КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 231
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • някъде другаде
Чудесни новини.
Яжка,  честито на Наско. С желание ще го учи.
Фло , честито и на Радичка.
При мен еднообразие , но приятно.

# 616
Ей такива новини обичам! Честито на гордите баби Яжка и Фло за умните внуци! Нали си знаете, че заслугата си е ваша,  умни и красиви като нас, ако има нещо...то е на другата рода!
Дидия, стига си зяпала самолетчета, запрятайте ръкави с Янчето и приготвяйте нещо вкусно на децата!
Фло, стига с тоя повреден кон, сменяй го вече. Или чакай аз да забогатея с много злато и сребро, ще ти купя. Другият вариант е, да си говориш с пИятеля за далаверата с феята на зъбките.
Тони и Мериан не ги мисля, само завиждам. Танитка и Гъбката- отличнички. Чакаме включване.
На обичащите диня, да ви е сладко. След малко и аз ще се присъединя към вашия отбор.
Пипи, стягай куфарите и го давай по-полека. Скоро ще пускаш репортажи и ти.
Много сте неспоменатите, затова за вас е голямата прегръдка.
При мен  -  " На западния фронт нищо ново " ,ама аз така обичам. Работа, прибиране,  джин с тоник на двора,  бридж с приятели.
Да ви е хубава и прохладна вечерта!

# 617
Ами, което си е така, така си е! Нашите деца са и умни и красиви! Честито на Яжка и Фло за успехите на внучетата, и да, те са и ваши успехи!
Янче, и аз видях Анжелка. Тя вече си е направо голяма красива млада дама! Представям си как нямаш търпение да си я нагушкаш, да я разпиташ за всичко което все си мислиш, пък и да а се запознаеш с младежа. Чакаме после да ни разкажеш и на нас, защото и ние се вълнуваме.
Диди, кацна ли Неда? И ти сигурно си пълна с въпроси.
Макавели, нали сме за това, да помогнем на децата си когато имат нужда. Дай Боже да сме здрави и да може по дълго време да сме им от помощ.
Ениса, мен пък току що снахата ме покани под навеса на някакво питие, но май ще откажа, че още не съм баш в ред с гърлото. Виж диня хапнах порядъчно и просто ще се присъединя за компания, но питието ще отложа.

# 618
  • София
Честито на класираните вече осмокласници!
Да им е леко ученето.
Ние пак ще си понамирисваме - нямаме топла вода  до 16.07 вечерта, авария.
Има ли смисъл да се оплаквам?
2 дни има, 2 дни няма. А цената за пореден път е вдигната....

# 619
Честито и от мен на децата!
Айша, а асансьор имате ли?

Аз днес цял ден мързелувах. Всички задачи отложих за утре. То и така можело Wink

# 620
  • София
Честито на Радичка за успеха, баба Фло да се фука пак!
Обичам диня, обичам пъпеш, на мен плодове ми дай!
Днес имахме гости от Бургас. Всяка година като отиваме на море ни посещават. Имаме снимки от Поморие, Свети Влас, Приморско. Другата седмица те ще дойдат в София. Нека все така да сме.
И накрая да се оплача-купихме си от така известните "коминчета". Мислех без нищо, но всички взимаха с Нутела и аз се излъгах. Ама само опаковката беше от Нутела, течния шоколад беше куча марка. А не е евтино, едно може и до 20 лв да стигне с добавките. Българска работа!

# 621
В София има ли ги някъде тези коминчета, че само съм чувала за тях?

# 622
  • София
На улица Здраве до Майчин дом.

# 623
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес не ходихме на разходка, че поспахме. За днес сме решили преди или след плаж да отидем до Созопол.
Хубав ден ви желая!

# 624
  • София
Добро утро, красавици!
Да започнем деня с една песничка. Поздрав за морските момичета, а и за всички останали. Можете и да потанцувате. Grinning

Идеята ми беше по-рано да си тръгнем, но вчера не стана ремонта. Не бяха донесли нужната бензинова помпа, та днес се надявам да стане. Дано стане.

# 625
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
Честито на внуците на Яжка и Фло. Да вървят все напред и нагоре. Умни са ни внуците, ама при такива умни и красиви баби - какви да са?
Аз снощи не се включих в писанията, защото си имах поредните притеснения. Този път с Кюфтето. Появи се чак към 19,00 часа, много нервен, съсках и маучещ нервно. Провлачваше си едното краченце. Почти не яде и легна и гледаше много тъжно. Мислех си, че му се е случило нещо лошо и си отива. Дори бях решила посред нощите да го водя на ветеринар, но решихме да го оставим и днес според ситуацията да реша. Явно се е бил с някой друг котарак или нещо си  е наранил крачето и много го боли. Сутринта е излезал и преди това добре е хапнал. Сега е легнал на пеката навън и ми се струва по-спокоен. То преди почивка ако не се случват гадости - кога?

# 626
  • София
Добро утро!
Тетка, то не може все да сме с всички екстри.
Вчера сутринта до към 9.30 ч нямахме асансьор. Но трябваше да водим счупения Пл. да го озъбят с ново чене. А племенника само вчера беше свободен = драма. Обадих се на асанс. фирма и много бързо оправиха единия.  След обяд и другия тръгна - сега в блока целокупно са щастливи. Защо някой от домсъвета не се е обадил е загадка.
Пипи, не го мисли кюфтето. Нали се изживява като куче - ще му мине. А докато ви няма кой ще го наглежда?
Коминчета преди години имаше в един МОЛ, но изчезнаха. Май само до Майчин дом правят, но не съм дегустирала.

# 627
Добро утро, момичета!
Фло, много харесвам Стефан Вълдобрев, а тази песничка я обожавам! Благодаря ти!
Ще ти поправят кончето, не бързай, "забави, забави" и ще стане като ново.
Пипи, ще му мине на кюфтето, не се притеснявай.
Айша, на нашия асансьор му предстои смяна на въжетата в скоро време, което ще е голям разход и събираме по-голяма сума още от сега за ремонта му. Радвам се, че вие сте се справили.
Ние успяхме да разходим кучето и да заведем внучето на градина преди да завали дъжд. Сега пием кафе на сушинка в магазинчето пред блока. Приятно е.

# 628

Всичко на този свят е неповторимо!
И това утро! Добро да е!
И този ден! Добър да е!

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Дидиа, посрещнахте внучката - сега остава записването.
Янче, ти ошета ли вече? Намисли ли вече менюто?
Пипи, както казват за котараците "ходил е по сватби" Simple Smile Ще му мине, котките са корави същества.
Айша, добре си се справила - и аз все се разправям тук било с асансьори или с домоуправител. Вече никой не иска от блока и сменихме два платени, сега сме с трети. Битовизми ... Срамота е в 16 етажен блок да няма един мъж да се заеме, иначе всички много говорят.
Фло, дано днес имаш успех с "кончето" Hands Thumbsup

Отиваме на изследвания и след това Blue Car

Хубав ден на всички - Heart и

# 629
Добро утро, момичета! Лек ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт