Харесвате ли двойните комбинации на имена?

• 10 719
  • 241
  •   1
Отговори
# 135
Само определени ми харесват и те са малко

# 136
Дъщеря ми се казва Анна-Мария - това според мен е стандартно двойно име. Иначе странните комбинации от две и повече имена в БГ звучат супер безмислено.

# 137
  • При хората, които обичам
Освен Иван-Асен, май не харесвам друго. Но пък как би звучало това като бащино иве? Дали само едното име ще се преобразува или и двете? Детето как ще се казва - Мария Иванова, Мария Асенова или Мария Иван-Асенова?

# 138
 Naughtyне ми допадат

# 139

Аз по- горе съм обяснила - мъжа ми не е българин. В Щатите така е прието : перво, мидъл име и фамилия. Мъжа ми е Дейвид Лойд, но го наричат само Дейвид. Така е и с бебето. Само че в българския паспорт има и бащино име и така стават четири имена, а в американския само три  Grinning

Мерси, така и предположиш за вашия случай. Peace

Сега друго да питам- може ли едно и ъщо лице да е с различни имена по паспорт, това не е ли проблем newsm78

# 140
  • В светлината на слънцето
По принцип не ми допадат, защото ми звучат твърде помпозно или твърде остаряло. Но има някои, които са и доста интересни. Така преди време чух комбинацията Ева-Мария, което е доста по-добро от Ана-Мария. Поне според мен.

# 141
Разбира се, че ми харесват !!! Всичко, което бяга малко или много от традиционните имена (да ни ги изброявам, че болшенството майки ще се нахвърлят) е страхотно, уникално и индивидуално, каквото е и всяко дете !!!  А и самите двойни имена звучат някак си царствено, авторитетно, само се замисли, че повечето имена на владетели бг или не са дълги или са по 2 !!!

# 142
Не ми харесват.

# 143
  • У дома... някъде
Не ми харесват подобни имена,звучи ми твърде кичозно Confused

# 144
Хич не ми допадат подобни имена.

# 145
По-скоро не.

# 146
Не, много са претенциозни.

# 147
Определено не съм им фен

# 148
Харестват ми някои... Бях решила, ако бебето ми е момиче, да я кръстя Мария-Елена, но се оказа, че е момче и може би за негова радост ще има само едно име  Wink
Но съм съгласна, че някои наистина звучат префърцунено и кичозно - сещам се за една позната на моя позната, която кръстила сина си Леонардо-Христо Sick Mr. Green!

# 149
Да, ако става въпрос за момиче, но виж Иван-Стоян би ми дошло в повечко...

Общи условия

Активация на акаунт