Зона X - най-новото екстремно приключенско риалити шоу на България

• 16 953
  • 184
  •   1
Отговори
# 180
Хаха, Никол ги разката!  Тичащият мозък.
Близнаците не са нищо особено, дето всички ги е страх от тях.

Монтажа на битката беше зле. Твърде много близки сцени като тази:

И твърде малко като тази:

И един пример от  битката с въжетата  как втория нищо не върши:

Напред жълтиииии!

# 181
Близнаците верно са доста злобнички и доста семпли като образи.
Страхотна Никол!

# 182
И аз да изръкопляскам на Никол, сама ги отупа Hands Clap (с мощната морална подкрепа на Ива разбира се Joy ).
Близнаците толкова ме дразнят, че вече им прескачам синхроните и нямам нов материал за възмущение, но ме е яд, че единият отърва елиминацията. Тъкмо да похваля организаторите, че веднъж са съобразили игрите (или беше случайност) и пак недомислица - при равенство целият мач се преиграва. Никъде го няма - играе се тайбрек, кратки продължения, внезапна смърт, дузпи... Така теоретично можеха да продължават до безкрайност. Дидо веднъж надхвърли възможностите си и спечели точка, но за повече нямаше сили. Определено е най-хилавият от четиримата и ако елиминацията е силова почти сигурно ще е единия отпаднал, ще ми се другият да е близнака. И дано макар и индивидуално занапред отново да има място за стратегии, гласувания, сега, когато най-накрая мноизинството внезапно се обърна. По изключение може да изслушам някое  близнашко стенание

# 183
И аз да изръкопляскам на Никол, сама ги отупа Hands Clap (с мощната морална подкрепа на Ива разбира се Joy ).

Ива следеше отвисоко хода на играта и от време на време се осведомяваше "това отива на нула, нали?"
Joy
Нахъсването едно на ръка.

# 184
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Кой искате да спечели?

Основото мнение на 1 стр. е актуализиарано!

Общи условия

Активация на акаунт