Имам житейска дилема.

• 7 596
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
Той и състезанието е пропуснал, доколкото разбрах.
Лично мен такива безработни, нищоправещи хора ме притесняват, направо плашат. Има някакво скрито психическо разстройство, не може да се обясни само с мързел или удобство.

Току-що прочетох за безработен 32-годишен мъж от Уисконсин, избил цялото си семейство, след като се върнали от почивка и му направили забележка, че имало планина от неизмити чинии в мивката. Той твърдял пред съдията, че от години семейството му оказват натиск да почне работа, горкият.

# 76
Само да попитам,от къде ги намирате такива индивиди?
Хващай си бизнеса /какъвто и да е/ в ръце и се развивай.
Ще се намерят и други мъже.

# 77
... Когато повдигна темата казва че се обижда, защото го мисля за несериозен, казва че не му влизам в положение и гледам само себе си,зашото тук имам работа и приятели. Събота и неделя пътувам, за да се види, но той казва че е крайно недостатъчно, но той не идва през седмицата, въпреки че не работи. ...
Човекът си живее отлично, парички от мама, задължения няма, претенции към теб - планина.
Какво не е ясно, от този момък и чеп за зеле не става. Ти си сериозен човек, не ти трябва такъв въздухар.

# 78
Прочетох само 1 страница и ще напиша нещо така,само за мнение да дам.
Хората във форума ме познават горе долу,и знаят що за баща на децата си имам,та хубаво прочети какво ти говорят и ги послушай.
С маминия син се разведох 2019 г.Към днешна дата пак е на борсата,още е жив(алкохолик е),ама не се знае докога.Плаща нищожна издръжка и мишкува и не си вижда децата,не се грижи за тях.Иначе е висшист,на 50 години е,но мама си е мама и туй то!
Не си губи времето,с две думи прости!

# 79
Имам познат, който до 28-29 год. възраст беше подобен - живееше с майка си, нямаше един ден трудов стаж, буташе магистратура и имаше претенции до небето - как нямало да работи каквото и да е, как искал стартова заплата 3000 лева - това преди 7-8 години... Накрая на техните им писна, натиснаха го, започна работа към куриерска фирма и се поочовечи... Съвет към авторката - зарежи го, гледай си живота, гони си целите/амбициите, а той ако иска да се промени, не толкова за теб колкото за себе си, ще го направи. Това, че университета му пречи на тренировките е супер спешно - хората спортуват, работят, учат и гледат деца, нашия "мъж" се презорва, още повече, спортна кариера след 30-33 трудно, после ако няма стаж, а и ценз, каква перспектива му остава.

# 80
Даскал по физическо.

# 81
Ако един ден имам дъщеря бих обръщала изключително много внимание на така наречените червени флагове. Ако преди сериозните взаимоотношения са ни били неприятни, то след като се създаде семейство, кошмарът става ежедневие. Не, хората не се променят! Да, това което ни прави лошо впечатление ще ни коства много. Любовта си е любов, но тя трябва да е взаимна и компромисите трябва да бъдат двустранни.

# 82
  • Paris, France
SmartFly, според мене няма мегдан за дълготрайна връзка. Само и единствено ти ходиш при него, той при тебе не. Не харесва как готвиш и переш и го е изказвал. В едно домакинство се яде и пере всеки ден и ако за тези битовизми не може да се разберете, нямате общо светло бъдеще, а с деца става ад. Моят мъж не може нито да готви, нито да пере, но се разбрахме аз да върша тези дейности. Защо той не готви и не пере? Аз ако харесвам и обичам мъжа, хич не ми дреме готви ли и с колата ли идва или пеша.

Човекът е доста пасивен. Не мисля, че е лош след като си го харесала, но още учи, не е осигурен, няма пасивни и активни доходи за семейство и ще му трябват още поне 5-10г да си стъпи на краката.

Мисля, че няма да дойде в твоя град и ако дойде, ще е недоволен скоро. Аз не идвах да виждам мъжа ми като бяхме гаджета. Само той идваше. Той се премести при мене, но не му харесваше и дойдохме тук. Още сме заедно, но аз си останах пасивна и това понякога не му е приятно. Поне обожава наготвеното от мене и не се оплаква от прането, а и чисти, мие бани итн.

А влюбена ли си в него? Обичаш ли го силно? Виждаш ли се след 10г с него и къде?

Аз бих се разделила с човек, с когото животът ми е тежък и труден, а мога да имам по-хубав сама. Само дето не съм била силно влюбена като съм се разделяла. Как би изживяла раздяла с него?

# 83
Той изобщо няма намерение да се мести, защото знае какво го чака - отговорност. Наясно е, че ти не си мама - ястията на мама, простирането на мама и най-вече паричките на мама. А така му е много хубаво и щом не е готов да направи промяна, значи не те обича достатъчно

# 84
Добре, че няма дете, щото с такъв мързеливец щеше да си обречена. Ако няма топки да поеме отговорност, не заслужава и секунда от времето ти. Спри да се занимаваш с оправдания и бездействие. Животът ти е твой — не го прахосвай за някой, който няма грам чест и воля.

# 85
  • София
Какво толкова учи на 28? Второ висше разбирам, ама първо...странна работа и пак на 28 без работа...не ми звучи сериозно. Приключвай ги тия отношения докато е време. Мъж без план, инициатива и амбиции не става...няма смисъл да си губиш времето.

# 86
каза че го мисля за дете и за безотговорен и се обиди.
Значи само е потвърдил мнението ти.

Общи условия

Активация на акаунт