Кое бихте избрали ?

• 13 633
  • 472
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Още ли не сте уредили авторката, тоест приятелката, с мъж ?

Тук повечето, съдейки по това което пишат, имат по 5-6 ухажори с тлъсти банкови сметки.

Пуснете и малко гювеч, де. Не се стискайте. Wink
Ал, категорично тлъстата банкова сметка е категорично недостатъчно условие за щастливи отношения, много отдавна.
Да не казвам, че икономическата среда също толкова отдавна е благопиятна и мога да кажа, че генерално цари благоденствие за всички, коитото не ги мързи да дишат и няма никаква необходимост отчаяно да се чака принц с портфейл, за да задоволи базови женски потребности, включително не толкова базови.

Поради тази причина се наблюдава и тенденцията "този за какво ми е" и критериите за потенциална връзка са доста различни от преди.

Отделно, "принцовете", които са с дебели портфейли вече са доста, но и те постепенно разбират, че ако разчитат само на портфейлите си, накрая остават или сами или с някоя себеподобна, с която споделят единствено и само тази плоскост, тоест, предлагането и търсенето се концентрират само на точка портфейл.

Дори в тази тема се забелязва едно много сериозно игнориране на потенциален семеен формат и наличието на мъж се разглежда като някакво случайно кацане отнякъде, някога, без никаква сериозна потенциална надежда за перспектива за разгръщане на дълбоки, щастливи и удовлетворителни отношения. Уви.

# 256
Потенциалната перспектива за разгръщане на дълбоки, щастливи и удовлетворителни отношения е съвсем възможна, но авторката цели друго, което до голяма степен е, и винаги е било, плод на случайност - взаимно влюбване с прилежащи пеперуди.  
Доколкото разбирам и сега е наличен господин, който до голяма степен покрива критериите за финансова стабилност, професионална реализация и добър характер, но липсват пустите гадинки.

И тъй като съветите да привлече мъже,  чрез грижа за себе си и тунинг, каквито и без това , имайки достатъчно финансови средства и здравна култура, тя вероятно спазва, евентуално биха довели до привличането на още няколко потенциално подходящи господа, но не гарантират, че ще се появят и пеперуди, според мен е разумно да се съсредоточим върху по-възможната за реализиране част от мечтите на авторката, а именно дете.

# 257
Външният вид помага, но не гарантира нищо, включително повече кандидати, особено ако има налични поведенчески проблеми.

# 258
Iris04 си е дала достатъчно труд да опише ситуацията на авторката, аз само ще добавя, че е едно да е на 35, друго на 39 години и ако иска дете не само на думи е редно да се замисли по-практично как да се сдобие с такова.
Да, сперматозоидите са половината, но здрава яйцеклетка - другата част от уравнението. Замразяване на яйцеклетки е добър съвет, но кой гарантира качеството им и най-вече колко броя ще просъществуват след отмразяането им и това от на 39 годишна жена, примерно.
“Пипирудите” няма да ги коментирам. След дълга връзка се превръщат така или иначе в мравчици, които се обичат, градят заедно и са здраво стъпили на земята.

# 259
  • София
Опасявам се, че и в много случай, при наличие на фантастичен мъж се търси някакъв алфа, който да и подкосява краката.
Уви, там също около 40 се появяват тези стремежи, предвид хормоналния бум, даже някои и ги реализират, но после установяват, че алфата е зает с покоряването на света и никак не се интересува от смяна на памперси и подготовка на пюрета.
Другият малко, хм, деликатен момент е фазата на бременността и майчинството в началния му етап, което действа понякога като челен удар с влак на женския организъм, с добавка безсънието и прочее реквизити е възможно разочарованието с някой алфа да е много сериозно.

Не мога да дефинирам каква точно е ситуацията на авторката или приятелката, поради недостатъчната информация и твърде многото неизвестни в уравнението.

Съветите за грижа за себе си не винаги съпътстват материалното благополочие, също и не винаги зависят от това, даже напоследък никаква връзка не виждам между едното и другото, джае обратното- от твърде много работа инзадължения не остава време и желание за същото. Около мен е пълно с такива.

Но с абсолютна сигурност знам, че жените, които го правят, имат достатъчната самоувереност и любов към себе си, за да взимат подобни житейки решения и да се чувстват добре, без значение какво мисли широката общественост по въпроса.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 17:20 от Azzy

# 260
Какво би настъпило? Всяка жена има право да се разведе. Много заможни мъже, индустриалнци или не, се оказват с огромно его, желание те да диктуват условията или други скрити изненади. Това не значи, че жена им ще стои омъжена оттук до края на света. Тя може винаги да реши друго. Вкл. да се омъжи повторно за когото си иска.

