Мартчета 2026 😀

• 20 052
  • 761
  •   4
Отговори
# 15
Момичета как се справяте с тези емоции? При мен е нещо страшно, с първата ми бременност бях изключително спокойна, сега съм кълбо от нерви, плача за всичко 🫤
Момичета как се справяте с тези емоции? При мен е нещо страшно, с първата ми бременност бях изключително спокойна, сега съм кълбо от нерви, плача за всичко 🫤

Аз много се напрегнах уикенда, но се задълбах в проблема и установих, че напрежението изчезна,  след като разнищих основния проблем. Така е било и в пмс като съм била. Винаги е “уж” “хормони”, но истината е, че хормоните просто махат бариерата на емоциите. Поне мои наблюдения..

# 16
Момичета, а как сте с кръвното? Днес засякох 90/62 с пулс 82, което е много по-ниско от нормалното за мен. Отпаднало ми е и чувствам студ , а е топло

# 17
Здравейте, и аз плахо се записвам с термин в края на март. На 33 съм, имам момченце на годинка и три месеца. За първи път се включвам в такъм форум, нямам други бременни приятелки и много ще се радвам да се вълнуваме заедно тук. Лека бременност до финал на всички! 💕

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 06:17 от Seaglass

# 18
Здравейте 🌸 чудих се дали да се включвам, че е рано още, нооо ето ме нА🤪 На 11.07. видях две чертички, като бях абсолютно убедена за резултата. Имам момиченце на 8г. Сещам се за момента, в който ми просветна, че този път се е получило 😇 рязко ми се дояде сладолед, който по принцип не консумирам 😀 та така, записала съм си час за АГ на 24-ти, тъй като няма смисъл по-рано, няма да се види нищо сега 😊 приложението ми изчислява термин 20.03. Иначе ми се вие свят на моменти, доста по-чувствителна съм станала, очите ми пт няколко дни са едни кървясали и мътни и все ми се спи 😀 плюс и че гърдите ме болят доста 😌 с предната бременност много ми се гадеше до третия месец, надявам се сега да не е така 🤣 Та пожелавам на всички ни леко бременеене и здрави бебчета през март 🩷

# 19
Да помоля за едни стиснати палчета за утре сутрин, че съм на преглед и този път се надявам да видим ембрион. Hands Pray

# 20
Да помоля за едни стиснати палчета за утре сутрин, че съм на преглед и този път се надявам да видим ембрион. Hands Pray
Чакамеее😇

# 21
Пускайте палците, момичета. Всичко е наред, има си добре развиващ се ембрион според думите на АГ, даже и сърце, което аз така и не видях, но тя каза, че го има. Heart

# 22
Ох, моят преглед е чак на 22-ри. Толкова небременна се чувствам, като изключим, изключителната раздразнителност, та нямам търпение за прегледа 😀

# 23
Ох, моят преглед е чак на 22-ри. Толкова небременна се чувствам, като изключим, изключителната раздразнителност, та нямам търпение за прегледа 😀
хаха, аз чак на 24ти ама то толкова неща са ми на главата, че чак забравям 🤣 може би, защото ми е второ и съм по-търпелива 🤣

# 24
хаха, аз чак на 24ти ама то толкова неща са ми на главата, че чак забравям 🤣 може би, защото ми е второ и съм по-търпелива 🤣
И на мен ми е второ 😅

# 25
И на мен ми е второ 😅
значии нетърпеливия си е нетърпелив, а 😁 без значение броя на децата 😁
да споделиш как е минал прегледа 😇🍀🌷🌸

# 26
Първата ми бременност беше преди 6г и да ви кажа, не помня много 😅 Та ми е като наново. Искате ли да си направим Фейсбук група, когато минат първите прегледи, за да си споделяме там ?

# 27
Първата ми бременност беше преди 6г и да ви кажа, не помня много 😅 Та ми е като наново. Искате ли да си направим Фейсбук група, когато минат първите прегледи, за да си споделяме там ?
аз съм ЗА Simple Smile

# 28
Искате ли да си направим Фейсбук група, когато минат първите прегледи, за да си споделяме там ?
И аз съм ЗА, но да е скрита, че не искам да разбират приятелите ми, тоест да си я намираме само ние от форума.Grinning

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 10:54 от Čherries

# 29
Искате ли да си направим Фейсбук група, когато минат първите прегледи, за да си споделяме там ?
И аз съм ЗА, но да е скрита, че не искам да разбират приятелите ми. Grinning
а, задължително 🤣 никой около нас не знае още нищо 😁 аз и с предната бременност дълго време никой не знаеше освен роднините, то и аз корем нямах 😁 чак към 5-6 месец ме разбраха😁

Общи условия

Активация на акаунт