Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 262
  • 545
  •   1
Отговори
# 120
За лятото харесвам цитруси и ефирни цветя. Отвеждат ме край морето, в Гърция или Италия.

# 121
  • София
Обожавам флоралните нотки в парфумите, пренасят ме в райска градина.

# 122
Екзотичните нотки са ми фаворити, Ориента ме привлича много, но и други дестинации и аромати не бих отказала.

# 123
  • Пловдив
За летния сезон предпочитам флоралните нотки-лавандула, жасмин, фрезия. Свързвам ги с море, залези, романтика.

# 124
Обожавам парфюми! Сега съм на вълна флорални. Носят хубави парижки спомени.

# 125
Харесвам леки флорални нотки – жасмин, божур и роза. Те винаги ме карат да се чувствам елегантно и свободно, сякаш се разхождам по павираните улички на Париж или пия кафе в малко заведение във Виена.

# 126
Плодови аромати за лято в Италия.

# 127
  • Банско
Любимите ми нотки са жасмин и сандалово дърво. Напомнят ми на пролет, природа, свежо утро. Когато затворя очи се пренасям сред природата.

# 128
Харесвам свежи и леки аромати на цветя, а също така и дървесните нотки. Свързвам ги със средиземноморските държави и искам да посетя Флоренция, Италия.

# 129
Върху себе си харесвам флорални нотки, като най - любими са ми белите цветя.. мечтая си за аромат на жасмин по бреговете на Австралия.

# 130
  • Велико Търново
Леки и сладникави аромати, понякога с цитрусова нотка.

# 131
  • Стара Загора
За лятото залагам на цитрусови нотки Flowers Lemon– като  бергамот, лимон, мандарина, грейпфрут. Друг мой любим аромат е парфюм с флорални нотки Flowers Hibiscus– най-вече на жасмин, божур и лавандула.
Но избора ми зависи от настроението.
Аромата на цитруси ме отвежда в слънчева градина Nature High Brightness , сутрин с чаша кафе, някъде в Южна Италия например.
А флоралните нотки свързвам с Френска провинция Flowers Tulip – ароматът на лавандула и диви цветя в късен юнски следобед, където времето сякаш спира. За мен лично носят романтика , чувство леко трептящо в сърцето, като преди първа среща.Heartbeat

# 132
  • София
Харесвам цитрусовите нотки, защото ми миришат на лято и море и ме отвеждат в Гърция.

# 133
Сандаловото дърво, това е любимата ми нотка. Екзотичните нотки са моите! Свързвам с море, лято, преживявания, ваканция, почивка, любими хора! А мястото, може би Италия...

# 134
Обожавам миризмата на жасмин!Мечтая си пак за някой испански остров, ветровит, дългите нощни разходки и разкошна  морска храна.

Общи условия

Активация на акаунт