Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 594
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 105
Моята голямата имаха преди две години дебати в училище по въпроса за атомната централа в Белене и едната група беше защитавала твърдението, че всичко е готово като строителство, само реактора трябвало да сложат на циментовата  площадка. Моята от другата група и паднало ченето като чула как всичко вече било готово  и нищо не могла да опонира, съответно загубили дебата. И дебата на немски. Пълен спеч

# 106
От както учи за бай Тошо, щерката съвсем за динозаври ни взе с баща ѝ. В такива исторически времена сме живели 😂

И тя няма математика - госпожата била проверяваща. Аз си мислех, че в годината, в която извеждат седми клас не може, но явно съм била в заблуда.

# 107
Динозаври, от всички страни събирайте се, които помните "Да ни е честита новата илядо деветстотин.....година."😀

# 108
Вие пак сте добре.. аз много кардинално подходих и отсякох учебника по история до една определена страница. Там категорично им казах, след като прочетат урока да проверят всяка една дума в него онлайн, чрез мен, чрез баща си, баби и прочее.. То за това и така поназряха някои конфликти явно с обучителите.

# 109
На вас кога ви организираха родителска среща за НВО и кандидатстването? Да си сверя часовника. При нас беше на 10.06., доста късничко ми се стори. Тогава още не беше ясно в кои училища в Пловдив ще се приемат документи (физически, не онлайн).🙄
Кои са училищата? Намирам инфо само за минали години...
Изобщо не се чувствам подготвена да подавам документи онлайн, поне засега ми изглежда като ядрена физика.😂 Може да си променя мнението след някой ден...
Рано ли е да и' вадя медицинско сега?🤔🤔
Не и' се меся в уроците и ученето, сама се оправя.

# 110
Медицинското има давност шест месеца. За професионални, рисувателни и прочее паралелки може сега. Аз извадих още май месец, че да не е в последния момент.
За физическо подаване изобщо не съм в час, май всичко е онлайн.

# 111
Април..онлайн среща с човек от Кариерно развитие имахме. Всичко обясни. Сал аз задавах въпроси...

Търси в сайта на РУО Пловсив кои са училищата гнезда...

Медицинско е рано...то е при записване чак. И ако е профи паралелка или профи гимназия само.

# 112
  • София
То физическо подаване няма. И в училище-гнездо да отидете, пак ще подадете онлайн през профила на детето, просто няма да го попълните Вие, а някой служител там. Иначе системата е дуракоустойчива - изключително лесна за ползване, няма какво да обърка човек. Да не говорим, че дори и да обърка, вече може да се подаде ново зявление многократно и ще е валидно последното подадено.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 20:52 от sanaka

# 113
Sunlight, ще изкараме 6 с тази информация:) На историка ще му падне ченето, докато слуша!

Тета, аз така като теб бях с един чертеж по ТПР. Изкарах 4🤕 ама нищо, поправи я детето😁

# 114
Не се ли ходеше в РУО ако си объркал подредбата онлайн. Що помня така аз..

А..той моя беше оформен...ма нали сме тъпо изпълнителни всички вкъщи...

# 115
Да не говорим, че дори и да обърка, вече може да се подаде ново зявление многократно и ще е валидно последното подадено.
Е това е слънчевият лъч, който огря тази вечер за мен! Бях сдухала гарнитурите, че имам право само на еднократно оцапване.

# 116
Вече не, подаваш второ заявление през системата.

# 117
  • София
В РУО се ходеше преди, Тета. Вече можеш сам да си поправяш грешките в системата, чрез подаване на ново заявление в рамките на срока за подаване.

# 118
Вече не, подаваш второ заявление през системата.

На нас друго ни обясниха.
Даже писмено дадоха в школо..ето какво пише

# 119
  • София
Не е така вече. В infopriem би трябвало да има указания за ползване на системата, виж там какво пише.

Общи условия

Активация на акаунт