Отговори
# 90
  • София
И ние се завърнахме, ех, че е хубаво да сме си пак тримцата! Вярно, че си почивам повече като сме при бабите, ама друго си е нашето си семейство, аз си ставам аз, без д асе съобразявам с никой.

Мъри беше избрал много интересна тактика да чука яйцата - не чука един път силно, ами леко започва да почуква няколко пъти - чук-чук-чук и оп, изпочупи повечето с които се сбори.

От няколко дни Мъри е станал един сериозен и някак замислен. Като отидем на площадката и застава до мене прав и наблюдава децата и ако не го подтикна да отиде да си играе ще откара така...и това е ваче 3-4 дена. Дали вече пораснал на следващото ниво или е просто к ратък период някакъв? А освен това спря да се хили на всички със заразната си широка усмивка, а сега пуска по една свенлива тънка усмивчица /сякаш много му е смешно, но се стиска да не се разсмее/ При вас как е, променя ли се поведението на малчуганите ви?

Виличка
, честит рожден ден и от нас /на патерица/, страхотен ден се падна тая година, дано и така д си си изкарала!

Приятен ден на всички!

# 91
 #Crazy #Crazy #Crazyникои ли не е писал в темата за виличка.Такъв мерак имах newsm78

# 92
   Ех, здравейте и от мен най-накрая Heart Eyes Да взема да се разпиша, смятах,че ще мога от Москва да го направя, но уви най-новата версия на уиндоуса, която инсталирахме не се разпознаваше от тамошния модем, та сега съм си в БГ и уча уж. Другата седмица ми започват изпитите,а по-другата на 28-ми заминаваме обратно при татито, но ще си преинсталираме компа, така че надявам се  да мога да пиша, поне от време навреме. 
   Разгледах албумчетата, всички сладурковци са станали невероятни дечица Laughing Ще ви кача и аз снимки,  ама от Червения площад Wink
   И при нас растежът е с бързи темпове, ровим, пипаме, играем с всичко. Вечно тича и аз винаги съм край него, защото някак си изпитвам страх да не се удари лошо като падне Embarassed Йоан не е усъвършенствал ходенето все още, но в приказките е номер едно, непрекъснато бърбори, опитва се да произнася всички думи, които му казваме и е най-сладкото детенце на мама и на тати Laughing Всичко му е интересно, няма нищо, което да не иска да изучи, това разбира се много ни радва,като изключим насъбралата се умора у нас от обяснения и завиране във всеки ъгъл Laughing
    От храната му давам всичко, т.е опитал е от всичко, друг е въпросът колко яде,за съжаление се храним само с бананова каша и месо във всякакъв вид, не мога да го излъжа да преглътне и от другите неща, които му давам. Имаме все още само осем зъба, в момента май са на път кучешките и изпитвам страх, защото задължително хваща вирус и е на антибиотик, както ми растеше здравичък като започнаха зъбите забочнаха и проблемите. В Москва изкара тежка гнойна ангина (с която смятам,че го зарази педиатърката) в съчетание с пробива на две зъбета.
   Вчера яйцата ги взехме за топки и ги пускахме и ритахме Crazy
   Какво друго да ви пиша, толкова много съм изпуснала, доста затворени теми Confused Радвам сме ,че сме си тук, макар и без татито, радвам се,че мога да си поговаря с вас и всички наши приятели. Там направо бях смазана от невероятно прашните улици и малкото места за игра на децата, невероятния егоизъм от страна на русначетата и техните майки, сакън Йоан да не се затича към чужда играчка, ставаше война, ама хора всякакви. Нямам търпение да се прибираме окончателно, че ми омръзна вече три години извън БГ, по-хубаво от нашето си няма Sunglasses
Целувам ви всички и всички бебочета (вече не съвсем бебоци). Поздрави на всички бремелинки сред нас (то и аз се замислям пак, по-точно татата му се иска още един бръмбър, та ще видим) и разбира се Честит празник  bouquet

# 93
  • там където ме зове сърцето!!!

Честит Рожден Ден, Виличка!
Желая ти крепко  здраве , голямо и сплотено  семейство ,
 много любов и истински приятели!

# 94
Хелоу дами,

изглежда ни растът кучешките и голям рев беше снощи  Tired
Вчера почерпих Бояна една манджа с коприва и учудващо за мен доста я хареса.

tanitaia радвам се да те "видя" тук! До кога сте в БГ?

Ех аз изчезвам, че изникнаха задачки...

# 95
  • Варна
Привет!

Не мога да смогна тези дни, за да пиша като хората 2-3 реда.

CrazyВчера бяхме на вилата при нашите. Обикновено след такова гостуване, монотонността на делника ми се вижда невероятна! Празници, празници... Направих много снимки, ще кача в албумчето после. Ходихме и до лодката на баща ми (той си е стар морски вълк, направил със собствените си ръце лодка, която използва), Саши гледаше ей така  Shocked какво става, защото я обръщаха да съхне дъното.
В неделя пък, точно на Великден ходихме в Морската градина на Детския кът с всичките му атракции. Можете да си представите гледайки батко си какви ги върши, Александър как циркулираше напред-назад в незнание накъде да насочи вниманието си... Качих се с него на такова детско влакче "Патки", друса дупе на батута, докато батко му летеше нагоре с въжетата (бънджи). Последния пък летейки, крещеше с всички сили "Христос Воскресееееееее!"... Веселба на 6! Само дето аз накрая гледах  #Crazy!

