Мъри беше избрал много интересна тактика да чука яйцата - не чука един път силно, ами леко започва да почуква няколко пъти - чук-чук-чук и оп, изпочупи повечето с които се сбори.
От няколко дни Мъри е станал един сериозен и някак замислен. Като отидем на площадката и застава до мене прав и наблюдава децата и ако не го подтикна да отиде да си играе ще откара така...и това е ваче 3-4 дена. Дали вече пораснал на следващото ниво или е просто к ратък период някакъв? А освен това спря да се хили на всички със заразната си широка усмивка, а сега пуска по една свенлива тънка усмивчица /сякаш много му е смешно, но се стиска да не се разсмее/ При вас как е, променя ли се поведението на малчуганите ви?
Виличка, честит рожден ден и от нас /на патерица/, страхотен ден се падна тая година, дано и така д си си изкарала!
Приятен ден на всички!
Да взема да се разпиша, смятах,че ще мога от Москва да го направя, но уви най-новата версия на уиндоуса, която инсталирахме не се разпознаваше от тамошния модем, та сега съм си в БГ и уча уж. Другата седмица ми започват изпитите,а по-другата на 28-ми заминаваме обратно при татито, но ще си преинсталираме компа, така че надявам се да мога да пиша, поне от време навреме.

Отдавам го на страхотното време навън - ние специално излязохме в 11:30 днес и се прибрахме в 16:30 - манджи, спане - всичко навън. Щяхме и още да стоим, ако на мен коремчето не ми понатежаваше вече и най-вече ако не бях такава пикла 
Само дето става не по късно от 7:30,а преди и до 9 е изкарвала с няколко стотин будения
Днес ще пускам и филмчета с това лошо време, то се е видяло.

и аз съм те признала за майстор на късия лаф
... а и с 'Христос воскресеее' на бънджито доста се посмях
) и минах на един детски Бюбхен, ама много ароматен ми идва, пък и кожата й суха с него. Мисля Себа Мед да взема, че е за чувствителна кожа. Някакви мнения за него?