Зона X - най-новото екстремно приключенско риалити шоу на България

• 17 246
  • 189
  •   1
Отговори
# 180
Хаха, Никол ги разката!  Тичащият мозък.
Близнаците не са нищо особено, дето всички ги е страх от тях.

Монтажа на битката беше зле. Твърде много близки сцени като тази:

И твърде малко като тази:

И един пример от  битката с въжетата  как втория нищо не върши:

Напред жълтиииии!

# 181
Близнаците верно са доста злобнички и доста семпли като образи.
Страхотна Никол!

# 182
И аз да изръкопляскам на Никол, сама ги отупа Hands Clap (с мощната морална подкрепа на Ива разбира се Joy ).
Близнаците толкова ме дразнят, че вече им прескачам синхроните и нямам нов материал за възмущение, но ме е яд, че единият отърва елиминацията. Тъкмо да похваля организаторите, че веднъж са съобразили игрите (или беше случайност) и пак недомислица - при равенство целият мач се преиграва. Никъде го няма - играе се тайбрек, кратки продължения, внезапна смърт, дузпи... Така теоретично можеха да продължават до безкрайност. Дидо веднъж надхвърли възможностите си и спечели точка, но за повече нямаше сили. Определено е най-хилавият от четиримата и ако елиминацията е силова почти сигурно ще е единия отпаднал, ще ми се другият да е близнака. И дано макар и индивидуално занапред отново да има място за стратегии, гласувания, сега, когато най-накрая мноизинството внезапно се обърна. По изключение може да изслушам някое  близнашко стенание

# 183
И аз да изръкопляскам на Никол, сама ги отупа Hands Clap (с мощната морална подкрепа на Ива разбира се Joy ).

Ива следеше отвисоко хода на играта и от време на време се осведомяваше "това отива на нула, нали?"
Joy
Нахъсването едно на ръка.

# 184
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Кой искате да спечели?

Основото мнение на 1 стр. е актуализиарано!

# 185
ЕП.15

Сините вярно ли си xапват пред другите и не им дават, при все, че са в една зона и са буквално пред тяx? Е това вече не е нормално.
Скрит текст:
А на играта с коловете, както и на всякакви подобни игри, при които собственото тегло ти разкатава фамилията, обикновено печелят жените.
В ИВ там не слагат допълнителни тежести на жените, които са почти двойно по-леки от мъжете, но пък обратното винаги се следи зорко... 15 кг раници за мъжете, когато има силови игри с жени.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 21:40 от diziler

# 186
  • София
Близнаците са големи борсуци. Все гледат лошо, все се ежат. Този път на Наско се репчиха, може би завист, знам ли... 🙄
Наско ще ги бие в 4 от 5 игри тези двамцата. Много по-комплексен е от тях.

Дори и в игра за памет + пъзел изненади нямаше и тези, които се очакваше да продължат го сториха.

Първата елиминационна за определяне на финалист + директно отпаднал беше за жена, но не задължително. Ставали сме свидетели как на подобни игри и мъже побеждават.
Браво на Габка Blue Heart Страхотна победа!
Респект и за Наско. Доказа се в последните две битки като най-комплексния мъж този сезон. Памет, пъзел, сега и изометрия. За сила и издръжливост само Боби може да му съперничи, но Наско е и кросфитър + умения в калистениката. Боби може да го бие само на сечене на талпа. Близнаците са единствено по-пъргави и това е. Добри са, просто не са нищо особено, така че с това самочувствие и наглост, която демонстрират много олекват.

А Габи има всички шансове да спечели и сезона с оглед игрите, които се дават тук. Simple Smile

# 187
Как успяха да извадят единствената игра в която тя има шанс , и да избутат най-слабият на финал Grinning

# 188
Надявах се близнакът да зацикли на пъзела, но изненадващо бързо се справи, хем единствен търча 2 пъти по трасето (то по правилата май така трябваше, но на другите разрешиха да налучкват).

Наско се очертава като някакъв супермен и главен фаворит за крайната победа - най-силен на въжетата, най- бърз на пъзела, на ръба да спечели коловете.  Макар, че това 2.47мин. е много подозрително - дори по клипа е 3.07мин, вярно със синхроните, но те частично вървяха с трасето а и не изглежда да го дадоха цялото. Не знам как за 167сек се преброяват  (с прилягания, подреждания) 100 и кусур предмета, вкарват се няколко грешни комбинации а и на пъзела се помота.

Габи ми е доста симпатична но да е първият финалист изглежда меко казано неестествено. Веднъж отпаднала, върната в играта чрез гласуване и изведнъж последните стават първи. Вероятно наистина единствен тип игра на която можеше да спечели (за силовите ясно, но и на пъзели, памет в предните игри не блесна). Мислех си, че по досегашно представяне и физически данни на Никол най и' прилягаше да спечели, но уви не се оказа нейното

# 189
Този епизод в първата си половина е негледаем и за да го прочетат със сигурност им го написах директно в ютуб. Не може толкова некадърна операторска работа. Абсолютно неприемливо!
С четири непознати хванати на улицата, инструктирани от мен и без никакви профи камери, само с телефони, без гимбали,   щяхме да го заснемем по-добре.  Абсурдно зле е заснета тази битка.

Втората ясно - свирен мач. Дяволо, вика че сме виждали мъже да печелят - вярно е, но с тази разлика в килограмите нямаше никакво съмнение кой печели. Да, Наско ме изненада и то МНОГО!  Евала!

Общи условия

Активация на акаунт