Кое бихте избрали ?

• 13 637
  • 472
  •   1
Отговори
# 240
За да има тема едва ли има дълга върволица от кандидати, които се надпреварват кой от кой да предложи повече и да е по добър. Вариантите са изброени по горе, придържайте се към тях без много фантазии. След като до 40 не е срещнала голямата любов, да и се казва да продължава да я чака не мисля за много правилно, не че е невъзможно. Трябва да действа по прагматично и да си избере някой от възможните варианти след като детето е важно за нея.

# 241
То не пречи да е разведена и напрегната, и притеснена все, и затова и да е разведена. И мъжът може да е разведен и да търси жена, защото е свикнал да има жена. И на края пак всички свършват в поредната компромисна връзка. Както са казали хората, любовта е за смелите.

# 242
Ами, има и мъже, от 35 нагоре, които се оглеждат за бъдещи майки на децата си. Даже и такива, които се самопредлагат за биологични бащи, пък после ще видим.

# 243
Ами, има и мъже, от 35 нагоре, които се оглеждат за бъдещи майки на децата си. Даже и такива, които се самопредлагат за биологични бащи, пък после ще видим.
Всичко има, познавам една, която имаше дете от предишен мъж, вече беше на 40 и срещна нов, който нямаше деца, а много искаше, не се получаваше и накрая тя направи инвитро. Той беше по-млад и избра нея, не защото е била супер красива, понякога просто се получава.

# 244
Със сигурност има от всичко по много. Просто аз не бих искала да бъда избирана заради това, други биха били ок.

# 245
  • София
Аз съм се бунтувала и в други теми, че жените се избират по способността за зачеване, което и за мен не е ок. Искам да ме обичат и оценяват преди всичко като личност, а не като.... инкубатор.

# 246
Изобщо не се избират само по това.

# 247
Разбира се, всяка жена иска и заслужава това! И аз го пожелавам на всяка жена от сърце.
Но когато хората се запознават, още преди да са влюбени, го има и това замисляне, тази практичност и инстинкт за размножаване.

# 248
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:
Мислиш, че мъжете биха предпочели да пробват дете с 40 годишна, която я може да забременее я не, отколкото с по-млада жена? Между 25 и 40, има над 10 години разлика, може да избере 30 годишна.
Да, ясно че и на 25 някои имат репродуктивни проблеми, също че жени на 40 раждат, както и че не са стари и имат кандидати и на 50. Говорим за раждане и семейство тепърва.
Ако авторката вече имаше деца вероятно дори щеше да има повече кандидати,
Скрит текст:
но понеже няма, повечето мъже биха се страхували точно от това, че ще тръгне веднага да иска да забременява, в същото време може и да е по-трудно.

И сега очевидно пак има кандидат, просто не са 10, както се предполага.

А най-добре щеше да е ако има 4 годежа, три деца от двама мъже, един разтрогнат брак и лиценз за управление на хеликоптер. Една такава наскоро тури брачния хомот на най-богатия мъж на света.

Вие сериозно ли ги мислите тия неща, които пишете ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, мислим ги. Ако вече имаше деца това нямаше да седи като казус. Има доста разведени мъже с деца, които търсят връзка. Тогава и самата тя щеше да е по-отпусната, по-ларж, а не притеснена и напрегната да се чуди да замразява ли яйцеклетка. Първото привлича повече, хората усещат тези неща...

С нейното образование, финансово състояние и чар да се хавне с разведен мъж с деца ?

Ша я убидиш. Wink

Сериозно - пишат се фантасмагории.
Дано поне да получавате точкки по програмата защото иначе е супер безсмислено.

# 249
Динчо, прекаляваш! Съвсем нормално е повечето жени да искат да станат майки, това е живот и любов.
Сякаш няма жени, които имат мъж, но не стават за майки и те за бащи?? Изобщо коя си ти, че да казваш на която и да е жена трябвало или не да има деца. Просто било като нямаш мъж да нямаш деца. Ами ако те остави бащата, още като е бебе или го блъсне камион??
И аз имам прекрасен баща, и мъж, но животът никога не дава гаранции, освен това мисленето на жената се променя и според възрастта и според преживяванията. Нямам идея дали ако бях на 40 без мъж бих родила, може и да не бих, не знам... изборите се променят.
Жената може да срещне голямата любов и на 50, но за жалост не може да стане майка. Коя си ти, че да казваш това на една жена?

А, ти коя си, че ми размахваш пръст? Изказвам мнение във форум.
Познаваш ли жени, самотни майки по свой избор? Аз познавам две. И двете с профила на питащата....образовани, високо платени специалисти, неживеещи в България. С едната в момента се занимават социалните в европейска държава и е на път да й вземат детето заради "липсващ родителски капацитет". Другата и тя не е по-различна, но поне още не са я погнали социалните. Нещата не са точно като в розов роман.

# 250
  • Пловдив
Аз познавам лично или задочно няколко, никоя не е погната от социалните. Но, разбира се, това също е пример, че...
Цитат
Другата и тя не е по-различна, но поне още не са я погнали социалните.

# 251
Dincho, ти не изказваш мнение, а се изказваш като последна инстанция, щом не е срещнала мъж край няма до живот да има дете, нищо че утре може и да го срещне, но да бъде прекалено късно да бъде майка.
Социалните да се задействат в много семейства, където има и баща уж.

# 252
Не, казвам, че не се случва толкова идилично, колкото си го представяте. В голямата си част такива жени са егоистки. Те не се съобразяват с мъже или деца. Ако мъж реши да има дете от сурогатна майка или е самотен осиновител, какво ще кажете?

# 253
  • София
Аз ще кажа, че има много свестни мъже, които са отлични родители и определено имат капацитета да отгледат дете и сами.

Мислиш, че мъжете биха предпочели да пробват дете с 40 годишна, която я може да забременее я не, отколкото с по-млада жена? Между 25 и 40, има над 10 години разлика, може да избере 30 годишна.
Да, ясно че и на 25 някои имат репродуктивни проблеми, също че жени на 40 раждат, както и че не са стари и имат кандидати и на 50. Говорим за раждане и семейство тепърва. Ако авторката вече имаше деца вероятно дори щеше да има повече кандидати, но понеже няма, повечето мъже биха се страхували точно от това, че ще тръгне веднага да иска да забременява, в същото време може и да е по-трудно.

И сега очевидно пак има кандидат, просто не са 10, както се предполага.

Те много неща може да искат, което не значи, че ще ги огрее. Всеки трябва да си прецени трезво опците и възможностите.

# 254
  • Обран бостан ;)
Още ли не сте уредили авторката, тоест приятелката, с мъж ?

Тук повечето, съдейки по това което пишат, имат по 5-6 ухажори с тлъсти банкови сметки.

Пуснете и малко гювеч, де. Не се стискайте. Wink

Общи условия

Активация на акаунт