Връзка между вярваща християнка и полу-мюсюлманин?

• 12 448
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
Предпочитам мускулести, даже прекалили с мускулите пред торбаланчовци, шкембеланчовци и отпуснати слаботелесни.

# 241
  • Пловдив
Авторката съм, благодаря на всички за отговорите!
Трябваше ми малко време да помисля върху всичко, и мисля че взех решение - няма да се впускам в отношения, извън приятелските, колкото и да ми е трудно, предвид силното физическо привличане! И не за друго, а защото най-вероятно той ще усети предубежденията ми и така просто не е честно!

Прави сте, че се филмирам прекалено рано, че едно кафе не е нищо особено, но... с човек като него нямаше как да е само кафе, и съм сигурна в това...

Пообщувахме си малко с въпросният господин  и онлайн- веднага се почнаха молби за по-разголени снимки, настояване дори да му ги пращам, щял да се почувства специален така... Обяснява ми, че било нормално да си легнем на първата среща, за да му докажа, че го харесвам- тук вече бях в ступор Grinning Сигурно е нормално за мъж да си иска, но ми се стори неестествено да ги иска на този "никакъв" етап от отношенията?! Или пък аз си търся причини, за да не се впусна в това приключение, но просто имам вътрешна бариера, не знам как да го опиша...

Иначе от чата ни разбрах повече неща- че е от Македония, както и някой тук предположи, има си бизнес, бивш състезател по борба е, което си беше очевидно- има ЖЕСТОКО тяло за годините си, мноого амбициозен, със самочувствие и т.н... Направи ми впечатление, че в инстаграма му има САМО жени, предимно рускини и украинки, мацки, около 400 хаха Иначе друго лошо като черта или червен флаг все още не усещам, общува се много леко, голям мъжкар и точен изглежда, но уви..

Относно религията и различията в произхода- видях му няколко снимки с разни по-...как да ги нарека.. брадати и мургави хора, личи си, че са мюсюлмани- не от традиционните, модерно изглеждат, но все пак... Нещо в мен се преобърна, не знам как да го опиша, не мога и не мога да приема различното, и това е! Която може да го преодолее, да се впуска в такива отношения, аз не мога и това също ми е знак, че не е моето нещо!

Искам за себе си да си обясня, обаче, защо ме привличат именно такъв тип мъже- силно изявени мъжкари, бизнесмени, силни характери?!
Голяма бяла птица си. Мхм.
И бизнесмени - никакви бизнесмени не те привличат, привличат те точно мутри.

# 242
  • Out of the Mix
Нямам проблем с туркиня, стига да е "поевропейчена", и да не е зависима от фамилията и релегиозните им глупости.
Иначе са супер жени - чисти, грижат се за себе си, верни и лоялни на мъжа си. Така са възпитавани.
Има невероятни красавици.

# 243
Нямам проблем с туркиня, стига да е "поевропейчена", и да не е зависима от фамилията и релегиозните им глупости.
Иначе са супер жени - чисти, грижат се за себе си, верни и лоялни на мъжа си. Така са възпитавани.
И това какво общо има с темата и как помага на авторката?

# 244
Защото българките чумата ги изтръшкала?

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 11:22 от FB590525BGM

# 245
  • Далечният изток
Оставете момчето да се похвали де. И без това толкова рядко се хвали у форума...

# 246
  • София
То на българина му трябва повече слугиня, отколкото нормална жена...

# 247
  • Deutschland
Revoker, заповядай някой ден на гости в Германия да ти покажа как се държат туркините, когато мъжете им не са около тях.

# 248
  • Out of the Mix
Сингълки, сингълки ми ги подавайте, семейни за какво са ми? Joy
Влюбват се и не искат да пускат (кочана). Mr. Green

P.S. Фрау, ще пиша при първа възможност.
Може и с Дана да пием по кафе, че е готина и тя.

# 249
  • Fairbanks, Alaska
Revoker, заповядай някой ден на гости в Германия да ти покажа как се държат туркините, когато мъжете им не са около тях.
А как точно се държат?

# 250
Пробвай да познаеш.

# 251
Е, то не означава че всички са такива, познавам поне три туркини. Но то и българки има такива, и от други националности има такива, важното е да не е масово явление. Нямам чак такива наблюдения.

# 252
  • Deutschland
А как точно се държат?

Вчера в трамвая например. Седнали три невясти, забулени. През цялото време писъци, истеричен смях, клипове за ТикТок вероятно. По едно време трамвая спира на спирка, вратите се отварят, едната става и с тялото запречва на вратата да се затвори отново. Шофьорът излезе да се разправя, последва отново истеричен смях. Дечицата им в колички бяха и те там. За финал преди да сляза, имаше полицейска контрола, качиха се и онези пощуряха. Какъв хубавец бил единия, ако им падне леле, леле. Човекът с каменно изражение на лицето и е видно, че едвам се сдържаше. Не казвам, че всички са такива, ама ако мислите че са супер покорни, не е точно така. У тях може.

# 253
А как точно се държат?

Вчера в трамвая например. Седнали три невясти, забулени. През цялото време писъци, истеричен смях, клипове за ТикТок вероятно. По едно време трамвая спира на спирка, вратите се отварят, едната става и с тялото запречва на вратата да се затвори отново. Шофьорът излезе да се разправя, последва отново истеричен смях. Дечицата им в колички бяха и те там. За финал преди да сляза, имаше полицейска контрола, качиха се и онези пощуряха. Какъв хубавец бил единия, ако им падне леле, леле. Човекът с каменно изражение на лицето и е видно, че едвам се сдържаше. Не казвам, че всички са такива, ама ако мислите че са супер покорни, не е точно така. У тях може.
Видимо на по колко години бяха тия? Ако са били на по 20 няма да се учудя. В мюсюлманския свят също доста рано ги женят, като циганите.

# 254
Фрау С ти си особен случай. От всичко, което пишеш за живота си в Германия възникват два въпроса: Ние в друга Германия ли живеем? и Като е толкова гадно защо стоиш още там?

“Попитай един мъж какво е добра жена и го слушай как описва перфектната домашна прислужница, терапевтка и майка”

Общи условия

Активация на акаунт