Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 518
  • 353
  •   1
Отговори
# 105
Пия по 2 литра вода дневно. Със събуждането си наливам филтрираща бутилка и я нося навсякъде със себе си Simple Smile

# 106
  • София
Не пия повече от литър, за съжаление, но се старая да увелича количеството.

# 107
Пия повече вода, предпочитам студена. Не пия подсладени газирани и негазирани безалкохолни напитки.

# 108
  • София
Винаги нося вода с мен, а у дома хладилникът е с диспенсер и винаги има студена вода.

# 109
Старая се да пия минимум 1,5 - 2 л. на ден вода, но рядко успявам.

# 110
Пием много течности!

# 111
  • оттам, откъдето започва България
Ежедневно пия повече от 2 литра трапезна или изворна вода, рядко минерална. Избягвам овкусени и сладки напитки и газирани също. През летните месеци задължително имаме у дома стекове с вода в различни разфасовки, тъй като всеки има различно предпочитание за водата - студена или със стайна температура, и е по-практично като сме повече хора.

# 112
Пиене на много вода(особено в жегите) и хапване на плодове.

# 113
Старая се да пия достатъчно количество вода, но в последно време не го правя. Но пък децата ми пият доста вода и когато ги видя, се подсещам аз също да пия.

# 114
  • Плевен
Сподели в коментар какви са твоите ритуали за хидратация, за теб и за семейството ти и автоматично ще участваш в томболата с награди от Банкя!
Винаги имаме стекове с вода вкъщи, рядко се пие друго, смятам, че за организма е най-важно да е хидратиран добре.

# 115
Равномерно разпределени чаши през целия ден.Носене на шише по време на разходка.

# 116
Пия по 2 литра на ден вода, а лятото и много повече - дори излизам от дома с бутилка вода. Опитвам се да контролирам и съпруга ми дали е пил достатъчно вода / при него консумирането е по-малко /.

# 117
  • гр. Кюстендил
Какви са твоите ритуали за хидратация, за теб и за семейството ти и автоматично ще участваш в томболата с награди от Банкя!

- В работата ми е много лесно да се хидратирам, защото имам стъклено шишенце на бюрото и гледам на всеки 30минути/час да изпивам по 1 /то е 250мл/, така за целия ден в офиса правя почти 2литра. Проблема е вкъщи, заради това, че съм в движение постоянно, не се сещам да пия толкова често вода, но за сметка на това постоянно напомням на малкия ни син да пие. Също през лятото правим различни комбинации за лимонади, като използваме пресни плодове, които блендирам, газирана вода, сок от лимон, прясна мента и лед.

# 118
  • на последния етаж
Опитвам се да пия поне 2 л вода на ден.

# 119
Стараем се да пием само вода и още сутринта всеки си взима бутилка и излиза по задачките си. Сега в жегата 3л. успявам да пия.

Общи условия

Активация на акаунт