Мартчета 2026 😀

• 19 990
  • 759
  •   2
Отговори
# 30
Оо, категорично, нито роднини, нито на работа знае някой, така че ще е скрита със сигурност. 😀
Връщаме се от почивка, в понеделник ще я направя и предлагам да се влиза, срещу име / ник нейм/ тук.

# 31
Днес ми е 6 ден от закъснението и вече чертата се насити.
Спи ми се, от време на време усещам напрежение в гърдите,но не постоянно. За сега това са ми симптомите. На лекар съм чак след две седмици. Вие ще ходите ли на море? Ние ще ходим в края на месеца и леко ми е притеснено...

# 32
Днес ми е 6 ден от закъснението и вече чертата се насити.
Спи ми се, от време на време усещам напрежение в гърдите,но не постоянно. За сега това са ми симптомите. На лекар съм чак след две седмици. Вие ще ходите ли на море? Ние ще ходим в края на месеца и леко ми е притеснено...
Аз съм от Варна и работя 2 на 2 и на почти всяка почивка съм си на плажа 😁 не виждам причина да не се ходи, мажеш си се със слънцезащита и под чадъра Simple Smile аз по принцип във водата почти не влизам, първо че ми е гнусно 😁 второ не мога и да плувам, та си ползвам душовете

# 33
Здравейте и от мен!
ЗА скрита група с линк срещу никнейм, с първата бременност бях в една ФБ група, която се напълни само с анонимни постове и беше ужас.
Лина, нали знаеш, че няма нужда да правиш тестове всеки ден? Един положителен стига, после директно на АГ. 🌸
Относно морето - и с тази, и с предната бременност бяхме на море и плувах, този път и в басейн, не се притеснявам.
За споделянето също не се притеснявам - на приятелите казахме в деня на положителния тест, те знаеха, че правим опити. На роднините ще кажем след генетичния тест, живот и здраве, когато знаем пола и съответно името. Споделеното щастие е двойно щастие, наслаждавайте се на този период, момичета! 💚💚💚

# 34
Здравейте и от мен!
ЗА скрита група с линк срещу никнейм, с първата бременност бях в една ФБ група, която се напълни само с анонимни постове и беше ужас.
Лина, нали знаеш, че няма нужда да правиш тестове всеки ден? Един положителен стига, после директно на АГ. 🌸
Относно морето - и с тази, и с предната бременност бяхме на море и плувах, този път и в басейн, не се притеснявам.
За споделянето също не се притеснявам - на приятелите казахме в деня на положителния тест, те знаеха, че правим опити. На роднините ще кажем след генетичния тест, живот и здраве, когато знаем пола и съответно името. Споделеното щастие е двойно щастие, наслаждавайте се на този период, момичета! 💚💚💚
Това пък с анонимните постове не го разбирам..😌 групата във фб от първата ми бременност беше доста активна, просто след втората или третата година на децата, всеки се върна на работа и изобщо към предишното ежедневие, и все по-малко момичета се включваха. Но още има такива, с които си поддържам връзка, дори и да не са от моя град.

# 35
Чудничко ще е да си имаме група и във фейсбук. Ние засега сме казали само на родителите, но мамите в парка ме усетиха веднага по това, че вече не ме виждат да паля цигара .
Едно такова безсимптомно ми е на моменти, и вече нямам търпение да идва 22ри и да си видя ембриончето. За сега имам гадене, което при мен се проявява вечер, чувствителни гърди и ми е доста уморено и сънливо.. едвам дочаквам дрямката на баткото, за да поспя и аз с него.

# 36
Чудничко ще е да си имаме група и във фейсбук. Ние засега сме казали само на родителите, но мамите в парка ме усетиха веднага по това, че вече не ме виждат да паля цигара .
Едно такова безсимптомно ми е на моменти, и вече нямам търпение да идва 22ри и да си видя ембриончето. За сега имам гадене, което при мен се проявява вечер, чувствителни гърди и ми е доста уморено и сънливо.. едвам дочаквам дрямката на баткото, за да поспя и аз с него.
Добре, че съм непушач 😁 аз и доста често ходя до тоалетна по малка нужда, но аз и по принцип съм си така, тъй че и така не могат да ме хванат на работа😁😁 а на работа си имаме една злобарка, дето освен да ме прокълне, друго няма да направи😌 таа затова за момента ще си пазим за нас само

# 37
Ние и в момента сме на море и то в Гърция, пътувахме 5часа без да спрем, така се наложи 😀 та, да, стоя под чадъра.
Бях на преглед преди това, лекарката ми ми даде насоки и честно казано се чувствам сравнително спокойна.
Мислили ли сте къде ще се следите? Аз съм в голяма чуденка, първата си бременност така и не избрах следящ лекар, родих в болница Надежда. Този път съм харесала 2 лекарки в Надежда и във Вита / София/. Но ми е много трудно да взема решение 😀

# 38
С анонимните постове не го разбирам и аз. Скрита ще можем само ние да я намираме във ФБ, други профили няма дори да я виждат.
На море ще сме през септември, вчера споделих на АГ и каза, че ако се чувствам добре, не представлява проблем.
Относно това на кой сме казали, аз съм споделила само на сестра ми, тези дни ще разберат и родителите ни. Първа бременност ми е и изпитвам притеснение да споделим на този ранен етап на който и да било от заобикалящия ни кръг хора.

# 39
Здравейте момичетаа 😇 аз идвам от темата на февруарските бебчета, понеже ми смениха датата на термин. Бях за 25ти февруари сега съм за 3ти март. В 8ма седмица съм преди малко се върнах от преглед, чухме сърчицето 🤩 всичко е наред с изключение на болки в кръста и корема (от време на време доста силни) с АГ предполагаме, че е от работата ми, понеже е тежичка и ми предложи от 1ви да излизам в болничен, за да не стане някоя беля. Записа ми час за 31ви като тогава трябва да отида с направление тип 9. При вас как са нещата? Пожелавам ви всичко да бъде наред 🫶❤️

# 40
Poly12, аз ще съм при моя си АГ по Здравна каса. Доволна ли остана от Надежда? Родих със Зебрите, но не бяха нещо кой знае какво като отношение и не знам дали пак ми се ходи при тях.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 08:05 от Seaglass

# 41
Здравейте и от мен! Simple Smile За сега термина ми е за 04.03.2026. Пожелавам леки и успешни бременности на всички. Аз имам доста филми в главата, притеснявам се доста и се опитвам да се поуспокоя. За мен това е втора бременност, първата за съжаление приключи в 23г.с. и много искам този път да стигна до щастлив финал. Тази ми бременност е след инвитро и вече съм в 7+1, но получих кървене и леко отлепяне на плодния сак и за сега съм на постелен режим докато сакчето се закрепи. 🍀

# 42
Poly12, аз ще съм при моят си АГ по Здравна каса. Доволна ли остана от Надежда? Родих със Зебрите, но не бяха нещо кой знае какво като отношение и не знам дали пак ми се ходи при тях.
Един от най-хубавите ми спомени е от Надежда, като се има предвид, че не съм се следяла там. Всички бяха изключително мили на моето нищознаене какво да го правя това бебе 😀. Може би имах късмет да попадна на екип, може би си е така. Но си личеше, че е частна болница. Някак всички бяха спокойни, нямаше грубо отношение, нямаше присмех на никой от въпросите ми, това ми даде усещане за спокойствие.
Друг е въпросът, че от това обгрижване, когато се прибрахме вкъщи оставих бебето без сменен памперс 5-6 часа, защото в родилното не съм сменяла 🤨😄… но все пак трябва да има истории за разказване.

# 43
WitherWings, ти си герой, прегръщам те, този път ще е до щастлив финал! 🍀

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 17:34 от Seaglass

# 44
Аз пък при първата бременност имах късмета да попадна на много готина и добра лекарка, която ме следеше само, тъй като не израждаше. Имаше нова апаратура, гледаше ме всеки път на 4Д и не съм платила нищо допълнително. Изключително голямо внимание ми обръщаше до последно, и единствено тя беше толкова прецизна, че мерките на дъщеря ми бяха дето се вика с точност до милиметър. Родих на термин, а ден преди термина ми каза, че е 3500гр. На следващия ден си излезе бебе 3550гр. Както казах тя само ме следи, от 8мия месец нататък се следях и при още една в Майчин дом, приятелки бяха раждали при нея и все хубави отзиви имах, но се оказа, че жената си беше планувала отпуск точно седмицата, за която ми беше термина 😁 беше събота между другото, а тя от понеделник щеше да си е на работа и последния преглед реши, че може и да й дочакам завръщането 😁 но все пак я помолих да ме насочи към някоя колежка, ако тръгне да излиза.. така и стана 😁 рано сутринта, на термин, ми изтекоха водите, звъннах на въпросната и понеже звъня в 6 сутринта, жената толкова мила и любезна, ми обясни какво следва, тогава си спомням беше абитуриентския бал на племенницата й, и като дойде момента за раждането, тъй като нямах разкритие, предизвикаха го, и жената дойде нагримирана, с прическата 🤣 да ме изражда 😁 но какво ми направи много добро впечатление от лекарката, при която първоначално исках да родя, че в деня на термина звъня да види дали има някакви новини от мен, в понеделника като се върна от отпуск дойде да ме види как съм, как е минало всичко.. та сега мисля да си се следя при нея отначало, ноооооо сега като запазвах час за преглед, естествено с моя късмет, пак беше отпуск 🤣 и запазих при другата, която ме изражда първия път 🤣 луда работа 😁 ама то при мен никога нищо не става по лесния начин 😁

Общи условия

Активация на акаунт