ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 962
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Бокси, екстра си е, малко ли преживя детето. Иначе как му се вижда новото уч - ще, харесва ли си го?

# 151
Друго дете е!😀Беше станал нервак и всеки ден се прибираше изнервен и с главоболия.  Доста време му отне да свикне с новите учители и техните методи на преподаване и изисквания,но втория срок взе да им хваща цаката.😂😂 Освен проблема с математичката ,друг няма хареса и учителите и децата.
Бокси, екстра си е, малко ли преживя детето. Иначе как му се вижда новото уч - ще, харесва ли си го?

# 152
Емииии, дано от следващата година, и по този предмет се уредят нещата. Значи, с две думи - заслужавало си е. Сега сте спокойни, няма напрежение, значи и ваканцията този година,  ще е една от най - приятните.

# 153
Прибра се на обед и ще иде следобеда, сама. Аз съм Н и няма как да я придружа. В неделя заминават на друго пътуване за посрещане на 01.07.
https://karamanev.me/technologii/izkustven-intelekt-matura

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 13:04 от ra2

# 154
Айде,  и набора завършва официално с 5,75
Отиваме на село за седмица, (Белоградчик)  после  в моя край на море (Балчик) . Лято е 😁🥳☺️

# 155
  • Бургас
Еееее! Най-накрая имаме написана заветната тройка по математика!
Наздраве!

# 156
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Еееее! Най-накрая имаме написана заветната тройка по математика!
Наздраве!

Бравоооо
Наздраве

# 157
Karzz,  браво ! Наздравеее. Айде ваканцията започна .☺️

# 158
Нататунче, видя ли ся? Само да си гъкнала.

Карзче, ко стана а, аааа, ела кажи, че не познавам.

Браво и на двете наборчета.
Ся отивайте да разпускате, пийнете поне едно, и едно зарад меня.

Ради, тя после ще ти разкаже. Ти ся си почивай, че те чака Н, дано ти е лека и спокойна.

# 159
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!
Отиваме с младежите на фитнес, да си оползотворим адреналина и емоциите! После и с бира!
Кеффффф !!!!
Ужасен беше този 10 клас!
Но вече е зад гърба ни!
Весела и безгрижна ваканция на наборчетата и нас старейшините!

# 160
  • София
Тони, фърли едни карти кога шъ излязат резултатите от 7-класното НВО и ще ни харесат ли 🤣🤣🤣

# 161
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ариана в понеделник в 10:48 Stuck Out Tongue Winking Eye

Отидохме и разгледахме творенията на младежа. Падна голям смях със "Странника". Нито една точица от там. 4 на теза и 11 на резюме. Постарал се е доста и е измислил нова дума в българския език "удобност" 🤣

# 162
Карзче, наздраве!
Ариана,  според мен ако днес не излязат, ще е в понеделник най-късно.
Тони, да се разменим - моето много настоява да отидем да си види работата по БЕЛ, че очаквал повече, но аз нямам такова желание - каквото, такова.
Тататунче, точно навреме за море - в  тази жега не се диша.
Бокси, браво на младежа, че се чувства добре в  новия клас - здравето и спокойствието са много важни.
Всички, които имат здравословни проблеми, пожелавам да ги преодолеят и всичко да е наред

# 163
Първо да ви пусна линк към - Железният светилник, хем да ви улесня, хем по - бързо да е, да съ не мъчите.
https://www.rulit.me/books/zhelezniyat-svetilnik-read-183446-1.html

Арианче, язе карти не хфъргам, язе го капам на усет и вътрешно гласче. Ма ша съ пробвам, па да видим, резултати вторник, за преглед може би в четвъртък. От ся съ изморени, ша искат бързо да приключат, да мое да си отдъхнат.
Иначе твойто чадо ша е със супер точки, от мен дъ знайш.

Нинка, ако ти съ окажеш права, вече ти ша прогнозираш. Оффф,тоз „ Странтик ", изяде им главите, па и тезата е една, но поне е хванал 4 точки, там макс май бяха 6, а за резюмето пак бива, значи наистина се е справил подобаващо. Браво.

Ирче, твоя сладур колко има, нищо не казваш.
Иначе давай, съгласна, а и всеки който не му се ходи с дятето да ги гледа, а то горкото иска, с удоволствие ша съ менкаме. И без туй нема да нъ фатят, че не сме адно фемили.

Надявам се поне в последния - трети ден, да съ навие, инък ша си остана с пръст в уста.

# 164
Има резултати на 7.клас!!!

Общи условия

Активация на акаунт