КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 317
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Честит рожден ден, Фло! Къде одиш да илядиш! Да си много, много щастлива! Да си все така сияйна!

Снощи изкарах дежурна до 2 часа след полунощ и тази сутрин се успах. Днес от 17 ч пак ще гледаме децата до късно вечерта, но не се оплаквам, а се радвам, че големите ще се срещнат с добри приятели и ще купонясват. Имат нужда от това. Много им е натоварено в работата и на двамата.

Пожелавам хубави емоции днес на всички в темата!

# 586
Фло, честит рожден ден! Нека има много смях и слънце около теб, сърцето ти да е пълно с любов, нека те огрява обичта на близки и приятели! Весел празник!

# 587
Фло, ЧРД! Да си жива и здрава!

# 588
  • София
Фло,честит рожден ден! Да си здрава,щастлива и обичана! Да си заобиколена от любимите хора! Да ти е здрава и щастлива половинката,за да бъдеш цяла и удовлетворена!

# 589
Здравейте.
Кое прочела, кое не прочела, но се нареждам и аз на опашката с китка маргаритки за да честитя празника на адашката.
Честит рожден ден, мила Фло!
Бъди здрава, радвай се на много хубави моменти с близки и приятели!
Бъди все така шеметно заразяваща с ентусиазъм и усмивки!
Желая ти хубава вечер и една прекрасна нова лична година изпълнена с осъществени мечти, радост и вдъхновение!

# 590
  • някъде другаде
Пристигнахме. Натоварено беше движението. И плаж направихме. Водата е топла и кристално чиста.

# 591
  • София
Тони, без снимка не вярваме, пък!
Поне да го видим моренцето за поредна година.
Мрънчоците ни бяха на гости по обяд, тръгнаха си към 17 ч.
И двата асансьора не работят в момента и сме затворени на 12 ет.
В интерес на истината за 25 г. се случва в почивен ден за 3ти път.
Дано утре ги пуснат, че трябва да влачим гипсирания на зъболекар.

# 592

Честит рожден ден, Фло!

Бъди здрава и запази своята енергичност и усмивка!

# 593
  • Вила Великула
Айша, неприятно е това с двата асансьора. Как пък така и двата се развалиха и няма ли дежурен техник на който да позвъните. Ами ако заседне някой, какво се случва?
За снимки от морета, ако искате отново ще правя репортажи - само да сме живи и здрави. ММ много иска поне единия ден да стигнем до някой от дивите плажове там. Много са красиви, но са трудно достъпни и има доста ходене пеша до тях.

# 594
  • София
Пипи, чакаме снимки от всякъде.
За асансьорите - ако заседнат с човек - звъниш, идват ведната  и вадят човека, после заключват кабинката. Но самия ремонт е само в работни дни и може да се проточи ако се търсят резервни части. От фирмата още пролетта предупредиха, че с големия ще има проблеми и трябва голям ремонт + смяна на въжетата. Но домоуправителката при всеки ремонт реагира все едно дава лични пари  и отказа. Понеже аз най-често се обаждам за повреди вече сме си приятели с дежурния във фирмата и отдавна сподели как тя спъва ремонтите за да не плаща. Споделила съм с няколко активни съседи, уж между другото.... Та очаквам от утре да и подпалят телефона и звънеца на домоуправителката и да се задейства.
Аз днес само 2 пъти слизах и качвах 12 ет, правя мускули на крака и дупара, хем безплатно. За Пл. е проблем утре, но дано оправят поне единия.

# 595
  • Варна
ФЛО, ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН!  Flowers Hibiscus
БЪДИ  ЗДРАВА, ОБИЧАНА, ЩАСТЛИВА, ВСЕ ТАКА  КРАСИВА  И  РАБОТЛИВА  ЗА  ДА  УСМИХВАШ  ПАЦИЕНТИТЕ, А  И ФЕЯТА  НА  ЗЪБКИТЕ  ДА НЕ  СТОИ  БЕЗ  РАБОТА!  Flowers Four Leaf Clover

За теб е моят поздрав, пее се с мелодията на "Шушана", не е върхът на поезията, толкова си мога,
но пък поздрава е от сърце!   Sparkling Heart

Честит рожден ден, д-р ФЛО!
Докторе, докторе, светнеш ли лампата,
клещите бързо хващай ти и зъба ми извади!
Може преден или мъдрец, карай ги подред,
с кариес или без, давай вади ги днес!
И въобще не се бави, усмивка ти ми направи,
да се хиля със мерак днеска, че и утре пак!
Само аз и никой друг в Пенсионерския ни клуб
да е във устата с усмивка 24-ри карата!
Жива-здрава ти бъди, че така ме подреди,
дай Боже в този час, младо гадже да забия аз!
И ще получиш от сърце, със усмивка на лице,
благодарност най-голяма от една щастлива дама!
Обичам те, д-р Фло, от "едно- та чак до сто",
до Луната и по нагоре, няма какво да спорим!
Наздраве, докторе!  Wine Glass  

# 596
Фло, честит рожден ден!

Днес пак се занимавах с подправки. Брах, чистих, рязах и сложих на салфетки да се суши босилек. Да се готви чубрицата!
КАГ, това за динята все едно съм го писала аз. Да си довърша писането и ставам да си отрежа. Знам, че после ще има пикник цяла нощ, но това не ме спира. Утре ще спя до късно.
Аиша, бая километраж си навъртяла с толкова стълби. Домоуправителката да я смените, щом се прави на интересна. Тя сигурно живее на ниско и не ѝ пука.
Морските момичета - Мери, Тони, Пипи, Клечи - пращайте по някоя снимчица за радост на окото!
Спокойна нощ на всички!

# 597
  • София
Скъпи мои дружки, благодаря ви за милите и щедри пожелания от близо и далеч, за прекрасните букети от любимите ми маргаритки, за стиховете от ТАНИТКА, за шеметния танц на маргаритките изпратен ми от ТАНУ, за вкусната торта от БОРЯНА. Heart Всяка една от вас ме накара да се усмихна.От една страна това е чудесно!  Позитивното настроение ще укрепи имунната ми система. От друга страна не е добре, защото  усмивките знаете, ще причинят нови бръчки на моето лице. Stuck Out Tongue Winking EyeОт позицията на преживените години и натрупания житейски опит реших, че е много по добре да имам бръчки от усмивки, отколкото бръчки от намръщена физиономия. Grinning И така, мили мои приятелки, огромно благодаря за причинените бръчки! Бъдете здрави, поздравявайте ме още 20 години, а след това ще предоговоря с когото трябва да ми отпусне още 6 години, за да ги закръгля на 100.
Обичам ви до никъде и повече от повече! Heart Heart Heart

# 598
  • Вила Великула
Добро утро! Днес първа се класирах в къщичката ни, но нали раннобудните ни момичета са на море.
Танитка, ако знаеш колко много ме зарадваха твоите стихове за Фло. След като отново си започнала да твориш - надявам се да се чувстваш и по-добре.
Тану, аз още не съм в екипа на морските, но вече броя дните на пръсти.
Айша, домоуправителката ви плаче за смяна, но предполагам няма желаещи за поста и затова я търпите.
Днес ще ходя по институции, надявам се да свърша бързо с всичко, че времето ми е доста ограничено. Имам дълъг списък със задачки за деня.

# 599

Добро утро!
 Да сте живи и здрави  и с нови бръчки от усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт