Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 262
  • 545
  •   1
Отговори
# 405
За лятото предпочитам леки флорални, цитрусови и морски аромати, които свързвам с почивка в Гърция или Италия. Понякога имам настроение и за аромати на плажно мляко - кокос, какао или някой тропически плод, които ми напомнят на плаж и ваканция.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 12:18 от lenichka89

# 406
Предпочитам цитрусови и морски аромати, ванилия също

# 407
От вероятно 10 години имах една мостричка на Bottega Veneta, която си пазих. Така и не го намерих този парфюм да си го купя, защото е спрян. Преди няколко месеца след дълго избиране от скъпи парфюми попаднах на ZAG Zodiak и ми беше познат като бранд от предна подобна кампания тук. Изнамерих, че 330 BV е негов аналог и си го поръчах заедно с още две парфюмни води (ZAG Zodiak 238 AP и ZAG Zodiak 544 MW). Много си ги харесвам! 🙂

Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!
- И трите са с бергамот. Харесвам също пачули и дървесно-амбровите нотки.

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?
- Южна Италия, Испания, Виена. 🌞

# 408
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!
За летния период предпочитам по-леките флорални аромати. Тези, които "галят" ноздрата, а не я задушават.

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?
По принцип свързвам ароматите със сезони и събития. Конкретно мечтая за Италия. Тя винаги ме привлича.

# 409
Обичам екзотични парфюми. Почти всички парфюми са ми с нотка на сандалово дърво

# 410
За лятото харесвам леки и свежи парфюми, може би с лека мускусна нотка.

# 411
  • някъде другаде
Обичам парфюми с цитрусови аромати. Свежи и напомнящи ми за лято , плаж и море.

# 412
  • Монтана
Харесвам цитрусовите нотки, защото ми миришат на лято и море.

# 413
  • ЛОВЕЧ
За лятото харесвам свежи флорални аромати. Свързвам ги с море, цветя и пътешествия!!!

# 414
Харесвам всички аромати на цветя,но за лятото предпочитам цитрусови нотки.
Винаги ми напомнят за море и плаж,този сезон мечтая да ме отведат до морето.

# 415
Парфюма за мен е нещо изключително и задължителен в ежедневието ми !
Харесвам много екзотиката на канела, джинджифил, шафран, здравец, лавандула върху основа от кедър, сандалово дърво !
Бих посетила Турция,Тунис,Мароко Simple Smile

# 416
  • EU
Нямам зимни и летни парфюми. Харесвам екзотичните нотки на канела джинджифил, шафран, здравец, лавандула, кедър и сандалово дърво.

# 417
  • София
Здравейте!
Обожавам парфюми с цитрусови аромати. Леки, свежи и напомнящи ми за лято. Бих посетила Дубай и Тунис.

# 418
Харесвам аромати на маслена роза, ванилия и невен ... действат ми успокоително и нежно. Обожавам и аромата на лавандула ... за морска прохлада и уют.

# 419
Леките и свежи аромати на плодове и растения като ванилия, портокал, жасмин, люляк, праскова.

Не ги свързвам с нищо, а просто им се наслаждавам. Трудно се намира толкова траен парфюм (и най-вече ненатрапчив),  който да остане толкова дълго по мен. Ако е за миг или момент - имам спомени, но не ги свързвам с места или хора. А бих искала да правят деня ми по ароматен, а не на пот, вкиснало и застояло (особено през лятото).

Общи условия

Активация на акаунт