# 261
  • Обран бостан ;)
Какво би настъпило? Всяка жена има право да се разведе. Много заможни мъже, индустриалнци или не, се оказват с огромно его, желание те да диктуват условията или други скрити изненади. Това не значи, че жена им ще стои омъжена оттук до края на света. Тя може винаги да реши друго. Вкл. да се омъжи повторно за когото си иска.

За когото си иска ли ?
Тоест, посочва един мъж и той е длъжен да и стане съпруг.
Малко, даже не малко,  много невероятно ми звучи.

Това с "пеперудите" никога не съм го разбирал. Преди време четох в задокеанската преса, че осъден и излежаващ ефективна присъда за изнасилване и побой над жени , е получил десетки предложения за интимна близост, защото "бил много сладък".
Вярно, че там нравите са други, но да смяташ, че изнасилвач и нсилник ще пропусне да те пребие след секса, граничи с малоумие.

# 262
Мъжът тя го е избрала, но за да я вземе, явно и той й е бил навит, нали.

# 263
Не знам, сега са други поколения, тая работа с алфа мъжкарите малко бие на ретро и обремененост от прехода, когато беше много важно  да си красива, за да се ситуираш добре в среда на първоначално натрупване на капитала, при трансформациите в успешни индустриалци. А и на успешния индустриалец едно от най-хубавото му са  екстрите, които вървят с успешното индустриалстване.

Сега търсят други качества в мъжете,  най-вече да им палят фитилите, което за тях вече изобщо не е свързано със статус. Имат си и сами всичко и искат от мъжа друго.

Авторката си е права, иска да изкопчи максималното от живота, защото, наистина, какво е по-хубаво от чувството да си щастливо влюбен. Но това не става по-поръчка.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 11:13 от Iris04

# 264
Според мен една жена може да е щастливо влюбена само ако е обичана от мъжа. Авторката е писала да се примири да е обичана...то пък едно примирение:д ще кажеш да се примири с домашно насилие. Не разбирам, щом е обичана защо да не се влюби? Или този човек не я обича както тя има нужда? Аз не мога да се влюбя, ако не са влюбени в мен и не ме обичат преди това.

# 265
Алфите винаги са предпочитани по чисто биологично закодирани в женския мозък причини и това изобщо не зависи от поколенията. А доброто момче, дето ще готви, чисти и сменя памперси, ще прави всичко да задоволи желанията на жената, просто не и пали фитилите както се изрази тук някой по нагоре. Колкото и да се твърди обратно във форума, тази тема е поредното доказателство, че не това е най важното.
При авторката положението обаче е друго, времето я притиска, дали ще срещне оня с пеперудите, дали той ще става за баща и други неизвестни, ако беше на 30 вар 2 категорично не, но сега вече всичко е различно. И пак зависи дали въпросния приятел става и ще има някакво поне базово ниво на привличане към него.
За промените във външния вид, авторката е успешна интелигентна млада жена, едва ли не се поддържа в достатъчно приличен външен вид, а да слага цици и джуки да намери мъж от който да има дете е смехотворно

# 266
  • Пловдив
Нямам мнение за алфите, ама 'земе ли някой, особено мъж, да ми говори за биологично закодирани в женския мозък особености, и заставам нащрек. Wink

Цитат
Според мен една жена може да е щастливо влюбена само ако е обичана от мъжа.
То това е дефиницията за щастливо влюбване, не е въпрос само на "според мен".

# 267
Както искаш заставай, това не променя фактът че по мъжествени и с твърд характер мъже са много по желани от добри момчета, които твърде често са в положението описано от авторката

# 268
  • Обран бостан ;)
Според мен една жена може да е щастливо влюбена само ако е обичана от мъжа.
Скрит текст:
Авторката е писала да се примири да е обичана...то пък едно примирение:д ще кажеш да се примири с домашно насилие. Не разбирам, щом е обичана защо да не се влюби? Или този човек не я обича както тя има нужда? Аз не мога да се влюбя, ако не са влюбени в мен и не ме обичат преди това.

О, да. Кажа ли на някоя, че я обичам и спирам да съществувам за нея.

п.п. Личен опит.

# 269
  • София
Ужас. Какво ретро, какъв преход.

Да си красива и привлекателна е привилегия не само на времената от прехода, даже бих казала,  да НЕ си елегантна и да си имъчена леличка е тежък полъх от хепи-соца и съществува във всички пост-соц държави, където царуваха кранистки и тъкачки многомашиннички.

У нас е жив и до днес.

И отново- да си привлекателна и елегантна е привилегия именно на добрите класи и както обикновено и тук се свърза с цици и джуки, които даже излязоха от мода, сега е на мода тихия лукс и "old money" , което си е една проста класика и всъщност никога не е излизала от мода.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 17:21 от Azzy

Общи условия

Активация на акаунт