Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 88 670
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 830
Набързо нареди 2025- жълто, 2024-зелено, 2023-пИмбяно за Варна във високите балове ако на някой му е полезно.
Скрит текст:

Моето дете е със сбор 190.5
Мисля си, че може да падне малко балът за 1ЕГ, за МГ може би същия.

# 1 831
Аз не можах да се разбера с нашето РУО.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 12:14 от teta75

# 1 832
Тета, ти и да успееш да я вземеш, ако нямаш налична такава и за миналата година, заедно с минимални балове нищо не можеш да направиш.

Знаете ли колко време след излизане на резултатите излизат статистиките и за училищата за резултати от нво 7 клас?

# 1 833
Много благодаря за прогнозните статистики. Да видим какво ще стане. Дано успее детенце да влезе от първо класиране на избраното място и да се свършва тая нагласация и натъкмистика

# 1 834
Така е.
За това си редя и чакам 15 юли, после 22ри и те така.

# 1 835
  • Бургас, България
Ами аз пак притесних нашето РУО Бургас и ми пратиха сборната като прикачен файл в отговор на имейла ми. За жалост няма как да го кача тук, но ще го препратя на Дидева.

# 1 836
Набързо нареди 2025- жълто, 2024-зелено, 2023-пИмбяно за Варна във високите балове ако на някой му е полезно.
Скрит текст:

Моето дете е със сбор 190.5
Мисля си, че може да падне малко балът за 1ЕГ, за МГ може би същия.

Качвам разликата пак във високите балове на МАТ и бройките за 2024,2025 много сурово просто да са едно до друго числата.
Скрит текст:

# 1 837
  • Бургас
Ами аз пак притесних нашето РУО Бургас и ми пратиха сборната като прикачен файл в отговор на имейла ми. За жалост няма как да го кача тук, но ще го препратя на Дидева.

Току що публикуваха сборната на сайта си РУО Бургас

# 1 838
Нищо не разбрах от тази статистика в Пловдив. Колко са минималния и максималния бал?

# 1 839
Нищо не разбрах от тази статистика в Пловдив. Колко са минималния и максималния бал?
минимален 31 точки - максимален 500 точки

# 1 840
Как да се ориентирам в статистиката за Пловдив?🤔 Гледам таблицата с числата и мигам...😂

# 1 841
Как да се ориентирам в статистиката за Пловдив?🤔 Гледам таблицата с числата и мигам...😂

За момичетата - баловете М+Б се запазват същите, М е по-слаба т.г. с около 35%, българският доста по-силен. За момчетата предполагам е идентично.
Ако кажете с какви резултати сте, мога да е опитам да помогна.

# 1 842
  • София
Направих прогнозни балове и за НТБГ, НФСГ и 18 СУ. Допълних предишните балове и ще ги пусна на първа страница на следващата тема /за която вече ви е време/, за да е по-лесно за търсене.
Повече балове няма да правя. Моля, не ме молете. Joy
Имайте предвид, че колкото по-надолу като бал е дадено училище, толкова по-неточна става прогнозата. Това е така основно по две причини:
- Първо, изборът на училища става все по-голям и желанията на децата са все по-разнопосочни и съответно оказват по-голямо влияне върху бала;
- Второ, надолу вече все по-често има варианти за оценки от дипломата, различни от 2х6, а това няма как да се предвиди в прогнозата, защото за него статистически данни няма.

# 1 843
Скрит текст:

За момичетата - баловете М+Б се запазват същите, М е по-слаба т.г. с около 35%, българският доста по-силен. За момчетата предполагам е идентично.
Ако кажете с какви резултати сте, мога да е опитам да помогна.
Писах на ЛС.🙂

# 1 844
  • София
Здравейте, а кога ще излязат Резултати от НВО по училища след 7 клас?

Общи условия

Активация на акаунт