Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 751
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 75
Моят пък пише проект по история - плюсове и минуси на комунизма😅 За 6 - той и 4 не заслужава...

По БЕЛ днес са имали контролно, но като слушам вече е претръпнал!

По Мат са коментирали НВО - и тяхната учителка е споделила, че е било по-трудно, в сравнение с миналата година. 23 Б и 21 А и Б - за тях иде реч:) Не за първи модул.
 Ще видим какво е общото представяне обаче, като излезне статистиката.

Гледах за София, от 2024 г. над 90 т е имало двойно повече деца, в сравнение с 2023 г.

Пп: писали сме едновременно с Bacu, да и за СФ е подобна картинката.
2023 г. по БЕЛ не съм гледала, дали може да съпоставим. Само се сещам, че имаше пак една глупост с въпрос, подобен на нашия 16!
А и с тезата и преразказа е мното шарено...
Еха, каква тема. Аз съм древна и доколкото помня ние не можахме да стигнем комунизма. Тамън да преминем от социализъм в комунизъм и свалиха бай Тошо. Сигурно има плюсове комунизма, но нямаше възможност да ги разберем
 Горките деца

# 76
  • Варна
Можете ли  да кажете до коя дата трябва да е нап равен изборът на училища и специалности? И как ще става? За една много заблудена майка питам.

# 77
От 8 до 10 юли.

# 78
Влизам с моите художествени вълнения. Ученолюбивият тотално е отказал да работи и е напуснал след допустимото време за напускане. Чух се с Викинга преди малко, доволен е от себе си. Имал е избор от две теми, избрал е едната и е творил. Струва ми се, че няма смисъл да пускам учения на другите изпити .. Благодаря за стиснатите палци! Знам, че темата не е за рисувателните училища, ама да си изкажа радостта и надеждата, че ще изгрее слънце и на неговата улица. Това беше само загрявката.. предстоят Художествената, Св. Лука и Полиграфията.

# 79
  • София
Напротив, темата е наборна и обхваща всичко, което към момента касае наборите. Не е за НВО или опредлени училища.

# 80
Ако не му се рисува на едното момче не го мъчи. Все едно мен да ме карат да пея, или да играя балет. Не че не мога да запея де, ама ще опразня залата

# 81
  • София
Еха, каква тема. Аз съм древна и доколкото помня ние не можахме да стигнем комунизма. Тамън да преминем от социализъм в комунизъм и свалиха бай Тошо. Сигурно има плюсове комунизма, но нямаше възможност да ги разберем
 Горките деца
Точно щях да го изкоментирам в същия дух, но се въздържах... Satisfied

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 22:49 от Vache

# 82
Даже ми е хубаво да чета, че има и живот извън БЕЛ и математика:)

Да твори детето, светът има нужда от духовност...😀

# 83
IMV, навсякъде ли ще ходи на изпит по рисуване? За ученолюбивия в похвално, че се е отказал след като усеща, че не е неговото и е безмислено. Това си е отстояване и кураж, браво.

# 84
  • София
Сам по себе си балът нищо не значи. Статистиката е важна и къде е детето спрямо нея.
Това каза и моето момче- въобще не ме интересува колко точки съм изкарал, важното е да ми стигнат за първо желание, първо класиране.
Може и да е прав 😀😃

# 85
Нашите са ги оформили вече, гледам (на почивка сме до утре и хвърлям по един поглед в дневника).  Две петици има - по история и по музика.
Да видим сега и резултатите, поспекъл се е младежът, определено го усещам, че на тази почивка не е така развихрен и освободен, както друг път.
Той също рисува, но не пожела да се готви за Художествената. Има точно око и ръка, обаче не е от тези, дето имат вътрешното желание да творят постоянно, макар за мен да има техническия инструментариум за това, и то без да е наблягал особено много на уроците.
Аз, ако бях на негово място, щях да се скъсвам да правя разни неща и да се опитвам да ги промотирам и пласирам, пък все нещо щеше да се закачи за тая кука Smile

# 86
Сам по себе си балът нищо не значи. Статистиката е важна и къде е детето спрямо нея.
Това каза и моето момче- въобще не ме интересува колко точки съм изкарал, важното е да ми стигнат за първо желание, първо класиране.
Може и да е прав 😀😃
Абсолютно е прав, стига ли ти за там, където искаш да учиш, какво повече да искаш.

# 87
IMV, навсякъде ли ще ходи на изпит по рисуване? За ученолюбивия в похвално, че се е отказал след като усеща, че не е неговото и е безмислено. Това си е отстояване и кураж, браво.
Да, ще го пусна и на трите останали изпита. Хареса ми увереността му и амбицията. Стоял е до края и се е трудил. Нека това да го приеме като загрявка и там да изблести максимално Simple Smile  Толкова силно му желая да си постигне тази цел и да се чувства комфортно със себе си, без братски зависимости.

# 88
Аууу, ми той много битки има още, значи...нека да се бори, да се почувства силен и да "победи". Късмет му желая!

# 89
Аз вече моята девойка не мога да я видя вкъщи. Joy
Скъса синджира детето. Брат ѝ вчера ходи да си подаде документите за КСК, та и той е пей сърце. Въобще цари такава свобода и нищоправене, че направо ми е неестествено. Слуша се нон-стоп музика и се куфее. NotesGuitarMicrophone

Общи условия

Активация на акаунт