Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 88 696
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 755
ЧС, това дете беше ли състезател или само парашутист?
То е същото, ако ти имаш бал около 280, а те запишат в СМГ, само защото сестра ти близначка има много висок бал и се е класирала там.

Никакъв състезател не е било. На изпитите се класира доста назад и после влезе по втрия начин. Това май беше след 4 клас обаче? Не помня вече. Но винаги е имало някаква бройка парашутисти, публична тайна е.

# 1 756
  • София
На текущия министър дъщеря му наистина е в 7ми клас. Тя е 5 години по-малка от дъщеря ми и помня как на първия учебен ден в 6ти клас ни извикаха в някакъв странен ранен час, за да открие Вълчев учебната година, защото той и тогава беше министър, а детето му беше 1ви клас при нас. Училището беше основно и общинско, дали в последствие е преместено детето - не зная.

# 1 757
  • София
Току-що ми обърнаха внимание, че съм допуснала техническа грешка за паралелката с АЕ в 31-во /вместо 431 бях посочила 441/. Коригирах го и в двете прогнози. Ако забележите нещо, което не изглежда логично, пишете да го проверя. Все пак са доста паралелки и сметки и може да се допусне грешка.

Също едно уточнение за 73-то - паралелките с профил Математически и Обществени науки са нови. Прогнозата е направена на база досегашнните паралелки с втори РЕ, които бяха с един код. Сега са две отделни паралелки с различни профили. Това със сигурност ще окаже влияние и ще има разминавания с прогнозата. Предположенията ми са, че профил Математически ще е с по-висок бал и може да доближи паралелката с втори ФЕ.

# 1 758
На международни олимпиади по математика. Даже и медали имаха.

Похвално:) Със сигурност после са спечелили стипендии в реномирани университети.

# 1 759
Статистиката за успеваемост за мин.година...в сайта на Дидева се различава от тази, качена на сайта на нашето РУО. Коя е вярната сега?

# 1 760
На международни олимпиади по математика. Даже и медали имаха.

Похвално:) Със сигурност после са спечелили стипендии в реномирани университети.

Да, но майките им нямат друг принос в това, освен че  са ги родили и гледали.....

# 1 761
Привет! Имам питане за Сф, при записване на дете и ако то е навършило 14г, трябва ли да присъства при записването или само родител/настойник/пълномощник може да свърши това? Благодаря предварително!

# 1 762
Току-що ми обърнаха внимание, че съм допуснала техническа грешка за паралелката с АЕ в 31-во /вместо 431 бях посочила 441/. Коригирах го и в двете прогнози. Ако забележите нещо, което не изглежда логично, пишете да го проверя. Все пак са доста паралелки и сметки и може да се допусне грешка.

Също едно уточнение за 73-то - паралелките с профил Математически и Обществени науки са нови. Прогнозата е направена на база досегашнните паралелки с втори РЕ, които бяха с един код. Сега са две отделни паралелки с различни профили. Това със сигурност ще окаже влияние и ще има разминавания с прогнозата. Предположенията ми са, че профил Математически ще е с по-висок бал и може да доближи паралелката с втори ФЕ.

@sanaka изключителни блгаодарности за прогнозите! Heart
Молба възможно ли е да включите НТБГ и НФСГ, моля Simple Smile

# 1 763

Струва ми се, че прогнозата за момичета, 32 СУ природни науки има техническа грешка....327 не е ли доста нисък бал?

# 1 764
  • Куциндрел
Аз си направих някакви мои изчисления за вероятен бал.
Искаме в паралелка 3БЕЛ + 1МАТ, мин бал да кажем от мин година е 320
3x + y +100 = 320
3x + y = 220
x = 73 - y:3
Т.е. По БЕЛ бала трябва да е макс 63-65, защото вероятността някой да е изкарал над средните точки по БЕЛ да не е взел поне 30 точки по МАТ

# 1 765

Аз мисля, че МАТ + НЕ ще е с най- висок бал в това училище.
Мисля че бала ще е изравнен с този на НЕ+АЕ от миналата година.

# 1 766
  • София
При нас едната девойка по БЕЛ 95.5, по МАТ 91.5, а другата БЕЛ 91.5, МАТ 55.5
И двете ходеха по български в Междучасие,  а математиката само в кварталното училище. Подготовката по МАТ беше само от училище часовете + някакъв ФУЧ 2часа седмично. Реално знаех, че едната девойка притеснението и стреса ще окажат влияние. На нея и помагах по мат и виждах как допуска елементарни грешки накрая, на последна стъпка. В крайна сметка и резултатите го показаха. А другата,ако се беше напъналс малко повече и решаваше допълнително можеше и към 100 да отиде...даже си излязла 20 минути по-рано,побеснях...така преценили.
Сега ще видим дали ще и стигнат за ТУЕС или Джон Атанасов. А другата си иска Елисавета Вазова и с това 3хБЕЛ и стига.
Та така ..стреса си е от значение, защото на пробните имаше по 70 точки , а сега..55
П.П. Между другото има ли момичета в туес,Джон,че моята хем иска хем се дърпа,защото били момчета все
Здравейте,
Каква е първото желание на девойката която иска Елисавета Вазова. И моята девойка иска там ,но ще е на кантар май 85.5 БЕЛ и 70 МАТ.

# 1 767
  • София
И според мен балът в 73то с математика ще е най-висок в училището. Колко точно нямам идея. Интересно ми е какво ще е положението с новата паралелка с математика на 18то и как ще е нейният бал, спрямо останалите в училището.

# 1 768
За записването трябва само оригиналът на свидетелството и медицинско за професионалните паралелки.
А не трябва ли и бележка от училището, че детето е било седми клас там през учебната 2024/2025 г? Сякаш някъде видях и такова нещо?🤔

# 1 769
За записването трябва само оригиналът на свидетелството и медицинско за професионалните паралелки.
А не трябва ли и бележка от училището, че детето е било седми клас там през учебната 2024/2025 г? Сякаш някъде видях и такова нещо?🤔
Не. Това отпадна преди години.

Общи условия

Активация на акаунт