КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 232
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен!
След един хубав уикенд, днес отново се приготвям за работа.
Сестра ми ще обикаля по институции. Ще й стискам плаци.
И на теб, Пипи!

За всички - да намерите прохлада и приятни занимания!

# 601
  • някъде другаде

Рано станах. Направихме със сестра ми дълга разходка по плажа. Сега пия кафе. После плаж. Е , така се живее сто години.

# 602
  • София
Днес се очертава да бъде един прекрасен ден!

Да бъде и за вас такъв!

# 603

Всеки ден прави малки стъпки към целите си и никога не се отказавай...Зад ъгъла те чакат късметът и мечтите...

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Ето и кафето е тук - ухае и кани към хубави мигове днес Heart
Мериан, Тони, прекрасен морски ден на вас - плувайте на воля и борете морските вълни. Макар че като гледам морето е спокойно и тихо Swimmer
Ранелла,спокоен работен ден на теб - не се презорвай много Simple Smile
Пипи, на теб и на сестричката на Ранелла - успех по институциите. Дано приключите бързичко и не ви изнервят.
Борянка, нека усмивките и при теб вършат своята работа - пожелавам ти го от сърце Heart

Вчера при нас беше като във вица за Петка и Чапаев дето Петка докладвал след отсъствие на Чапаев, че произшествия в полка няма - само дръжката на лопатата е счупена ...
Поръчах си сапунерки за течен сапун от Тему - в банята ММ я сложи без проблем още като я получихме. В кухнята трябваше да демонтира старата - това беше най-лесно. Зад фризера, който е до кухненския шкаф имаше паднала дъска за рязане и това предизвика една камара дейности - местене на фризера, чистене на какво ли  не зад и под него, бърсане на прах и преподреждане ... С две думи до обеда беше уплътнен Simple Smile
За днес още не съм измислила "занимания" ама колко му е Smirk

Хубав и приятен ден на всички

# 604
Добро утро мили ми дружки!
Денят започва с настроение в нашата къщичка. Вече направих няколко бръчки Simple Smile
Сложила съм една супа от тиквички за обяд, че малкия чак в сряда ще е на ясла. За довечера не съм измислила.
Пипи, дано бързо отметнеш  задачите по институциите!
На Тони, Клечи и Мериан, плувайте смело по вълните и гребете с пълни шепи релакс!
На Ранела и другите работещи момичета спорна и доходна!
Макавели, какво се оказа, за една сапуниерка си отвори работа за цял ден. Но пък после ще ти е хубаво.
Фло, наспа ли се след вчерашния емоционален ден?
Айша, ще успеете ли да стигнете до зъбаря с Пл, оправиха ли асансьора?
КАГ, как си, изгони ли гърлобола?
Вече Малчо много настойчиво ме вика да ми покаже каква кула е построил, така че изчезвам.
На всички спокойна и спорна седмица и усмихнат ден от мен! 🥰
Чаф, до после 🤗

# 605
  • Кубрат/ Пишурка
Добър следобед!
Аз съм в очакване! В сряда!
Вчера Галена е направила жест. Отишла е до Варна, взела е децата и ги закарала до Калиакра. Люис се е запознал с част от историята ни. А после - в Шабла на плаж.Изкарали са си страхотно!
Е, за мен море тази година няма да има, но се радвам за децата и за всички, които са там.

# 606
  • София
Янче,споделям радостта ти.Знам как ти пърха сърцето.Още два дни и ще си гушнеш внучката.Люис гаджето ли е?
    Аз днес също съм много радостна.Наско е приет в ПМГ в ГД,специалността е тази,която искаше-системен програмист.Родителите не разрешиха да учи в София.Тяхната ПМГ е една от добрите,а освен това контролът за дисциплината е по-лесен.
     Завиждам на плажуващите.Ние със Софи ще сме на Поморие през септември.През август ще ходят без мене и не знам още кой, кога и къде.Надявам се да може и тази година да се съберат внуците поне за една седмица тук.
     Накрая да дам една препоръка за препарати за банята.Доволна съм от италианските от Виа Тракия.Банята светна без много търкане.На който му е далече -има ги и в малките магазинчета за почистващи и перилни препарати.Не знам как да кача снимка.

