Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 90 534
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 560
Благодаря..IVM !
Това е и моето виждане.
Но исках да сверя часовника..
На практика покана нямаме /родителите/..така че..да се опровят Grinning

Хм..нищо не пише в съобщетието за подпис..нито за присъствие при нас.
В крайна сметка да се научат да се изразяват правилно...аз боб няма да хвърлям. Свърши тя Sunglasses

# 1 561
Стига бе! Ти ме уби! Как така ще ходя за такава дивотия? В четвърти клас класната на рисувателния отказа да даде заветното свидетелство. Условието било да се отиде в заведението/кръчмата, където официално щели да се раздават... Там какви циркове бяха, но не са обект на настоящата тема.  Не ми е съобщавано, че трябва да присъствам никъде... е ... към момента де Simple Smile

# 1 562
Малиии..и такива случаи ли имало...ужас.
Какво е станало...не е искала да ги дава ли?
С нетърпение чакам окончателно да ми се махнат от главата Joy

# 1 563
  • София
Благодаря за отзивите за НГДЕК! Оставам с впечатление, че сте масово недоволни, което засилва дилемата какво да правя с моя фен на историята и накъде да пробвам да го насоча.

Ако е готов да се жертва за историята, НГДЕК е мястото. Не знам д-р Стоянов в кои класове преподава, но всеки досег с него е магия за деца с интерес в областта. Испанският е на ниво. Има и вариант Обществени науки в 127мо, също с испански, но там са си 2 смени, деца от 1ви до 12ти клас, нямам идея на какво ниво преподават предмета и колко разширено го учат.

# 1 564
Малиии..и такива случаи ли имало...ужас.
Какво е станало...не е искала да ги дава ли?
С нетърпение чакам окончателно да ми се махнат от главата Joy
Да, стана страшен скандал. Детенцето не било отишло на Тържеството.. Ми тя го мачка толкова време, то отказа.. и хоп - нямало да го даде, освен "АКО ОФИЦИАЛНО НЕ ДОЙДЕ ДА СИ ГО ВЗЕМЕ!". Някъде по аналите пазя пълен разказ на драмата. То не беше само това де.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 11:46 от I♥M♥V♥

# 1 565
Ако не отидете на тържеството, ще го вземете от канцеларията на следващия ден.

# 1 566
Ако не отидете на тържеството, ще го вземете от канцеларията на следващия ден.
В случая така и стана. Но бе финалното късане на нерви и унижение.
Ще изтрия предходния коментар, тъй като може да се ползва с нечисти цели, за което се извинявам.

# 1 567
Рядко се намират читави "педагози".
Повечето не са изобщо и педагози, нито будители, нито виждат по-далеч от носа си. Нашата три години го мачкаше, подценяваше...върхът бяха две скорошни случки / едната я споделих - какво му беше казала за точките които си беше сметнал по бел след като излезе ключа, втората още по-малоумна и дъно/...та няма да ходя защото ще й кажа какво мисля за нея и ще стане...недобре Grinning

# 1 568
Рядко се намират читави "педагози".
Повечето не са изобщо и педагози, нито будители, нито виждат по-далеч от носа си. ...
Понеже скоро се завърнах бг мамата, покрай седмокласниците, не съм наясно, но дали няма тема някъде да си разкажем мъката на воля точно от такива "педагози", щото ми се струва неудачно да го правим тук MaskMaskMask
Между другото да се поФаля! С ученолюбивия подредихме желанията Heart

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 12:07 от I♥M♥V♥

# 1 569
Благодаря за отзивите за НГДЕК! Оставам с впечатление, че сте масово недоволни, което засилва дилемата какво да правя с моя фен на историята и накъде да пробвам да го насоча.

Ако е готов да се жертва за историята, НГДЕК е мястото. Не знам д-р Стоянов в кои класове преподава, но всеки досег с него е магия за деца с интерес в областта. Испанският е на ниво. Има и вариант Обществени науки в 127мо, също с испански, но там са си 2 смени, деца от 1ви до 12ти клас, нямам идея на какво ниво преподават предмета и колко разширено го учат.

Докато прехвърляхме справочника с детето, видях че в 73-то имат паралелка Обществени науки, РЕ, И и Г.

# 1 570
Малко да изместя темите за кандидатстването...искам да ви попитам - раздаването на свидетелствата е само за децата, нали?
При нас е в късния предиобед в работен ден...което изключва присъствието на родителите предполагам.
Лично аз няма да ходя..дори и да беше в 18ч..причини бол имам.
Освен това те са вече големи.
Трето... .не смятам за кой знае какво събитие завършването на седми клас..
Интересно ми при вас как ще е?

При нас задължително с родител. Трябвало да се подпишем, иначе няма да го дадат. 😂 (Нали някой беше питал подписвали ли сме се!)
Aз съм се подписвала на тетрадка с вързана за нея химикалка, на походна масичка на двора.
А за лоши учители роман мога да напиша, но още не му е дошло времето. Особено един, той си знае кой е. Имаме и няколко прекрасни учители, които направиха живота в това училище възможен за моето дете.

# 1 571
  • София

Още статистика за София, Не е нормално това, включително при условие, че наборът е по-малък
Дано децата със 100 точки успят да си намерят подходящите училища

# 1 572
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ще си намерят училище децата със 100 точки. Лошото е, че като тръгнах да чета темите по училища, дори за топ гимназиите има кофти мнения и лоши учители.

# 1 573
Има ли толкова математически паралелки? Резултатът е скандален за мен.

# 1 574
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не мисля, че всичките тези деца със 100 т по мат искат непременно математическа паралелка в МГ. Ще се разпределят по всякакви гимназии. Със сигурност доста деца ще изберат АК и ЕГ.

Общи условия

Активация на акаунт