Имам житейска дилема.

• 7 723
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Абе, жена, ти не се ли усещаш малко?! На тоя му трябваш за прислужница, перачка и готвачка, а ако може и сметките да плащаш с твоя бизнес, още по-добре. Сварява те бавно, очевидно е.

# 16
Тезата ми за домакинството от първия ми пост се потвърждава. Като не му харесва как готвиш да готви той. Ако и това не му харесва, да си намери добре платена работа, за да можеше да се храните по ресторанти и да си поръчвате за вкъщи. Какво значи, че не переш? Отдавна вече никой не пере на ръка, всичко се случва с натискане на 2-3 копчета на пералнята. Кой ще ги натиска е без значение. Ако не му се простира на момъка да ти купи сушилня.
Въобще ти искаш ли да му слугуваш по цял ден, или искаш да се развиваш, да работиш и да си подреждаш бъдещето? Щото тоя явно иска жена домакиня, мама така го е научила.

# 17
Ама вие и двамата сте били безработни, че и си живяла, обслужвана от майка му. Сега на теб са ти дали разработен бизнес, за да се прибереш в малкия град, обаче той няма какво да прави там. И двамата сте хвани единия, удари другия. Разделяйте се и готово.

# 18
Не ти трябва този мъж. Дилема няма.

# 19
Да се включа и аз в хора, ако мама му пере, готви и го издържа на 28 години, по-добре не се натискай да я заместваш.

# 20
Smartfly как стои въпроса с образованието те питах.
Ти учиш ли нещо след училище? Мъжът за каква професия се готви, та учи?

# 21
  • София
Мъж на 28, който води гаджета в детската стая, още учи (освен ако не е мозъчен хирург или нещо подобно), не работи и има претенции как да ГО перат и да МУ готвят, докато гаджето му ходи на "свиждания", е свирен мач, преди да е започнал.
Авторке, звучиш отчаяно,все едно този е последният мъж на света,

# 22
Smartfly как стои въпроса с образованието те питах.
Ти учиш ли нещо след училище? Мъжът за каква професия се готви, та учи?

Ами аз завърших миналата година, работя по специалността, той е записал след университета, после е прекъснал, миналата година под мой натиск записа в НСА, но втория семестър го за къса с изпитите, за да се готви за състезание и казваше, че университета му пречи на тренировките.

НарцùсаНарцùса
Почетен член
# 1727 юни 2025, 14:57 ч.
Ама вие и двамата сте били безработни, че и си живяла, обслужвана от майка му. Сега на теб са ти дали разработен бизнес, за да се прибереш в малкия град, обаче той няма какво да прави там. И двамата сте хвани единия, удари другия. Разделяйте се и готово.

Докато бях студентка работех в кафене и в дискотека вечерта като барманка, изкарала съм парите си, дори го молих да делим сметките с майка му. Живях и сама на квартира, като го помолих да живеем заедно, но той категорично отказа да плаща наем, след което ми предложи да живеем у тях.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 15:46 от Smartfly

# 23
Не разбирам какво не ти е ясно, този мъж е търтей, когото майка му ще издържа, докато може. От нас какво искаш, никой няма да ти каже издържай го ти.

Той няма да дойде в твоя град, защото там, където е си му е добре. Върви си разработвай бизнеса, развивай се и не се занимавай с човек, който те дърпа назад.

# 24
Цялото стоене при този мамин льольо е заради формата на тялото ли?

Мързелив, мамин, изискващ, неподкрепящ.
Ти едни хубаво нещо не написа за него.
Върни се, прочети твоите думи, с които го описваш и кажи, дано още си с него?

Какъв е смисълът да си с такъв мрънкач?
Нямаш ли по-големи очаквания от мъжът до теб?

# 25
След всичко, което написа за този младеж имаш дилема? Наистина ли?

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 16:18 от Марена

# 26
Мен ме домързя, само като те прочетох.

# 27
А на мен темата окончателно ми изглежда тролска. Това са всички любими принципни рефрени на СО плюс малко ад хоминем за няколко конкретни пишещи в СО. Все едно някой е пуснал тема да види дали ако са разменени проявите на мъжа и жената, пак ще е същото отношението. Лирическите герои наподобяват реалните участници дори възрастово.

# 28
А на мен темата окончателно ми изглежда тролска. Това са всички любими принципни рефрени на СО плюс малко ад хоминем за няколко конкретни пишещи в СО. Все едно някой е пуснал тема да види дали ако са разменени проявите на мъжа и жената, пак ще е същото отношението. Лирическите герои наподобяват реалните участници дори възрастово.

Липсва само "бие ме, но няма да го напускам, защото много го обичам" и "бременна съм с второ" Rolling Eyes Rolling Eyes

# 29
Човекът през седмицата си почива и мама се грижи за всичко, включително му дава парички. Събота и неделя на крака му идва сексуалното обслужване. Защо да се поти човека, той всичко си е подредил прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт