Кое бихте избрали ?

• 13 568
  • 472
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Колко "перфектни" на първо четене се оказаха пълно дърво...
Аз раста заедно с децата. Голямата има сериозно гадже, реших че и на мен ми е време. Точно така - надградих и търся човек като мен.

# 316
  • София
Не съм съгласна. Всеки индивид има качества, не качество. Оттам не можем да определяме никого като желан, желан с компромиси и подобни, щото аз ти гарантирам, че на всеки “желан” веднага мога да намеря кусур, и да го прехвърля в графа “компромисен”.
Желан, от кого? Желан, търсен е едно, реализирани отношения е друго, и пак не е на общо основание, освен ако не сменя партньори на килограм.

Така е. Никакви общовалидни критерии няма.
Едно е красив мъж с висше образование, собствен бизнес, от добро семейство, възпитан и елегантен, друго- Манго Джери, шофьор на междуселски автобус, живее с мама на село и пие по литър концентрат на ден.

# 317
За 12 години това е вторият мъж ,с когото го запознавам. Не е като да влизат и излизат от дома ми върволица. Запознавам детето,само когато връзката е сериозна и има бъдеще. Първата не се получи, защото той беше поставил дъщеря си над себе си, обичах момичето, но майката определено злоупотребяваше. Разбирайте той води на училище, зъболекар, лекар, на село, на почивка, на родителска ходи той. Тръгвал си е посред нощ, защото детето го боли нещо. Майката живее с друг мъж.
За вторият дето споделих... Ами.. в началото имаше надежди, че синът му ще се обърне към него и ще сме щастливи. След като момчето даде задна, отношенията ни се влошиха. Той си беше скъперник и да с едно водене на ледена пързалка мина, като държах обувките на детето в ръка, защото не плати гардероб.
Иначе сте прави, за да намериш свестен мъж зависи и от теб, но аз бях по- образована и възпитана от него, като външност също го превъзхождах.
Не съм се хвърлила веднага, лека полека нещата се задълбочаваха.
Но той стори доста гадости на собственото си дете ,така че можеше да ми светне лампата що за човек е.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 16:19 от камъчка

# 318
"Желан" по-скоро се има предвид, че има хора, които просто привличат, и такива които не толкова. Съчетание от визия и още нещо, не винаги има общо с образование или успехи. Но иначе, да , хората сме различни. Аз мъж от добро семейство с бизнес и образование съм имала, ми не мерси. Изключвайки чувства и т.н, чисто в битов план, успешен бизнес, скъп апартамент в София, скъпа кола и два пъти почивка в годината, не са ми критерий за висок стандарт на живот или успешен живот, пак казвам чисто в битов план. Което не значи, че живея в колиба с някой изпаднал. И добре, че сме различни де.

# 319
Ама то хубаво "желан", обаче, за да усетиш дали "става" и дали пасва на твоя светоглед и би бил евентуално следващия ти мъж, следва да си поживеете заедно. То чак след това лъсва става ли, не става ли. И така това ми беше на мен спирачката да каня няколко кандидата у нас за проба-ставаме ли си един за друг, докато обяснявам на децата, че "тествам" поредния. То обидно и за него, и не съм го причинявала на някой мъж това. Намирала съм си други начини. Като пак казвам, става дума за възраст на децата ми, която не изисква типичното "отглеждане", те мъжка фигура в лицето на родния си баща са видели и повече от първите 7 даже.

# 320
Да наистина, как да прецените с един човек, дали ще съумеете чисто в битов план да съжителствате, ако не се пробва. Също така и не става с всеки новопоявил се да се живее, та малко или много си е на усет и късмет.

# 321
Като поемете известен риск, както за всяко нещо в живота. Ние не живеехме заедно, преди да се оженим например.

# 322
Умерен риск и голяма доза късмет, тогава се получават нещата. Ние се събрахме почти веднага след като се запознахме. Преди това дълги години нищо подходящо.

# 323
  • София
"Желан" по-скоро се има предвид, че има хора, които просто привличат, и такива които не толкова. Съчетание от визия и още нещо, не винаги има общо с образование или успехи. Но иначе, да , хората сме различни. Аз мъж от добро семейство с бизнес и образование съм имала, ми не мерси. Изключвайки чувства и т.н, чисто в битов план, успешен бизнес, скъп апартамент в София, скъпа кола и два пъти почивка в годината, не са ми критерий за висок стандарт на живот или успешен живот, пак казвам чисто в битов план. Което не значи, че живея в колиба с някой изпаднал. И добре, че сме различни де.

Точно така.
Идва Манго Джери, шофьора на междуселския автобус, който живее с мама и аз казвам- ах, Манго, имаш аромат на любов, ще ти пристана и изобщо не ме интересува какъв си, обичам те и това е. Любов.

Шегата настрана, но добре, че сме различни.
Аз на Манго Джери няма да пристана, ако ще и да е като Хавиер Бардем на външен вид.
Също така, апартамент в София и два пъти почивки в годината не са висок стандарт на живот.

# 324
Умерен риск и голяма доза късмет, тогава се получават нещата. Ние се събрахме почти веднага след като се запознахме. Преди това дълги години нищо подходящо.
Значи е съдба, както съм писала и преди. И когато го срещна просто го усети, че е твоят човек?

Манго Джери JoyJoyJoy падам

# 325
  • София
Аз не мисля, че е съдба.
Мисля, че е точно отлично конфигурирана двойка на база опит, сходни ценности, сходна социална, финансова и интектуална среда, със съответното привличане и сексуална съвместимост.

# 326
Манго Джери срещу висшист със собствен бизнес. При условие, че хора с по три висши работят какво ли не, някои имат и бизнес.
При условие, че в Бг и куче да вържеш, ще се сдобие с висше образование.
Нямам думи аз.

# 327
  • София
Това с апартамента, колата и двете почивки годишно ми напомниха за вица с милиардера кандидат за зет.

# 328
Аз пък се сетих за една моя състудентка, която казваше "Сигурна съм, че аз в някой учител не мога да се влюбя, само в  бизнесмен" Simple Smile

# 329
  • София
Манго Джери срещу висшист със собствен бизнес. При условие, че хора с по три висши работят какво ли не, някои имат и бизнес.
При условие, че в Бг и куче да вържеш, ще се сдобие с висше образование.
Нямам думи аз.

Като каза три висши и аз се сетих за един виц.
Интервю за работа, изискването е за три висши, явява се кандидат- отклоняват го.
Той, обаче, държи на обяснение, връща се и настоява да разбере защо е отклонен, при положение, че има три висши. Отговарят му, че изискването за трите висши на кандидатите е по вертикала, не по хоризонтала.

Това с апартамента, колата и двете почивки годишно ми напомниха за вица с милиардера кандидат за зет.
Кажи го, де.

Аз пък се сетих за една моя състудентка, която казваше "Сигурна съм, че аз в някой учител не мога да се влюбя, само в  бизнесмен" Simple Smile

И в кой се влюби?

Общи условия

Активация на акаунт