# 96
Пак се изпокрихте ей! Да не би да е от преяждането по празниците  Mr. Green
sea woman много весело си го описала. Абе друго си е да има и батко или кака. Ние ходихме за малко да майка ми и там бяха и сестра ми с нейната дъщеря и голяма игра падна с едни малки яренца - то не беше мачкане, не беше чудо  Crazy
По животните са луди дечурлигата.
Искам вече да си ходя, че ми писна днес - голям мързел ме е налегнал.

# 97
  • Madrid
7777777777777?DEMEMEME777777

# 98
  • Варна
ilindi4ka, предполагам това е специален поздрав от Сами! Благодаря, предай и на него!!!  Hug

# 99
  • Madrid
 Laughing,prava si,samo kirilicata mi vse o6te ne e na miasto i az tukmo se mu4eh da j opravia i..........se sly4i Blush

# 100
Ауууу, срамота! Нашата темичка е последната в отчетните за 2006, под нас са само заключените! Naughty Отдавам го на страхотното време навън - ние специално излязохме в 11:30 днес и се прибрахме в 16:30 - манджи, спане - всичко навън. Щяхме и още да стоим, ако на мен коремчето не ми понатежаваше вече и най-вече ако не бях такава пикла Crazy - през половин час да търча да търся заведение...
ilindi4ka, не се бях сещала да пусна и аз Стефко да ви драсне 2-3 реда. Да вземе да направим една отделна тема, в която да си "пишат" само дребните ли? hahaha
sea woman, голям кеф е било на Великден, ама така и трябва - нали е празник!
Надявам се, че работната седмица ви е започнала добре и сте отпочинали, сега ви пожелавам лека нощ и до скоро!  bouquet

# 101
Как сте момиченца? Heart Eyes
Аз да драсня някой ред преди лягане Wink.......
Аничка (мом-ан),ще ме прощаваш ама много хубаво име имаш и ми е по удобно с него да се обръщам към теб,ако не възразяваш разбира се Embarassed Blush Големи разходки сте направили вие днес,направо ти се възхищавам как се оправяш сама по цял ден с това щъкащо човече и с натежалото коремче вече.А това с пикливите истории и аз съм същата без да съм бременна,пък да не ти разправям каква съм като бременна Mr. Green

sea woman,стахотно разказче.Признала съм те за майстор на късия разказ аз теб,пък и на римата Hug

Да ви кажа аз вече окончателно не съм кърмачка - всичко приключи,даже и Вяра свикна милата.Спим заедно от 3 дни и се буди само за вода,надявам се да престане Grinning Само дето става не по късно от 7:30,а преди и до 9 е изкарвала с няколко стотин будения Mr. Green Но....всяко зло за добро

Илинди4ка,разбрах го Самито какво ни каза предай му мноооого  Hug от нас Laughing

Лека нощ милички!

# 102
  • София
Дес, честито отбиване! Хубаво е, че и двете се чувствате добре.  Hug Сега ти пожелавам едно лееко бременеене и после едно по-дъълго кърмене  Mr. Green
Само дето става не по късно от 7:30,а преди и до 9
уф, това и мен ще ме довърши. Нали и ние вървим към отбиване - от месец бяхме на 2 кърмения, а от 2 дни - само на 1 - сутрешното, за да си поспивам Blush ... ама все по-рано става. Едвам устоява до 7.30 ч. в най-добрия случай, а до 12 ч. е-хеей колко време  #Cussing outДнес ще пускам и филмчета с това лошо време, то се е видяло.
За бенки си спомням, че говорехте - и Вики има една от около 3 месеца - над едната вежда. Явно сега се формират (което не е толкова добре, ама), дано им е чара. Peace
ilindi4ka, предполагам това е специален поздрав от Сами! Благодаря, предай и на него!!!  Hug
А лика се загуби доста, май много работа я еналегнало  newsm78
А какво стана със зайчето? Премести се в нов дом и край с форума? Thinking
Хеее  Joy и аз съм те признала за майстор на късия лаф  smile3521 ... а и с 'Христос воскресеее' на бънджито доста се посмях  Laughing
ilindi4ka, ти пак се включвай, нищо че е на латиница, вярвам че мамите няма да ти се сърдят, а напротив. Sunglasses
Telma, и Вики е фен на копривата. Аз й давам от 8 месечна (имам изсушена на прах и добавям в много манджи), пък и нали е полезна.
tanitaia, успех с ученето!  Peace Драсвай по някой ред от БГ-то.
Я, препоръчайте сега хубаво мляко за тяло за Вики. Досега й взимах Бюбхен с лавандула и мандарина, но нещо е изчерпано навсякъде (или с изтекла годност  #2gunfire) и минах на един детски Бюбхен, ама много ароматен ми идва, пък и кожата й суха с него. Мисля Себа Мед да взема, че е за чувствителна кожа. Някакви мнения за него?

# 103
Честит Рожден Ден, Пепито! Много здраве и щастие на теб и семейството ти!
[/b][/size]  bouquet

# 104
Честит Рожден Ден, Пепито!

От здраве и щастие да не се отървеш!

Общи условия

Активация на акаунт