Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 65

• 90 698
  • 746
  •   4
Отговори
# 720
  • София
Вече по-рядко  следя темата, защото в работата ни блокираха бг мама, Тему и Шейн имам иначе😊 Повечето сме жени и явно са видяли, че все там киснем.
Направих за рожденият ден на сина ми оня ден на Mikky Малинова торта с шоколадови блатове и маскарпоне, Ами това е една от най вкусните леки торта, които съм яла и правила. Аз 10 г правих торти с фондан и съм изпробвала доста рецепти. Мими благодаря за споделената рецепта.🤗

Ущипци с ризото, благодарение на Mikky се научих как се прави ризото 🤗, защото в рецептата и е обяснено детайлно как се прави. Има в него и къри, една жена ми го препоръча и стана много вкусно.

# 721
Ризото с пиле и гъби:

# 722
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ей, мързела е голяма работа...Хич не ми се готвеше

# 723
  • Mostly in my mind
Стефина,уникално изглежда тортата. Жив и здрав да е синът ти. Simple Smile

Сладкиш с ябълки и бисквити.

# 724
  • При децата ми
Аууу, Стефина, тортата изглежда фантастично!

Живо и здраво да ти е момчето! Flowers Four Leaf Clover Моят син беше рожденик преди седмица и трябваше тази торта да му направя, но не се е минало! Ще му я направя следващия път, като си дойде!

Тиквена крем супа, със стара снимка, че не се сетих да снимам.

# 725
  • In transit
Стефина, разкошна е станала тортата. Да ти е честито детето. Много здраве, щастие и успехи му желая. И благодаря за доверието, и чудесния отзив за тортата. Hug

И аз, като Туната - вечеря с мезета и домашно червено вино. Открихме две бутилки останали от миналата година...ммм чудно беше. Heart Eyes

Телешко варено

# 726
  • Once there was a Hushpuppy...
Да ти е жив и здрав рожденика, Стефина! Прекрасна е тортата!

Аз готвих през уикенда чушки с извара и сирене и телешко варено

Малко филийки за компания на червеното вино

И кекс от снощи, който беше просто лимонов, докато не влезе мм в кухнята с една купа локум и предложи да го сложа. Аз, разбира се връзвам на подобни неща и стана вкусна компилация.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:40 от Hushpuppy

# 727
  • Русе
Много апетитни неща сте наредили!
При мен тортила с яйца, маслини, чушки и кашкавал

Пица с тесто от Лидл

Салати

Бъркани яйца със сирене

# 728
В тоя дъждовен ден, малко лято Wink

# 729
Едни много есенни на цвят талиатели от моркови с пиле, доматен сос и пармезан.

# 730
# 731
Едни много есенни на цвят талиатели от моркови с пиле, доматен сос и пармезан.

Привет,

Може ли рецепта? Изглеждат страхотно! Heart Eyes

# 732
Пици - едната с котидж, шунка, моцарела, малко кашкавал и манголд, а другата с шунка, луканка и 4 сирена

Брауни кексчето пак

Салати - традиционни, с печен пипер и камби + чесън, магданоз и повечко оцет. Една зелева с моркови и една картофена с лук. Много обичам последната да е топла.

Гъби на барбекю

Пържоли и пиле с ориз

Собствен улов

Вкусен хляб с брашно тип 650 от лидълското и малко тип 500 и същия запечен с малко сладко от ягоди. Правя си по 1 бурканче на няколко дни от целогодишните. Барбари хляб набързо вчера за закуска.

Салата с печени камбички и пипер и малко пържени пиперки. От тая вечер постна картофена яхния - любима.

Днешната закуска - сандвичи с бешамел, сирена и кашкавал

Спокойна вечер на всички!

# 733
Pippi03,

Избирам по-големи моркови и ги нарязвам на ленти с белачка за картофи. Загрявам в тигана масло и подправки (черен пипер, кориандър, индийско орехче) и задушавам морковите. Посолявам на вкус и ги вадя в чиния. Отгоре сложих доматен сос и месо за дюнер, които ми бяха изостанали от друго готвене и поръсих с малко пармезан.

# 734
Леща и едно бързо кремче на д-р Йоткер

Общи условия

Активация на акаунт