Здравей, ваканция любима, тъй хубаво е, щом те има! (лятна десеткласна)

• 9 947
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
  • Сф
Ние сме гук с мм

А девойката ще се пържи днес последно по биология за повишение. Връща днес , дава бележки и утре са на басейн с приятели от класа. После поема и тя към морето и в неделя живи здрави ще се съберем тук. Нямам търпение да си я видя и всичките ангажименти да приключат успешно! Благодарско за темата.  Чак не мога да повярвам ,че приключи този наш ужасен 10 ти клас. Единадесети звучи много оптимшстично Simple Smile

# 31
Пюрче, от мъ караш зорлен да ти завиждам и на теб. Бива ли тъй ся. Добре де, ай от мен да мине, нема ти завиждам.
Да си изкарате приятно, а на девойката успех, ще се справи.

Днес поваляха малко оценки, малко срочни и годишни. Чакаме останалите ( повечето ). До 30 - ти има време, не бързаме.
Днес съ нави, отиде да съ снима, ма как избра възможно най - смотаната блуза, и като никога, дори не поиска да я чакаме да си изправи косата. Отиде къдравка, със смотаната блуза, снимаха я, и накрая помолих да я зачистят, жената се съгласи. Мааааййййкооооо, с 4 лв. скочили цените, бяха 5, сега 9 за 24 часа. Та добре, че ще ги махнат недостатъците, иначе щеше да е като Гаргамел и животинката му, като бяха пъпчасали, ако се сещате и помните ( от смърфовете ). Ако не бях казала, тя щеше да си замълчи, и с тях щеше да си остане, егахти и дятето.

# 32
Моят си ходи на у-ще. Не са им намалени часовете.
Икономиката им весеше. Целият клас имали двойки. Миналата година им беше дала да правят бизнес план. тази не знам какво ще им даде.

# 33
Валят оценки и при нас. Сигурно днес им е някакъв срок. По БЕЛ ИУЧ му остави 5,а трябваше да е оценката от НВО. Много ще ме е яд, ако се окаже ощетен. Но реално си е за 5.

Другата година ще са в по-голяма стая, но ще им сложат четвърти човек. Дано си паснат. Пу-пу! Иначе тази ще е със собствен санитарен възел.

# 34
  • Бургас
Да си похваля набора, че се оправи с оценките по математика!
На писмен и устен изпит има 5 и 4. Сега чакаме да го оформи.
Размина се! Много съм щастлива!
Аз го похвалвам по инстаграм, за оценките, а той ми пише ,, Никога повече да не се съмняваш в мен!,, Ами това си е той - оправен ! Доказа пак, че ако иска може да седне и да учи и да има високи оценки! Ама пусти мързел...!!!
Сега чакам обаждане за работата.
Не остана!

Пюрче, много сте добре! Наслаждавай се!

# 35
Браво момичета, само така, и в мъката, и в радоста съм съпричастна с вас.
Краси, радвам се за младежа, че нещата и със стаята се е решил. Сипвай смело, отпусни душата.
Карзче, казах ли ти, ама ти, йок та йок, ся дишай и си сипи едно и ти.
Айдеееее, само добри вести оттук нататък. Тази година мога ли да предположа, че нема да е зает с училищни неволи като миналите две.

Нека валят оценки, само хубави.
Обачееее, аз се чудя, по предметите които имат РП оценки йок, а по същите на ООП - са писани. Мноу странно.

# 36
  • София, в момента в любимото ми село Железница
karzz браво на младежа! Е може, стига да иска.
Набора приключи!!!! 5,65 най-висок успех от всичките 10 години. Доволен е, което е най-важно.
Да споделя за историята- трима сладури са на поправка.
 За поредна година отбелязвам, че ТУЕС не си поплюват и поправките ще са много и по най-различни предмети. От класа на набора 5-6 човека не смятат да продължат в 11 в същото  училище. А къде ще разберем наесен.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 12:50 от ninanb

# 37
Карзче това е много добра новина , много се радвам за детето.
При нас само по физическо ги оформиха ,моя има 5 😀 първия срок 4 втория 6 ,това му е най омразния предмет.😂

# 38
Странно е но и набора тази година е с най-висок успех.  До колкото разбирам и други деца са така .🤔   Иначе каза, че в 11 и 12 клас щял да се постарае да изкара максимума от себе си защото му било важно . 🤭

# 39
  • Бургас
На мен ми прави впечатление, че остават по-високата оценка за годишна.
И при двамата.

# 40
При нас винаги оставят по-високата срочна оценка като годишна. Ей сега наборът е с твърда петица за втория срок по философия. Имаше само четворки и петици. Първият срок е с шест, но имаше май само една оценка различна от шестица. И накрая - шест за годината. Викам му, хич нямате право да се оплаквате от учителите си. Аз ако съм ти учител, при такива оценки ще видиш шест на куково лято.

# 41
Ston, набора по БЕЛ е с 5 и 6 по равно. Ами остави му 5 . И като цяло при тях шестици трудно пишат. Наистина трябва да се докаже... Обаче тази година няколко учителя, може би заради това, че повече няма да учат тези предмети или не знам, но му оставиха по високата оценка. А за химията съм шокирана. Има пет по химия а се усеща като седмица😂 Принципно без значение кой клас си, тази госпожа повече от четири, не пише на никой ! 😁

# 42
На моята дъщеря класната по математика е заявила, че за годината ще пише оценката, която съответсва на точките от изпита. За годината се оформяме за 5, но на НВО е пресметнала 88 точки, което съответства на 6. Тя много иска да ѝ остави 6, понеже е написала профил математика. Но от няколко дена я мъчи, че резултатите от НВО ще излязат след като Школо е заключен…

# 43
Аааа, аз съм го виждала тоз резултат при мойта, ама дооооста отдавна. Освен да погледна назад през годините. Така ще си върна и доста спомени.

Нинка, ама то туй е ужасно при вас. Горките деца, на какво ли са ги подлагали през тези 3 години, щом сега искат да сменят училището даже.

Бокси, мойта в началото го харесваше, после заради една гъ...ска го намрази, сега пак си го харесва. Ако ви сменят учителя/ ката, и се окаже добре другия, може и да го заобича.

Тататунче, то сега вече няма да ги има онези натоварващите, та не му остава друго, освен да набляга на тези които остават, и най вече на основните.

Аааа, Slay mama, добре дошла. Значииии, тя колкото и да чака резултата, няма да го дочака. Така е направено и сметнато, че да не може да се прави туй упражнение.

Помня как в 7 клас, постъпваха по същия начин, уж според точките, ама не ги огря, все пак има срок до който да се оформят. Интересното е, че от 7 клас, на сърдитка все още седи празно квадратчето за годишна оценка по АЕ. Ама на кой му дреме.

# 44
Вчера учителката им по математика казала ,че матурите били проверени и трябвало да ги пуснат резултатите.И нас ни заплашваха с оценки според матурите и няма да се учудя,ако го направят , защото не бързат да го оформят.
Тони не е от учителя от него е не обича нищо свързано със спорт 😀

Общи условия

Активация на акаунт