# 607
Янче , и аз си чакам девойката. След половин час излита от Варшава. Видях Анжелка. Одрала ти е кожата.
            Яжка, съпрежинвявам вашите вълнения и пожелавам да се съберете всичките заедно. Честито на Насето - успех и все нагоре във всичко.
           На морските момичета -топнете се и за нас, че тази година ще се разминем с моренцето.
           На работещите - да им е хладничко и да се пазят от жегата докато стигнат до работните си места.
           Аз ще следя самолетчето. Yum

# 608
  • София
Яжке, браво  и на твоето гардже! Да успява в учението!
 Много е хубаво на моренцето, но му се вижда края. Щеше ми се да изкарам един месец тук. Стига да има кой да плаща! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 609
Яге, браво на Наско! Много успехи му пожелавам!

# 610
  • София
Честито на Наско! Потрудил се е и резултатът е налице. Браво!!! Баба ЯЖКА да се гордее. Hug
И аз да се похваля - И Радичка Сладичка е приета по първо желание в ПМГ. Всички сме много доволни и радостни. Справиха се децата отлично!
А аз вчера закъсах с колата в центъра на селото. Добре че си имам родА, събраха се, диагностицираха проблема и дадоха поръчка днес привечер да донесат от Брезник бензинова помпа и да я сменят. Дано тръгне отново "коня", че утре преди обяд живи здрави трябва да сме се прибрали у дома.
Днес се посветих на кухнята. Храна от вчера имаше. Измих хладилника и печката, избърсах шкафовете, поизхвърлих разни ненужни кутии, прегледах аптечката, изхвърлих килимчето за пране и измих пода. Е дойде ми малко множко, но следващия път ще измия прозореца, ще изпера пердето и кухнята ми ще бъде пчти като по Некерман. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера ТАНИТКА ми се обади и ми изпя песничката - поздрав за рождения ден. Момичета, има глас нашата дружка. Тествали са я за новите медикаменти - слава Богу, няма проблем да ги пие. Сега ще чакаме да се похвали с добър резултат. За певица става, сега й пожелавам и за танцьорка да я бъде. Hug
Снощи имах поздравление във ФБ от ГЪБКАТА и момчето й. Много се зарадвах!!! Дано по-скоро се появи и в нашата къщичка!
Отивам да предремя!

# 611
Хубави бабешки новини, здраве да е,  всичко ще е  наред.
 Прави са родителите,  това е средно  , висшето ще надгражда  другаде.

# 612
Яжка, честито и успех на момчето! 
Фло, честито и успех на вашето момиче!
Яне, радвай се, миличка! Хубаво посрещане и изкарване с внучка и другите гости!
Диди, и на теб приятно посрещане на студентката!
На морячките Мериан и Тони все така да им е времето и кротко морето!
Маквелли, занимания винаги ще има-кога приятни, кога не чак толкова. От пенсионера по-зает човек няма. 
Ето и Касс се  увери в това. Откак си е останала, все е ангажирана.
Касс, благодаря, че питаш! Почти съм оздравяла.   Духам носа, но другото вече отшумя.
Бо_ряна,  как е зеленчука?  А ти ще имаш ли скоро внучета на бабина ваканция?
Тану, сега ни е паднало! Да ядем до насита, докато има!  Днес сутринта  купих една 4 кг. Половината вече я няма.
Пипи,  Ранела,  да си свършите работата бързо и ефективно!

КАГ сега гледа сериали.
До скоро!

# 613
Фло, честито на Радичка - Сладичка. ПМГ не е за всеки. Успех и пожелавам! Flowers Four Leaf Clover
            Моето момиче току що излетя от Варшава с повече от час закъснение. До като видя самолетчето се препотих сто пъти. Ту топло, ту студено ми беше. Yum

# 614
Чудесни следобедни новини - така обичам, да са доволни всички!
Яжка, браво на внука - щом е по първо желание и той си го е избрал, ще учи с желание.
Фло, честито и на вашата внучка - за момиче е супер. Математиката отваря много врати - има достатъчно време да избира. Ти толкова си ошетала, какво ще правиш на втория тур на село - и без деца Rolling Eyes Благодаря за инфото за Гъбка - надявам се да се появи скоро и тук Heart
И момчето на племеника ни е прието по първо желание във Варна - нещо с икономика и география. Нека учат децата - сега им е времето.
КАГ, вярно е това за пенсионерите - ние пак ще "палим" гумите за далечен път. И двете деца са болни, а родителите имат много работа - така че има нужда от помощ.

Хубав следобед момичета

Общи условия

Активация на акаунт