Спортна БГ-Мамма – обща тема за коментари за всякакъв спорт (тема 2)

• 7 485
  • 220
  •   1
Отговори
# 210
  • Berlin
Хмммм, 2ри ли ще сме?
Има ли някъде вече разписание на мачовете?

# 211
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Уффф, Полша е фаворит няма какво да се лъжем, но ако нашите момчета са здрави и няма контузии може и да има изненади Grinning (а дано).
Днес вкъщи сме на вълна Ф1, много ми се иска Оскар Пиастри да стигне по първото място. Последните кръгове бяха каръшки за него и особено Ландо, но не искам да повярвам, че ще загубят при пилотите. Гран При на Сингапур ми е едно от любимите състезания, много тежко чисто физически за пилотите, но интересно за гледане.

# 212
  • гр.София
У нас се вика за Ландо Норис-)

# 213
У нас се вика за Ландо Норис-)
Е, Ландо има качества за любимец Sunglasses, но не го виждам как ще навакса изоставането от Оскар, дано Макс не го настигне. Ще е ужасно момчетата да доминират през две трети от сезона и накрая да загубят.

# 214
  • MJF
Токио СП лека атлетика гюле мъже
Скрит текст:
Ама че номер. В топ 6 на финала цели трима , които "нищо не ми говорят" , попадат ми на радара за първи път - Муньос, Enekwechi и Adrian "Tripp" Piperi III. Последното го копирах от уикипедия щото ме развесели. Муньос е бил в Париж но е минал под радара ми.
Но пък като ги наредиха в редичка в началото от американския фронт едновременно ми стана драго да видя Awotunde но и голямо разочарование че го няма Джо Ковач. И то вярно  в сектора бе някак си прекалено тихо без него. Проверих сега къде се е затрил Джо. А и докато се "преброяваха" в началото се сетих за Дарлан та и него го проверих какви ги върши, т.е. не ги.
Ей на , мирно без грам капчица от небето приключиха за час тези "карлсоновци". Само в първия рунд на два пъти ги прекъснаха заради пушечния звук на пистата. Първия път и с фал пък тез търчащите та в сектора мениджмънта се замота да реши да пуска ли Петерсон или не ooooh! .  В този момент , а и на база това че пак сме в Токио и че и Уолш е на линия нямаше как да не се сетя за финала на Токио 2021 и пародията с човека с флаговете-скоростта на взимане на решение дали нещо е фал или не и самия Уолш който реагира хумористично на цялата нелепост пред очите му и то на О. Mr. Green
На 5-ия опит на Piperi се Smile как гюлето се вкопа в почвата.
Засилиха се Уолш и Фабри на предпоследния си опит и .... Smile по 21,94 от двамата. И след тях веднага и Райън.  Пак да си кажа мнението че в такива ситуации трябва да се дава медал и на двамата. Peace . За мен и двамата са медалисти. И не за това че Уолш ми е сред по-големите любимци.
В началото имаше готин кадър със седналите плътно Краузер, Уолш и  Piperi Smile
Uziel Muñoz меко казано изненада всички. Знаейки предварително резултата го проследих по отблизо така да се каже. 5 хвърляния във възходяща му се получиха. Голям герой е . На правилното място да си направиш PB. Евала! Да му е честит медала.
Като цяло ми беше интересно така с няколкото нови муцуни. Драго ми бе да видя познатите. Да се пазят от допълнителни травми.
И гюлето отчетено. Продължавам с Мондо. Сего отворих овчарския скок и видях че все пак Renaud Lavillenie е бил на линия. Така че Кендрикс  там на полето , Рено в публиката и Дюплантис само да скача Wink

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 15:45 от Шошулчо

# 215
Добро състезание се получи в Сингапур, леко скучно, но важното е, че Макларън взе отборната титла, Ландо на подиума, а Оскар четвърти. Нетипично за него по едно време в началото имам чувство, че изпадна в истерия и после в ступор заради чисто състезателен в крайна сметка инцидент, но се събра и все още е лидер при пилотите. Браво на контето Джордж Grinning, Тото Волф да не се мае ами да подпише договора, идея си нямам защо чака татиния лигоч. Както и да е, добър уикенд за моите хора, след две седмици ще сме в Остин.

# 216
  • София
Принципно европейските първенства по волейбол вече нямат тежест.
Дори и да се провалим и да отпаднем още в групата да знаете, че на никого не му пука.
Важни са Лигата на нациите, Световното и Олимпиадата. Simple Smile

Аз съм за Верстапен, но той няма шанс този сезон срещу Макларън Мерцедес.
Иначе съм твърдо за Оскар Пиастри и стискам палци да бие Ландо Норис.

# 217
  • MJF
Точно. Вчера докато слушах с какъв патос и подробност обявяваха и повтаряха по новини за жребиите във волея ме досмеша. То федерациите си правят упор ту на  Лигата ту СП, а ако е олисезон и на .... Но то друго ме Rolling Eyes м/ународната волейфедерация докога ще издевателства над играчите и още какви турнири ще измисля. Щото Лигата дублира СП като мащаби вече , еле пък и ЕП. Тез спортисти кога ще играят-почиват-лекуват?!
Вчера докато зареждах линка на овчарския  за днес да ми е готов за сутрешната ми трениравка само прочетох че Рено е бил на линия , но въобще не разбрах че като състезател. Аз го броя за пенсионер а той .... напълно ме изненада Astonished
Само почнах състезанието и стигнах до средата на 5,75. Но съм доволна да видя всички обичайно заподозряни набори на Мондо. А старшите - Маршал, Кендрикс и Рено са голям бонус. Но жалко че Шашма отпадна още в началото - не му е бил ден за състезание.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 09:19 от Шошулчо

# 218
  • Berlin
Мче няма лошо тогава да вземем и една европейска титла в такъв случай. Simple Smile

Попадна ми подкаст на Краси Минев и още един журналист (предполагам) с Владо Николов от преди някъде месец. Изгледах го, обаче тези водещи тотално бяха заспали и така прескачаха от тема в тема с въпросите, че ми се зави свят. Иначе Владо Н. интересни неща разказа, доколкото можа (ако имаше допълващи въпроси, още щеше да каже, но те не - ок, следващ въпрос, който отива на 180гр. и е за тотално друга тема). Накрая изключително грозно впечатление ми направи, че завършиха с една пасивна агресия - то тука нещо стана, ама няма да казваме сега на зрителите (може би е закъснял или нещо такова, не знам, уж няма да кажат, но все пак казаха, нали), чао, абе ужасна работа. Хем ми беше интересно да слушам, хем ми беше неудобно.

# 219
Хубав е този подкаст защото Владо разказва интересни неща, особено за Алекс и Мони в началото. Иначе има един където е гост на webcafe и говорят за книги и автори основно. Приятно ме изненада Владо, че е фен на Айн Ранд и харесва "Атлас изправи рамене", от него научих за книгите на Ричард Марчинко.

# 220
  • Berlin
Да, доста интересно беше, но водещите не успяха да се възползват от госта си.

Общи условия

Активация на акаунт