Зона X - най-новото екстремно приключенско риалити шоу на България

• 16 328
  • 177
  •   1
Отговори
# 150
Няма очупване тва Рени!  Не мърда от нулевото ниво с което почна.
Ще викам за жълтия отбор другия път.

Нищо ново. Рени не мърда, Жълтият отбор спечели!
Simple Smile

# 151
# 152
Откакто разкрикувах Ива преди няколко епизода стана машинка - фактически тя спечели елиминационната, тази отново. Браво Иве!

Тази суап карта обаче е тотална недомислица - специално в такава игра вместо " Размяна на времената", да я бяха кръстили "Служебна победа". Разбирам да беше в  тип игри където всеки си минава трасето и накрая обявяват резултатите (каквито бяха повечето и също не одобрявам) -  да има някакъв елемент неизвестност, риск, разузнаване - да проучиш кой как се е представил. Но тук, където всичко се вижда от всички? Не знам защо близнака не скочи веднага - хем да не си разранява ръцете, хем да им е максимално гадно на победителите и да ги прати директно на елиминация като последни. И какво излиза - победата в предния кръг им гарантира победа в този, сега пак да им дадат някоя също такава безумна карта която да им гарантира победа в следващия и така до края

# 153
Виктор Гогов беше прецакан с клетката, неговата беше по-нестабилна, то се виждаше и с просто око. Не е само заради разликата в теглото.

# 154
  • София
Това ще е голяма наглост ако наистина стане така. И що за карта е това? И къде е справедливостта тук? Това е изометрия. Да видим дали Ивайло и Боби ще излязат страхливци.
Имало за какво да не харесвам близнаците. Елементарно злобнички са. Този Ивайло гледаше като отровен Ива. И много е долно да се опитваш да мамиш по този начин, добре че Рени гледа зорко, а не като Павелчо от ИВ.

Браво на Ива! Не трепна.

Гогов в клетката беше голям смях, хахаха. Ама да не си там де.

# 155
Wonder woman ги отнесе като лятна буря сухо листо.

Гогов продължава да се излага.

Продукцията също. Пуска видео на 5-ти януари и в текста под него рекламира разни купончета които са валидни до 31-ви декември. Ай молим ви се.

Иначе епизода ми хареса.

# 156
Това ще е голяма наглост ако наистина стане така. И що за карта е това? И къде е справедливостта тук? Това е изометрия. Да видим дали Ивайло и Боби ще излязат страхливци.
.
Ами той си го каза Ивайло - "ще използваме картата, ще се разменим с Ива, ще станем първи и ще вземем карта (следваща)" И защо да не го правят, заради кавалерство? Вече го проявиха  когато 4  мъже пълнеха коша на единствената малогабаритна жена. Те са отишли там да печелят, не да са джентълмени. Ама не е луд който яде баницата а който е написал рецептата и'- силова игра - всички са равни, игра на баланс - магическа карта (спечелена от силовата) коригира аномалията

# 157
  • София
Не може да има такива карти, които обръщат класирането с краката нагоре. Това е типично, но за една друга продукция. Едно е да заграбиш храна/територия, да нагласиш потоците или да спечелиш ЩИТ, но някой те е бил като мече у дирек и ти да се смениш с него не е справедливо и не е уместно. Направо си е безочие. Какъв спортист е това?
Не стига, че са сред най-силните там, ами и продукцията ги подпира с тези карти. Досега другите двойки не са имали толкова силна карта каквато имат Ивайло и Боби.

# 158
Аз затова казах безумна, ама явно може и го правят. Всъщност не съм убеден и че е безумна, а си е добре работеща стратегия както и в другите риалита - измисляш дразнещи, несправедливи правила - предизвикваш негодувание  -генерираш трафик и коментари. Може и водещата така да са я избрали или са я вкарали в тоя  AI образ - поне половината коментари в туба са за нея

# 159
# 160
Що за епизод, в който не се случва нищо?
И наистина започва да ме дразни гладът, тъй като това беше нещо което ви отличаваше от конкуренцията (виж ми подписа). Гуспа ако четеш, моля те не копирайте ИВ, а ги ударете в слабото им място.

# 161
В следващия ще има игри точно в стил ИВ,  варели, гъбки, змейски, преминаване под ниска летва, нали видяxте промото?

Това с глада е ПОТРЕС! Защо правят така?
И в предния епизод гледаме xленчене и молене за Перунки (някакви отврат суxи пасти, които в реалния живот едва ли някой бил ял, ама нали да кажем името на спонсора сто пъти)...

# 162
Тъкмо беше започнал да става гледаем и отново нулев епизод  - час и кусур битовизми, продуктово позициониране и другарски съд.

Близнаците са абсолютни комплексари изискващи обяснения и извинения от момичетата че не били достатъчно уважителни към тях нито като паднали нито като били. Не искали извинения ама не получили такива(няколко пъти). И жените само се оправдавали , а те мъжагите - никога. Е  Ива го била щото е с 20кг по-лека (доста съмнително)  но това не е оправдание а научно обяснение а килограмите разлика не са мускули а торби с пясък. Естествено никакви угризения да откраднат първото място, те момичетата са им виновни и длъжници до гроб. На съвета на шестимата най-после някой загря, че би било стратегически да паднат рано ама пак не го доизмислиха  - очаквали други да са първи. Че то не беше казано, че трябва непременно да се размениш с първия ако искаш да изпратиш определена двойка на елиминация. И естествено щита се изиграваше преди картата, така, че последният ход да е техен ама де толкоз акъл.
И каква изненада - провизиите отново при Гогов - да хваща първата лодка и да пуска фиш в Русе, милионите от тотото все там отиват, какво гние на тоя остров за някакви 30к

# 163

Каква зона на истината...направо си е зона на интригите и оплюването.И с този глад,направо ме губят като зрител.Скучни игри,по-скоро биха ме привлекли с отборни битки със повече състезателен характер.Това,ще обявим времето на съвет, си е чиста стъкмистика,освен когато е очеизвадно,ме някой отбор е бърз.
Като цяло до тук,няма тръпка...а "социалната" им игра е като рецитиране на заучен текст.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 09:35 от Djuna 617665

# 164
Идеята да им дадат камери сами да се снимат разбира се не е оригинална, но е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт