Връзка между вярваща християнка и полу-мюсюлманин?

• 12 476
  • 377
  •   1
Отговори
# 165
На 35 отиваш да пиеш кафе, а в главата ти дрънчат сватбени камбани... Ми добре Thinking
На 35 трябва да знаеш какво искаш от живота, да си ясна и твърда. Да не позволяваш никой да ти губи времето. Защото да не се окаже, че е минала една година още ей така. Имам позната, която е на 34, но постоянно така разни мъже й губят времето ... последният й каза, че след година въобще не са имали връзка, а били бъдита, мислил че на нея й е ясно. Ама тя не пита , не се заявява , а чака мъжа да не го изплаши!
Нормално е жената да се замисля дали някакъв човек, който я кани на среща има перспектива и пак казвам 99% от мъжете няма нужда от втора среща изобщо.

# 166
  • Далечният изток
Това какво общо има с пиене на 1 кафе с един познат от фитнеса?
Трябва да знае, да, аз да не съм казала, че не трябва. Ама то няма общо с кафето. Авторката вече разбрахме, че вятър я вее...

# 167
Не мога да приема партньор, който да ме контролира какво ям и това няма нищо общо с религията. Това е неуважение към мен. Да не внасям свинско в къщи? При условие, че обичам и основно това ям? Ами багажа пред вратата и довиждане.

# 168
  • София
О, да. Контролът вече идва прекален, но често за удобство в семейство, където някой не яде нещо, рядко се приготвя това, за да не се готви отделно за неядящия.
Иначе аз си ям конски суджуци, съпругът ми гледа с отвращение и това е положението.
Аз пък му готвя с любов зелен фасул яхния, от който  на мен ми се повдига. Wink
Та и в отношенията е така. Отровата е в дозата.

# 169
Това какво общо има с пиене на 1 кафе с един познат от фитнеса?
Трябва да знае, да, аз да не съм казала, че не трябва. Ама то няма общо с кафето. Авторката вече разбрахме, че вятър я вее...

За какво да излиза въобще да пие кафе с него, ако няма потенциал за връзка. Кафе може да пие с приятелка, или с компания, ако толкова и се пие кафе. В случая е регистрирано някакво взаимно привличане, ясно, че кафето е вероятна стъпка към нещо. Това нещо за него може и да е стъпка към един хубав секс след тренировка, тя трябва да си гледа своите цели интереси, които на тази възраст и до колкото разбрах са по-скоро свързани точно с връзка и деца.

Това е точно същото, както да имаш взаимно привличане с някой женен и да излезеш просто да изпиеш едно  кафе с него, от какъв зор? Само беля.

# 170
  • Далечният изток
Ми да не ходи. То се е видяло.
Да си търси християнин с нейните разбирания.

# 171
Ако "вярваща християнка" си търси половинка, моята логика би била да се оглежда неделя (или когато е там) в църквата. Във фитнеса, на плажа, във бара, на стадиона шанса да си намериш свободен мъж с твоите изисквания е едно на десет хиляди.
А за това дали някой й губи времето или тя сама се е поставила в ситуацията да търси игла в купа сено - е просто въпрос на интерпретация на ситуацията.
Религиозни изисквания, расови изисквания, физически предпочитания, образование, семеен произход и хиляди други условия - и затова на 35, 45, 55, 95 още ще чакаш коня. Щото ония дето го е яздил си е намерил по-земна и не толкова претенциозна половинка.

# 172
  • София
Не е лошо авторката да се появи да каже - имало ли е кафе, нямало ли е, имало ли е райбер, нямало ли е...

# 173
  • Пловдив
Ще яде ли Хасан, баница?

# 174

Това полу-мюсюлманин ми звучи леко като полу-бременна или като полу-умрял! 🤣
Авторке, аз като полу-невярваща, хаха, ще ти кажа, че въпросните индивиди от въпросната религия така умело и ловко могат да се прикрият и да ти завъртят главата, че да не знаеш след това от къде ти е дошло! Пази се, защото тези са най-подли, най-лукави и най-манипулативни от всички! Съветът ми е: стой настрана, даже на километри от такива!!!

# 175
Той един живот, какво пък толкова.
Важното е весело да има - на 25,35,45, 105.
Цигани, турци - какви са тези претенции.

# 176
Той един живот, какво пък толкова.
Важното е весело да има - на 25,35,45, 105.
Цигани, турци - какви са тези претенции.

Точно защото един живот живеем трябва внимателно да избираме житейския си партньор.

На теб, ако не ти пука с кой се събираш си е твой избор. Жени се за когото намериш за добре.

Но от това кой ще избереш за съпруг зависи щастието ти. И от това каква работа ще избереш, но в по-малка степен.

Знаеш ли, че ако една жена я убият, първо разследват партньора. Статистически това се случва най-често.

Този избор може да ти коства и живота, ако не се усетиш навреме.

# 177
Явно към прекалила с тънкостта.
На сарказма, не на мисълта.

# 178
  • Paris, France
Но от това кой ще избереш за съпруг зависи щастието ти. И от това каква работа ще избереш, но в по-малка степен.
Никак не съм съгласна. Работа се сменя с щракване на пръсти. Хората професии сменят по няколко пъти.

Всъщност и съпруг се сменя, но по-трудно и скъпо, а също и неприятно.

Тя едва ли ще се ожени за въпросния.

# 179
Чудесно е, че не си съгласна. Имаш твое мнение по въпроса. Както и аз. Добре. Аз пиша онова, което мисля и в което вярвам. Ок съм с това хората да не са на едно мнение с мен.

Не е ли това смисъла на форума?

Общи условия

Активация на акаунт