КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 327
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Яне, потвърждение на тезата "На вкус и цвет, товарищ нет". Аз пък не съм фен на пъпешите. Хапвам, но много по-малко и рядко.
Дана, аз ще  подмина бирата, но наденичка бих хапнала.
Тетке, и аз пръжнах кюфтенца на син 2, а аз вечерях сиренце, салата домат+краставица и малко диничка.

# 571
Малчуганите са като лами, не можем да им смогнем. Ще каже човек, че вкъщи ги държат гладни. Simple Smile))

# 572
Блазе ти

# 573
  • някъде другаде
Празник днес в нашата къщичка!
Фло , честит рожден ден! Да си здрава , щастлива винаги усмихната и все така дейна.
Рано се събудих. Пия кафе и към 10 ще ме вземат за морето.
Обичам и диня и пъпеш и въобще всякакви плодове. Газирано пия сода , че е бе захар. Енергийни никакви не пия.

# 574

Честит рожден ден на Фло!
 Здраве, дръзновение, любов и вдъхновение за следващите години? Бъди  вярната Жулиета , готината баба и пази време и за себе си.

# 575
Добро неделно утро ☕🌹

Честит рожден ден Фло! На първо място ти пожелавам да си здрава, за да се радваш на всички житейски удоволствия. Желая ти и дълголетна младост, защото тя поддържа силен духа. Кара те да мечтаеш и да сбъдваш. Желая ти Любов, защото любовта е смисълът на всичко, което правим и към което се стремим! Бъди здрава, бъди млада, обичай и бъди обичана! 🥂🍀🥰

Боряна, прекрасна торта! Вземам си с кафето Simple Smile

Хубав да е денят ви момичета! 🥰

# 576
  • Вила Великула
Оооо-празник!!! Фло, да си жива и здрава, все така вдъхновяваща и пълна с енергия. Да изкараш днес един чудесен празник, заобиколена от любовта на деца, внуци и на Ромео естествено.
Завиждам благородно на Тони. Още днес може да се натопи в морето. Аз пък за сметка на това влизам в оранжерията да се погрижа за доматите и краставиците, че е станала направо гора.

# 577
  • в сърцата на любимите ми хора
ФЛО, честит рожден ден! Много здраве и дълги години в любов и щастие 💐

# 578

"Това, което слънчевите лъчи са за цветята, е усмивката за човечеството."
Джордж Елиът

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Тони, лек път до морето - много слънце и прекрасно настроение Nature Sun With Face
Пипи, приятни занимания сред зеленчуците - те ще ти се отблагодарят Simple Smile

Фло, честит рожден ден мило момиче - бъди здрава, все така целеустремена и изпълнена с енергия. Живей така, както ти го умееш и увличай във вихъра си всички около теб Heart Весел празник с любимите ти хора BirthdayTadaCocktail

Усмихнат и спокоен ден от мен момичета

# 579

Честит рожден ден, Фло! Пожелавам ти да бъдеш щастлива, да се радваш на живота, да не спираш да се изненадваш, да не спираш да мечтаеш, винаги да си заобиколена от верни приятели и най-важното - винаги да бъдеш обичана!

# 580
  • София
Фло, честита да си! Бъди здрава, щастлива и удовлетворена! Пожелавам ти един прекрасен рожден ден заедно д любими ти хора!
Тук е прекрасно, с изключение на факта, че през уикенда се пълни с хора. Сядат ти на 20 сантиметра от лицето и говорят 30 минути на висок глас, направо си забравям мислите! Иначе времето е прекрасно храната е чудесна, изкарваме си супер! Тони, идвай!
Хубав ден на всички!

# 581
Фло, честита да си! Здраве, много любов, много красиви моменти с любимите ти хора и хубав празник на всички ви! Заслужаваш го, приятелко!
Нищо ново при мен, слугинаж на мах. ПИятелят изкачва върхове с мама и тате, деди човърка един джип на годините на дЕдо му, а аз се успах и  след малко хващам парцала.
Хубав да е денят на всички ви, момичета!
Тони, лек път и завид, завид!
Танитка, обади се! КАГ вече не я мисля щом нагъва диня, значи е добре.

# 582
  • София
Фло, честит рожден ден с пожелания за здраве и щастие!
Все така да си активна и заобиколена от деца, внуци и приятели!
И Ромео на първо място, разбира се.
Тони, лек път към морето.

# 583
  Красив и щастлив рожден ден, Фло!

Енисса, нищо не ми влияе на апетита.
Иначе съм добре, ама ще ми мине.

Приятна неделя на всички!

# 584
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден, Фло! Бъди здрава и много щастлива с близки и приятели! Бъди все така грижовна, лъчезарна и дейна! Бъди, както и до сега, душата на нашата тема!
Тони, лек път!

Общи условия

Активация на акаунт