Имам житейска дилема.

• 7 722
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Мъж на 28 вече трябва да е машина. Да работи, да търси възможности. Той какво учи, че на 28 още не го е завършил? Докторант ли е?
Зарежи го този, нищо няма да излезе. Когато един мъж иска да заживее с една жена и да бъде с нея нищо не може да го спре. Удобна си му събота -неделя, с всичко останало да само мрънкане и капризи от негова страна.

# 31
Спортистче е явно, но и там не много сериозен.

# 32
Тази тема Бънди я е пуснал, за да докаже нещо на всички нас. Joy

# 33
Оооо

Детайлът с прането е изпипан Simple Smile

# 34
Аз за друг потребител мислех, смяяяяятай Grinning

# 35
И тролска да е , нямате си и напредстава какво жалко мързеливо и отчайващо поколение мъжкари расте.
Родителите им слугуват, не възлагат отговорности само и само да не го претоварят, а това само вреди за изграждането на самостоятелност.
И в един слънчев ден се оказва, че са отгледали некадърник, пък и с претенции и много голяма уста.Все им е рано-да започнат работа,  да се изнесат, за деца.
Авторката да си помисли хубаво това ли заслужава ?
По-добре сама , от колкото с такъв тежък товар-мързелив и недорасъл партньор.

# 36
Моля те, осъзнай се и го пращай у лево.

# 37
На 28г. безработен, вечният студент, не харесва как готвиш и простираш… не си губи времето.

# 38
Претенциозен ли е в секса?

# 39
Ще повторя предходни мнения - не допускай да забременееш и бягай. Не след 10 години. С-е-г-а.

Идеята да имаш връзка е да си с човек, с когото чувствата ти са споделени, гледате в една посока, подкрепяте се и се уважавате взаимно. Всичко останало е тежък компромис.

# 40
Аз познавам такъв паразит, само дето е толкова залюхан, че няма начин да върже която и да е жена да му слугува. Някаква епидемия е, че и по-зле ще става.

# 41
Ами сега казва, че ще се преместим, но първите месеци ще е тук и там, казва че не пера и готвя, а като живяхме с майка му тя переше всичко и простираше, когато се опитах няколко пъти аз да го направя, той каза че не мога да простирам дрехи, защото ги бях проснала по различен начин от майка му, той не харесва как готвя и съответно не готвя, а сега казва че му готвя, понякога се чувствам че не участвам в тези разговори,зашото това което той казва е различно малко от това което е станало. Отделно се дразня, че майка му му дава пари, особено ме хваща яд, когато той каже нямам пари и тя му дава, побеснявам, когато пътуваме за някъде и тя му стяга багажа.
Бързо, ама много бързо бягай! Тоя ще си остане вечно при мама, която прави всичко най-добре! Чудя ти се на акъла защо още се бавиш!

# 42
Не се ли усещаш, че вече си се превърнала в майка му?
Уреждаш му работа в твоя град, без да те е молил. По твое настояване е записал висше.
Е от какъв зор настояваш и решаваш той какво да прави с живота си? Не си му майка, но като такава му се изживяваш. Че и му готвиш, и переш, и той го очаква - също както от майка си.
Всички викат да бягаш, но аз не. Лика прилика сте си: той маминото синче, и ти маминка.

# 43
Този ще е с форми на гръцки бог и факир в леглото. Но дори и да е така, пак не си струва да я тикаш тази умряла връзка. Спасявай се, докато е време и преди да си забременяла, че тогава ще се видиш в чудо.

# 44
  • По света и у нас
Няма да го бъде май, и най добре не се завирай при този. Той иска ти да се махнеш.
Време е за нов.

Общи условия

Активация на акаунт