КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 189
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Ще има  и да духаш сладоледа-напредваме Сага отивам да проверя дали е останал сладолед в хладилника , едва ли , но знам ,че има парче шоколад. развалихте ме. Спрях енергийните напитки и  все искам нещо възбуждащо. Знам какво е  нужно , но съм закъсняла доста за него.
 Тайни работи върша аз, луд за връзване съм.

# 646
  • Вила Великула
Борянка, за тези работи няма възраст. Само в главата ти е!

# 647
  • София
Красива Бела,стискам палци за момчето ти! Всичко ще мине благополучно.
 Дидиа,ако си ми баба ще те връзвам.Не вярвам Драго да е обездвижен,с такъв водовъртеж около него.
 Фло,ще се разбере около Великден как те е люлял колегата.
 Пипи,кюфтето обикаля ли свободно навън? Котките нападат змии и често ги убиват.Мина ми през ума за такава възможност.Баща ми имаше една котка,която носеше убитите змии на прага./да се похвали/Не знам как така не умря от ухапване,а вероятно е била хапана не веднъж.
  При нас не капна и капчица дъждец.Беше намръщено,но сега пак пече.
  Морските,гмурнете се по веднъж за всяка от нас!
  Хайде,баболини,чаф!

# 648
Белла, не знам какво е на сина ти, но му пожелавам всичко да е безпроблемно!

Аз се полях с вряла вода от варени картофи.  Сложих накриво върку котлоните  тенджерата на мултикукъра, тя се обърна,  удари се  в дръжката на  фурната и водата се изля върху мен.  Изгорих долната част на корема към сгъвката на бедрото и част от него, но повече е на корема. Веднага излях студена вода върху мен, но  ползата не е  голяма. Сега съм намазана със сапун да дръпне огъня, а после мехлем.
Голяма съм шматка! Отгоре на всичко и водата трябваше да обирам от пода. Добре, че там е с плочки!

Клечииии, сега те разбирам, приятелко!

Ами това е. Оплаках се! А вие внимавайте!

# 649
Доста неприятно е да се изгориш. Бързо да ти мине!

# 650
Оле КАГ, много неприятно. Ама май не трябва със студена вода да заливаш. Аз знам белтък от яйце и на Клечица бях казала. Имаш ли от крема на Фло, ако не поне дефламол. Мажи и дано мине. Гуш 😘

# 651
  • Вила Великула
Яжка, да-Кюфтето обикаля свободно, но тук няма отровни змии. Бил се е с други котки. Съседката каза, че е чула голямо мяукане вчера. Интересно е, че той не е агресивен към други котки и винаги гледа да е далеч от чуждите котараци, кастриран е, но явно се е случило. Има една голяма оранжева котка, от която той дори се страхува - предполагам е тя.
КАГ, много неприятно - ако имаш крема на Фло - мажи се.

# 652
Имам крем от Фло, имам и Медикоидеал, имам и Здраве, които също са за кожни раздразнения.  Сега се мажа само със сапун и ме боли поносимо. Това ми е изпитано средство непосредствено след изгарянето. После ще се  мажа с кремовете. За белтък не знаех.

Дописвам. Не виждам да има мехури.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 19:58 от К.А.Г.

# 653
Записахме сееее! Точно ви писах, че чакам екипирана и девойката се появи на вратата. Времето беше чудесно , прохладно та походихме и пеша от Руски паметник до Стамболийски вместо да чакаме един ужасно нередовен автобус. Срещна нейна съученичка с баща и. Тя е в същата специалност та си имахме и компания. Мина бързо около 10 минути и....вече си имаме официално записана девойка студентка.
            Яжка, ако не съм фурия ММ наистина щеше да е напълно обездвижен. Като се върнах и го подкарах и него пеша до Княжево за вода и до Лидл. Трябва да ходи много, а все виси пред компа. Та , ако не се разфуча няма как да се оправи.
            КАГ, много неприятно. Мажи дефламол и дано няма усложнения. Аз много пъти съм писала, че изгореното се посипва с брашно и ако брашното е студено още по-добре. Това го знам от много години и е изпробвано. Прочетох го в един сайт - по време на виетнамската война, нападение с напалм и един от пострадалите нямало с какво да го угасят и го засипали с брашно от чували за да потушат пламъците. След това забелязали , че той нямал тежки изгаряния като другите гасени с други средства. Стигнали до извода, че брашното е причината за неговото по-добро  състояние. От тогава , като си изгоря ръцете / най-често като вадя нещо от ферната, въпреки ръкавиците все успявам над тях да се парна/ веднага посипвам с брашно и болката преминава, не се появява червенината.

# 654
  • някъде другаде
Направихме дълга разходка. Ходихме из стария град и после се прибрахме пеша до къмпинга.
На следващата среща ритуала ще е за изгорени.
Дидия , вече си спокойна.
КАГ, мажи се и бързо се оправяй.
Лека вечер , баболини!

# 655
Фло, браво на Радичка!
КАГ, съчувствам ти! Дано бързо ти размине болката
Много се радвам Гъбката и Танита! Все по-добре да са!
 за всички ви!
И лека нощ!

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 23:10 от тану

# 656
Добре съм. Боли, но  е търпимо. Благодаря за съчувствието!

# 657
То съчувствието добро , но не е мехлем. Тъй щъ е тя , годините били само цифра,  абе моите  що не са само цифра , а като гледам и  вашите нещо шифрован  текст.

# 658
  • София
Прибрахме се. Браво на ВиК- имаме топла вода предсрочно. Ти да видиш.
Изводът ми от седмичното пребиваване на село е, че не е никак лесно да поддържам две къщи. Е, понеже много време не съм въдворявала ред в селската ни къща, та сега ми излезе на носа. Решила съм да изхвърля всичко ненужно, Безмилостна ще бъда! Аман от излишни вещи.
КАГ и аз ти съчувствам. Hug Мажи се с разните кремове, дано не се вдигнат мехури. Веднага след изгаряне аз пък знам обилно намазване с олио и посипване със сода. Прилагала съм го на себе си.
КРАСИВА БЕЛЛА, мина ли операцията? Как е Сашко? Да пускаме ли палците?
ТАНУ, Рада не е в Софийската ПМГ.Бих я посъветвала да се запише на латински, защото още от сега си мечтае да кандидатства стоматология. Ще й бъде полезно. Благодаря ти за подсказката. Hug
ДИДИА, пак ще кажа, че ти си баба огИн и пламък. Аз бих ги оставила да се справят сами и вярвам, че ще се справят. И моите, и твоите. Честито на вече записаната студентка Неда! По вода да й върви.
ТОНИ, ще проуча какъв е ритуала за изгорени баби. Grinning
КАССС, оздравя ли малечко? Ще го пращате ли на яслата?
ЯЖКЕ, предадох на Ромео твоите предположения за това, какво да очаква след 9 месеца. Засука мустака. Stuck Out Tongue Winking Eye
Съчувствам и на Кюфтето. Стресирано е, дано бързо се възстанови. Animal Cat
Напускам седянката. Ужасно ми се спи. Без изключение прегръщам всички наред. Hug

# 659
Чак не мога да повярвам, че съм първа тази сутрин Simple Smile
Добро утро, баболини! Време е за кафе!
КАГ, как изкара нощта?

Общи условия

Активация на акаунт