да видим какви ще ги надробим с профилите и дали догодина ще си се вайкаме отново. Пу-пу, ха, дано не! Joy

# 167
  • София
Има, ама ни аресват 😁. Сега фърляйтв карти за статистиката 😂

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 17:51 от Ариана

# 168
Завърши с 5,00. Аз съм доволна, защото няма тройки. Не е от най-ученолюбивите. Иска хубави оценки, но не е постоянен. Учи, изкарва една две хубави оценки и после прас, някоя двойка или тройка и смъква успеха. Като му кажа, че трябва постоянство, отговаря, че не може да прекарва всеки ден по 8-9 часа в учене по всички предмети. Като се замисля е прав, май. Те имат всеки ден по.7 часа в училище и после трябва да се готвят за следващия ден. Май е повече от нашето работно време. Да са живи и здрави, аз навремето завърших с пълно 6, но оценката от дипломата ми беше балообразуваща за кандидатстването. На него едва ли ще му трябва.

# 169
Ариана в понеделник в 10:48 Stuck Out Tongue Winking Eye

Отидохме и разгледахме творенията на младежа. Падна голям смях със "Странника". Нито една точица от там. 4 на теза и 11 на резюме. Постарал се е доста и е измислил нова дума в българския език "удобност" 🤣
Не можах да отида да му видя творенията, но съмненията ми са, че литературната част и "творческото" писане са тотал щета.

# 170
Ох, свърши 10 клас. Надявам се следващите две години да е по-леко като ще учи това, което уж му харесва и върви.
Болните да оздравяват и ваканцията да започва.
На НВОто - 82т. по БЕЛ и 100т. по математика. По БЕЛ ще трябва малко да се напъне следващите две години.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 17:39 от *PipiLota*

# 171
Ох, свърши 10 клас. Надявам се следващите две години да е по-леко като ще учи това, което уж му харесва и върви.
Болните да оздравяват и ваканцията да започва.
На НВОто - 82т. по БЕЛ и 100т. по математика. По БЕЛ ще трябва малко да се напъне следващите две години.
В 12ти клас като решат,какво искат, ще се напънат. Но май ще трябват пак уроци като в седми клас. Хубавото е, че в 11ти и 12ти клас ще имат много малко предмети и то такива, каквито уж харесва.

# 172

В 12ти клас като решат,какво искат, ще се напънат. Но май ще трябват пак уроци като в седми клас. Хубавото е, че в 11ти и 12ти клас ще имат много малко предмети и то такива, каквито уж харесва.
                 Ще трябва да се понапънат още от 11 клас, защото успехът на дипломата се изчислява от двете години /11 и 12 клас/.

# 173
Имсче, от съ оплакваш, екстра си е, а 11 и 12 клас ще е още по - по, ся като олекне откъм бумащина, нещата ще потръгнат.

Стон, не се коси, и понеделник е ден, не е късно.

Арианче, споко, там за където се е запътил, ша го приемат от раз, още на първо. Сипвай смело и поливай.

Певе, екстра си е, недей да съ отчайваш. Нали си знаеш, не може всички да са горе, трябва да има и по средата и на ниското.

Пипи, екстра резултат.

Одеве една позната ( детето и, и то ся 7 клас завърши ), та то и казало - мамо, много от класа имат по Мат. - нарчета, а какви им са точките, идея си нямам. По - късно ще разбера, че дъщеря и е била навън.

Та за пореден път се убедих, колко зле е положението с тази по Мат., а имат нов директор, бил учител или директор в спортното. Но горкичкият, кво може да направи, то учителят като не го бъди, а, е, и сигурно вече пред пенсия, та не може и да я изгони. Еееййййй, малко останаха явно кадърните учители по тези два предмета. Язък си на децата.

# 174
Някакъв списък за литературата за 11ти клас да имаме?

# 175
  • Бургас
НИе още оценка чакаме!
Тоз господин по БЕЛ е много зле и винаги последния ден в последната минута нанася всичко.
В понеделник очаквам да го оформи.
А за списък - изобщо не чакам.

# 176
  • София, в момента в любимото ми село Железница
НА първа станица! Joy

# 177
Хахаха, малко преди да почне да съ конти, щот излезна, и казвам - имаш да четеш, първо почни със „ Железния светилник ". Познайте кво ми отговори - аааа, абсурд, няма нищо да чета. Тя има навика, като и предложа нещо, да си мисли, че на момента трябва да е. На моменти е голяма буквалистка.
Явно ша съ вихри буря, яко задуха в момента.

# 178
  • Бургас
Погледнах списъка от първа страница.
Има хубави заглавия, но някои нищо не ми говорят....

,,Железният светилник,, с удоволствие бих го прочела за пореден път!

# 179
Най-после край на 10 клас! Успех 5.38.
Аз съм във ваканция официално.
Отворете шампанското! Ще купонясвам!

Общи условия

Активация на акаунт