Мартчета 2026 😀

• 25 870
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Ох, за запека и аз съм в кюпа. Някой писа за мармалад, ще пробвам. Аз и като цяло си имах проблем преди това с ходенето до тоалетна, но винаги преди цикъл ме разхлабваше 😁😁
подут ми е корема и на мен..
Иначе бях на преглед следобяда, даже чух сърчице..много слабо, но се чуваше. Запазих си час за 13.08. - тогава някъде каза лекарката. Аз понеже нали имах записан час при тази, която ме изражда първия път, защото всъщност при която исках, е в отпуск. Ама сега като го помисля миже би ще си остана при тази да ме следи - д-р Станева. Като цяло си бях много доволна от нея, не знам що си бях навила на пръстта при Анна Атанасова. Почнах с имена, че току виж някоя варненка имаме 🤣
На мен днес ми помогнаха сливите със запека, намерих в плод и зеленчука, изядох 8-9 и се изходих по-лесно половин час по-късно. Може да пробваш.

# 211
Аз приемам пробиотик, иначе съм като балон 😀

# 212
Аз приемам пробиотик, иначе съм като балон 😀
А какъв пробиотик пиеш, всеки ли става?

# 213
Пия на Джеймсън, но предполагам всеки става. Аз го пиех и преди да забременея.

# 214
KKN3, има ли някакво развитие при теб, пусна ли пак ЧХГ?

# 215
Seaglass, пуснах ЧХГ + прогестерон, ЧХГ е 2234.03, прогестеронът е паднал на 13.8 от 16.1, бях и днес на лекар, най-вече заради прогестерона…. Не можа отново нищо да намери, виждал нещо в ляв яйчник, ама не е сигурен жълто тяло ли е, веднага ме хоспитализираха със съмнения за извънматочна… пуснаха ме да си ходя и утре сутрин ще ида те да ми пуснат ЧХГ и пак ехограф…. Убеждавам се, че просто е супер рано и е била много късна ову + имплантация…. Нямам болки, нямам кървене, ЧХГ се удвоява правилно, не знам защо ми го причиниха целия този стрес….

# 216
  • София
KKN3 къде те преглеждат, в кой град и болница имам предвид? С вагинален ехограф ли е?

# 217
Ех… Това в коя болница е? С трансвагинален ехограф ли те гледат? Дано им е добра апаратурата. Стискам палци утре да ни зарадваш с хубави новини!

# 218
Мими, seaglass, вчера ходих при д-р Леков (изражда в Токуда), но ме прегледа в частен кабинет в МЦ Есмера, днес бях при д-р Иван Маленов, гледа ме и той и баща му - Константин Маленов, трансвагинален, в Първа АГ Св. София

# 219
  • София
Хм, странно. По принцип с добра апаратура над 1000 чхг се вижда, но не е невъзможно още да не видят предполагам. Нямам впечатления/отзиви за тези лекари. Поне сак би трябвало да видят вече си мисля

# 220
Не знам… надеждата ми е късната овулация, до 10.07. вкл се тествах и все бяха отрицателни, включително и кръвен… мислех, че имам киста и затова ми закъснява, на 21.07. се изкуших за домашен тест; положителен, втори направих, положителен и той и вече ЧХГ

# 221
Не знам… надеждата ми е късната овулация, до 10.07. вкл се тествах и все бяха отрицателни, включително и кръвен… мислех, че имам киста и затова ми закъснява, на 21.07. се изкуших за домашен тест; положителен, втори направих, положителен и той и вече ЧХГ
А горе долу не забеляза ли кога е настъпила овулацията, при мен примерно 2 дни преди овулацията и още 2 някъде след това цервикалната слуз е прозрачна и много разтеглива, така познавам и кога ще настъпва овулация, имала ли си наблюдения относно това, за да можеш горе долу по това да се ориентираш кога е била, щом лентичките нищо не са показали?

# 222
yonsiii, да и аз го забелязах, точно тогава…. Стискаме палци, до понеделник/вторник ще се разбере, сравнително спокойна съм и съм положително настроена

# 223
yonsiii, да и аз го забелязах, точно тогава…. Стискаме палци, до понеделник/вторник ще се разбере, сравнително спокойна съм и съм положително настроена
А кога беше първия тест за бременност, колко дни след предполагаемата овулация?

# 224
Момичетааааа, имаме си точица в матката 🥳🥳🥳🥳🥳
Пуснаха и ЧХГ, 2600+, което ми се вижда малко на фона на 2200 вчера, но казаха, че е окей.
Утре ще си пусна сама в Токуда, дано там си е в релси, не знам може ли да варира от лаборатория в лаборатория

Общи условия

Активация на акаунт