Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 509
  • 353
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Пия по три литра вода на ден, особено в жегата.

# 91
  • София
Имам стекове с минерална вода и вкъщи и в колата, за да подсещам да се хидратират любимите ми хора

# 92
Нося постоянно вода и се стремя към поне 2 литра на ден.

# 93
  • Countryside
Единственото, моето ми помага да пия повече вода е да имам шише в/до себе си, за да пия постоянно, старая се за 2литра, но само лятото успявам, зимата едвам докарвам литър.

# 94
Ежедневно пия много вода, в горещините още повече, че даже и добавям и сол. Имам бутилка с разграфена скала в колко часа до къде трябва да съм изпила водата. Лятото нямам проблем с това, но зимата понякога се налага да наваксвам, за да не изостана от графика. Преди имах и приложение за напомняне, но от толкова приложения телефонът ми отказа да работи и го махнах Joy

# 95
Нямам проблем с това да пия достатъчно вода за деня- поне 3л. Вкъщи и не само пием само вода, без други напитки. Примерът е последван и от синът ни, който е на 4г. Винаги си има бутилка с вода на разположение.

# 96
Сутрин като се събудя пия една чаша вода 250мл, полсе си пълня едно шише 1.5 л и го нося на работа, до 17 гледам да съм го изпила. Като се прибера до вечерта се старая да пия поне още 2 чаши вода. Това ми е станало нещо като ритуал, зашото преди изобщо не пиех вода.

# 97
Водата е живот. Старая се да пия поне два литра. Сутрин щом стана първо пия чаша вода, после кафето.

# 98
Пия много вода между 3 - 4 литра на ден ,така научих и децата си и естествено и съпруга, никой у дома не търси газирани напитки или натурални сокове само зимата пием фрешове и билкови чайове но водата е винаги по много.

# 99
Пия много вода, около 2л дневно и научих и синът ми да си утолява жаждата с вода, а не сокове и газирани напитки.

# 100
Старая се да пия поне 2 литра вода на ден . Добавям и лимон ,лед и стръкче мента.

# 101
Пия много вода, над 2 л дневно.

# 102
Колкото повече вода се пие, толкова повече микроелементи напускат тялото ни Simple Smile
Но ако не се пие е много по-лошо!
Така че пожелавам на всеки да намери своя баланс Simple Smile

... 3 литра чиста вода никога не достигам, това за мен е много голямо количество Simple Smile  Може би защото хапвам много продукти в високо водно съдържание...

# 103
Добра хидратация с минимум 2 литра вода.

# 104
Старая се да пия повече вода през деня, особено в горещините.

Общи условия

Активация на акаунт