ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 951
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Да си кажа честно, сега ако можех да върна времето назад до НВО-то,  щях да го оставя да се наспи.🤷🙂

# 136
Ан, дано всичко скоро се оправи и при теб. И туй е от нещата, дет не трябва да ни сполетява.

Вяра, с късмет е наборчето, личи си, щом и на почивка ще успее да иде, тя го заслужава.

Певе, учудваш ли се. Вчера търсих инфо, не открих, днес се сетих да погледна при РУО, там като видях, направо онемях. И ден не можеха да изчакат, закъде ли са се разбързали. Явно заради седмокласниците. А туй за снимането, разпечатване и тем подобни, хич, ама хич не го разбирам. Все едно военна тайна. Ни рецензии има, ни нещо друго. И без туй не може да го успориш решението. И защо го правят туй упражнение, щях да кажа нещо, но по - добре да си замълча. Нема нужда да разбунвам духовете.
  Не е вярно, че не можеш да оспориш оценката/точките, въпреки записаното в закона. Ако е сменена работа, ако е сгрешен ключ, ако са неправилно пренесени или сметнати точките, можеш и още как. Не само можеш, но е и правено. Просто не се дава гласност за тези случаи.

# 137
Певе, в такива случай да, но иначе не дават. А защо да се дава гласност, като ще е срам за околните. То май имаше такъв случай за който казаха по новините, но беше отдавна. Поне доколкото си спомням де. ЕГН - то не прощава.

Остана ни да се отдадем на почивката, другото нема го мислим.

# 138
  • София
Привет на всички!

Здравословните проблеми на мамите да отминат, а на наборите весело прекарване на ваканцията. Заглавието е супер!

НВО-то мина, прилични резултати, без никаква допълнителна подготовка. остават още 2-3 предмета за оформяне, утре връщат учебниците. Има връчен списък със задължителната литература, дано да прочете поне него. Лятото ще го уплътни с малко гости при баба й през юли, после 3 лагер-школи през август и ще дойде 11 клас.

За мен почивка (пълноценна) не се очертава, ще кукам в София. Някъде мернах, че Тони подстрекава за среща, ако се организирате, ми се иска да дойда, така че свиркайте!

и последно: имам си бакалавър в къщи, мечтая на есен да запише и магистратура, докато още е набрал инерция от студентския живот Simple Smile

Прохладна вечер, момичета!

# 139
Бетелгейз-An, дано се установи бързо от какво ти идва проблема с очите (дали е ЩЗ или нещо друго) и да успееш да се възстановиш почти веднага след това!
От ЩЖ е.
Диагностицираха ме с Базед, а сега и със суспектна глаукома.
Проблемите в ЩЖ са от стрес. За 3г ЩЖ ме прецака от всякъде.
Силно се надявам като се донаместят хормоните да видя светлина в тунела, но не от приближаващия се бърз влак Joy
Поне вече не приличам на болна от анорексия. Но пък всички летни дрехи, които съм си купувала в кльощавия период не ми стават Joy

Младежът не знае дали утре са на училище. Да не им пляснат по 5-6 неизвинени.
А и не знае къде трябва да отиде за практиката.

# 140
Бетелгейз-Ан, влязох в хипо и ми се появи тироидна офталмопатия, много необичайна комбинация.
Щеше й се да си види работата по БЕЛ, но в посочените дни са на екскурзия.

# 141
Етърнити, честито, а дано и другото да стане. То аз подстрекавам, но кой ли ме чува. Вампито само реагира, но до там. Дано съ сберат, аз ако не дофърча с метлата, виртуално ша въ поздравя. Ама тез кокошки тук, явно не щът да се разкудкудякат.

Ан, и твойта не е лесна. На дрехите - май.... им, важно е ти да се оправиш, па дрехи бол.

Ради, ако искаш иди ти, пък после ще и разкажеш кое какво що. Дали може само родител да иде, идея си нямам, ако не може, грабни под мишница някое комшийче или познато дете, представи го за наборката, и готово.

Мойта ако стане утре сутрин по навреме, ша носи рано сабахлен снимките. Днес най после ги взе, отидох с нея, аз трябваше да си получа пък, подновената карта. То хубаво я зачистила на снимките, ама ми седи една такваз - синкава, и леко бледа, все едно си гледам мойта нова карта.
Списъка, ах тоз списък, чудя се, това лято дали ще реши да прочете поне нещичко, макар и малко от него. Ще си проличи.

# 142
мисля, че е срещу лична карта и няма как човека и картата да не съвпадат

# 143
  • Бургас
Бетелгейз-An, Вяра, пожелавам ви здраве! Бързо да се стабилизират здравословните проблеми!

Още чакаме оформяне по Бел, Математика и  физическо !
До последно ни държат под напрежение!
Дано няма изненади заради матурите!

# 144
Ради, ако намериш някво чадо, дет да прилича на твойто, може и да стане. Май е трябвало близнаци да родим.

Карзче, то ако се знаят какви са, нема за оти да съ притесняваш. А и както казах, таз година без препятствия ще сте.

На мен ми е любопитно да и видя по БЕЛ, но тя хич не ще, да съм одила саминка, ма как язе саминка, като дори нема да му пустят вътре да вляна. Ей туй то, тез дет искат - не мо'ат, а тез дет мо'ат - не искат. Понеделник е последния ден, ако съ навие, ша идем, иначе ще ми остане само мерака.
Поне занесе снимките. Имало само едно дете ( момче ), и тъй като първите два часа са със класната, вместо в кабинета, са отишли на прохлада в библиотеката. Напрау жал мъ хвана. Та класната и казала тъй - още 10 трябва да донесат снимки, дипломите ще ви ги дам началото на другия месец, тези които не успеят тогава, ще си ги получат есента. А аз си мислех, че ще ги позабавят.

Айдееее, кога ша имате среща, този път и Карзчето ша присъства. Тя трябва да е там, вече спокойно може да си отпусне душичката.

# 145
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Набора днес предават учебниците и иска след това да ходим двамата да гледаме какво е сътворил по БЕЛ.

# 146
  • Бургас
Тони, знаят се оценките, но ме човърка да им врътнат номер да им напишат оценките от матурата...
По Бел е добре, но по математика - тц!

# 147
Вяра, Ан, , дано бързо да намерите подходящите доктори!

Тази сутрин мъжете ми отидоха на риболов. Само не разбрах защо трябваше да ме събудят толкова рано.
На НВО-то се е представил прилично - 83 БЕЛ и 85,5 МАТ.

# 148
Карзче, хич съ не напрягай, нямат право да ползват точките от НВО за оформянето. Ако все пак се стигне до този момент, пускаш жалба, подаваш устно и писмено възражение. Усещам как след мъничко ще напишеш с усмивка, радост и облекчение че всичко е наред.

Нинка, завиждам и на теб. Приятно разглеждане, после да кажеш как е минало.

Нелс, браво и на твоето дете, заслужено ша идат на риболов. Дано се върнат с обилен улов.

# 149
И ние приключихме.Слава богу свърши се! Тази година му е най слабата и завършва с 5.36 ,но със смяната на училища тази година беше очаквано и обеща догодина да се стегне.
Пожелавам на всички приятна ваканция!

Общи условия

Активация на акаунт