Връзка между вярваща християнка и полу-мюсюлманин?

• 12 468
  • 377
  •   1
Отговори
# 180
  • Down south
Как вървят нещата, свързани с переспективите на авторката?
Мина ли кафето, обзорно първо бебе?

# 181
Авторката съм, благодаря на всички за отговорите!
Трябваше ми малко време да помисля върху всичко, и мисля че взех решение - няма да се впускам в отношения, извън приятелските, колкото и да ми е трудно, предвид силното физическо привличане! И не за друго, а защото най-вероятно той ще усети предубежденията ми и така просто не е честно!

Прави сте, че се филмирам прекалено рано, че едно кафе не е нищо особено, но... с човек като него нямаше как да е само кафе, и съм сигурна в това...

Пообщувахме си малко с въпросният господин  и онлайн- веднага се почнаха молби за по-разголени снимки, настояване дори да му ги пращам, щял да се почувства специален така... Обяснява ми, че било нормално да си легнем на първата среща, за да му докажа, че го харесвам- тук вече бях в ступор Grinning Сигурно е нормално за мъж да си иска, но ми се стори неестествено да ги иска на този "никакъв" етап от отношенията?! Или пък аз си търся причини, за да не се впусна в това приключение, но просто имам вътрешна бариера, не знам как да го опиша...

Иначе от чата ни разбрах повече неща- че е от Македония, както и някой тук предположи, има си бизнес, бивш състезател по борба е, което си беше очевидно- има ЖЕСТОКО тяло за годините си, мноого амбициозен, със самочувствие и т.н... Направи ми впечатление, че в инстаграма му има САМО жени, предимно рускини и украинки, мацки, около 400 хаха Иначе друго лошо като черта или червен флаг все още не усещам, общува се много леко, голям мъжкар и точен изглежда, но уви..

Относно религията и различията в произхода- видях му няколко снимки с разни по-...как да ги нарека.. брадати и мургави хора, личи си, че са мюсюлмани- не от традиционните, модерно изглеждат, но все пак... Нещо в мен се преобърна, не знам как да го опиша, не мога и не мога да приема различното, и това е! Която може да го преодолее, да се впуска в такива отношения, аз не мога и това също ми е знак, че не е моето нещо!

Искам за себе си да си обясня, обаче, защо ме привличат именно такъв тип мъже- силно изявени мъжкари, бизнесмени, силни характери?!

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 00:37 от kremita1234

# 182
Това, което описваш не е нито мъжкар, нито силен характер.

# 183
  • София
Не е и извратено... Просто е тъпо.

# 184
Много по-важно е колко е читав човека насреща, а не само как изглежда.

# 185
  • Down south
Освен тялото, което явно видимо те привлича, как разбра за останалото?  Имам предвид мъжкар, каквото и да означава това,
собствен бизнес, силен характер?
Македонец, руснак, албанец, искащ да си легнете веднага.
Да, звучи много атрактивно  и само за теб или друга, която  се върже.
Не забравяй да го попиташ и за статута ми Grinning

# 186
Привлякъл те е кварталния ебач без извинение.

Сега ще ти обясня ситуацията, защото ти очевидно спиш. Този фитнес батка търси да чука колкото се може повече жени без да подбира и без да дискриминира. Ти му изглеждаш лесна и навита, затова е и поканата за "кафе", която всъщност е покана за секс. Ако легнеш с него повече няма да го видиш. Нищо чудно и фитнеса да смени, ако те усети какви ти се въртят в главата.

Най-безопасно ми се струва за теб да престанеш да ходиш в този фитнес и да го блокираш. Толкова си наивна и фиксирана в бебета и бракове, че буквално всеки, който те погледне може да се възползва от тебе. Мъжкар и бизнесмен! Падам от коня направо!

# 187
Пфф, както и предполагах. Не мюсюлманин, а мутропитек и фъкбой.

Авторке, извън България ли се развива действието или живяла ли си дълго време извън БГ и Балканите, че не разпознаваш типажа борче отдалеч?

Смени фитнеса и го блокирай този отвсякъде.

Най-големият червен флаг в ситуацията не е у него, а у теб — на 35 все още не можеш да различаваш здравословното самочувствие от въздуха под налягане, мъжкарите от женкарите и реалния интерес към теб като жена и личност от кръчмарските свалки.

400 (!) рускини в инстаграма му обожемой и се чудиш какво ли иска от теб и дали няма да е нечестно спрямо него горкия да подходиш с предубеждения!

# 188
  • Пловдив
Авторката съм, благодаря на всички за отговорите!
веднага се почнаха молби за по-разголени снимки, настояване дори да му ги пращам, щял да се почувства специален така...
 Обяснява ми, че било нормално да си легнем на първата среща, за да му докажа, че го харесвам-
Сигурно е нормално за мъж да си иска, но ми се стори неестествено да ги иска на този "никакъв" етап от отношенията?! 
 Направи ми впечатление, че в инстаграма му има САМО жени, предимно рускини и украинки, мацки, около 400 хаха Иначе друго лошо като черта или червен флаг все още не усещам, общува се много леко, голям мъжкар и точен изглежда, но уви..

Искам за себе си да си обясня, обаче, защо ме привличат именно такъв тип мъже- силно изявени мъжкари, бизнесмени, силни характери?!

Не бе , няма никакъв червен флаг. Направо чист като момина сълза.Според мен ще е голяма грешка ако го пропуснеш този качествен екземпляр.На мен ми звучи като  мъжът на живота ти.

# 189
  • Далечният изток
Тази тема е някакъв майтап, нали?
Не може да има толкова заблудени хора!
Жена на 35... Dizzy Face
Даже и преди последните уточнения на нас ни беше ясно, че мъжът иска само да я изч*ка, тя сватби и кръщенета бълнува...

# 190
Явно авторката няма много опит с мъжете и ако е стояла дълго време на сухо, сега ѝ се привиждат мъжкари и бизнесмени.
Но, може би трябва да натрупа известен опит и тогава да ѝ светне кой какво иска.

# 191
  • София
Представих си някой с визия ала Ники Китаеца, който колекционира снимки на полуголи жени и ги кандърдисва за секс по чата още преди първата среща, докато развива "бизнеса" си с рускини, блъскайки в залата.
Авторке, кажи, че се майтапиш с това как го описа или изобщо с темата.
Ако беше казала, че сте по на 19, щях да повярвам, но на 35+ - няма начин.
Особено след уточнението, че той изглежда добре за възрастта си. !)

# 192
Тази тема е някакъв майтап, нали?
Не може да има толкова заблудени хора!
Жена на 35... Dizzy Face
Даже и преди последните уточнения на нас ни беше ясно, че мъжът иска само да я изч*ка, тя сватби и кръщенета бълнува...
Има за жалост... и не винаги защото са седели на сухо. Познавам няколко такива жени, не знам защо не могат да видят ситуацията. Тази пак добре, че пита предварително, някои след като се опарят идват да реват и да се чудят макак така.

Това е мъжкар!???? Това е женкар и ти обясняваш колко е жесток. И си на 35!? Ако наистина искаш семейство събуди се малко.

# 193
Това е пързалка, нали, нали?

# 194
Според мен е много тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт