КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 216
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Привет от Поморие!
Хубаво време, море и релакс.
Няма хора, хотелите са празни,
а цените нагоре, грамажа надолу.
Една салата 19 лв.,  но ден година храни.
Стиснете палчета днес за синът ми!
На всички прегръдки и хубав ден!

# 631
Лек ден и на теб, Фрау Данна!
Красива Белла, стискам палци за твоето момче! Ти си в любимото ми Поморие и много ти се радвам!

# 632
  • някъде другаде
Красива Бела , стиснати палци за синът ти.
Аз също много харесвам Поморие.

# 633
Красива Белла, имаш и от мен стиснати палчета Hands Plus1 УСПЕХ на сина ти - да мине всичко благополучно!
Приятен релакс на теб Heart

# 634
Ето съм и аз!
           Красива Белла, и от мен стиснати палчета за сина и приятна почивка за теб!
           Макавели, ще стане и записването! Yum Аз съм точен човек и се дразня при отлагане на всякаква работа. Трябваше да отидем двете днес сутринта и тъкмо се нагласих  девойката звънна, че още спи и да отидем след обяд. Вчера е изкарала целия ден по летищата и явно още е уморена. Сега гледам как навън нещо времето се мръщи и остава и дъжд да ни завали. Успокоението е, че ще и върви по вода.
           Фло, стискам палци и твоето конче да оздравее, че да се завърнеш.
           Спокоен ден. Днес е по-хладно и приятно, а аз чакам след обяд. Да свършим работа и да мирясам най-после.

# 635
Дидия, намери си някаква занимавка. Ей, голямо шило си Heart
Аз да ви разсмея какво сътворих. Ще сервирам обяд на мама и татко, избрали са си единият супа, другият таратор. Що да не мушна таратора в микровълновата да се стопли?!! Много са ми бързи ръцете! Та така, стана весело. Добре, че имах в повече Wink
     А, и Дребосъчко от известно време се обръща към нас умилително с баболини и дедолини Heart
     Чао баболини!

# 636
  • София
Стискам яко палците за момчето на КРАСИВА БЕЛЛА. Да бъде успешна операцията!
ТЕТКЕ, патентовай горещ таратор. Може и да ти го признаят. Joy
ДИДИА, споко, още малко остана - часове някакви си и ще отметнеш тази задача по записването като свършена.
ДАНА, как са температурите при теб?
МАКАВЕЛИ, кончето го "излекуваха" точно за 10 мин. И двамата майстори обещаха поне 250 000 км. с новата помпа.
АЙША, озъбиха ли го гипсирания?
ПИПИ, дано да се оправи Кюфтето.
Ромео ми е определил среща на люлката, на чаша чай. Отивам. Grinning

# 637
Ха, духай таратора не било  израз,  истинско е .
 Записани , озъбени ,налюшкани, последните да внимават, че от люлката не се знае романтиката на къде ще ги отведе.  На морето  ги мисля, зор , друго е на нивата с мотика, духа ветрец, простор. то за дъщери морето ,снахите на нива.  никой не ще нива вече.
Аз работя нещо, но бавно.

# 638
Здраво си вали при нас, ама като гледам май е в цяла София.
Домакинствам. Досадно ми е. Душата ми пътешества на някъде.

# 639
Хладно и слънчево, прекрасно за разходки.

# 640
Тетка, у нашта София не вали. Леко попрепръска и даже не намокри терасата.
                Като имам нещо да върша работата не ми спори, че умът ми е зает с друго. За това пък изгледах два филма и сега гледавм трети и ....чакам принцесата да се събуди. Yum Надявам се, че до 17.30 ще успеем.Екипирана съм вече и чакам...

# 641
Софиянци, къде го видяхте тоя дъжд? При нас на има - няма 20 километра от вас, само облаци. Скъсахме се да поливаме.
Бела,  палци от мен!
Дидия, представям си как внучката решава, че е дъждовно и днес няма да се записва...Малииии.
Докато пиша точно ти ме изпревари. Отивам да чета, на всички хубав ден!

# 642
Ениса, няма как да се получи това в моя компания. Чакам още половин час и я измъквам. Мразя да се отлага нещо дето ще трае по-малко от десет минути. Ако ще и камъни да падат днес ще отидем. Не обичам последните моменти.

# 643
Ха добър ден и от мен!
Тук от сутринта няма слънце и е една идея по приятно от вчера. За дъжд няма изгледи за сега.
Красива Бела, стиснати са и моите палци! Всичко да е наред! ❤️ Приятна почивка на теб! Ние другата седмица живот и здраве с нашите приятели отпрашваме за Поморие. Малко ме стресира сега с тая салата от 19 лв, но ще видим.....
Диди, не се и съмнявам аз, че няма да се случи днес записването Simple Smile
Боряна, ти май някаква тайнствена работа вършиш, че и бавно 🤔
 Фло, полюляха ли те 🤪
Приятен остатък от деня на всички! 🤗

# 644
  • Вила Великула
Белла, имаш и моите стиснати палци. Чакаме после да се похвалиш с добри резултати. Сега си почивай.
Като пишете за горещ таратор - аз нали варих сладолед в хладилната чанта на функция претопляне.

Общи условия

Активация на акаунт