Пуснаха и ЧХГ, 2600+, което ми се вижда малко на фона на 2200 вчера, но казаха, че е окей.
Утре ще си пусна сама в Токуда, дано там си е в релси, не знам може ли да варира от лаборатория в лаборатория
) бременна съм в 7гс и ми се гади от всичко дори от самата себе си и мъжа ми, ако ям ми се гади, ако не ям пак ми се гади същото е и с водата, гади ми се дори ако говоря, нямам никаква сила и се задъхвам дори, ако съм права или вървя, до сега не съм повръщала, но това гадене 24/7 ме побърква. Обелиха ми се устните 3 пъти иначе пия около литър и половина вода. Толкова гадно се чувствам, че дори не мога да се зарадвам на бременността, а преди това я исках и с мъжа ми се разбираме, но в момента не мога да го гледам и него и мен. Имаме дете на 7 години и с нея не е било така, но там пък се скъсвах да повръщам. Не пия никакви витамини и се чудя дали не е по - добре да започна да пия нещо да притъпи тези кофти чувства, утре съм на преглед и ще попитам и доктора колкото и да ми е неудобно. Лека бременност на всички!
) бременна съм в 7гс и ми се гади от всичко дори от самата себе си и мъжа ми, ако ям ми се гади, ако не ям пак ми се гади същото е и с водата, гади ми се дори ако говоря, нямам никаква сила и се задъхвам дори, ако съм права или вървя, до сега не съм повръщала, но това гадене 24/7 ме побърква. Обелиха ми се устните 3 пъти иначе пия около литър и половина вода. Толкова гадно се чувствам, че дори не мога да се зарадвам на бременността, а преди това я исках и с мъжа ми се разбираме, но в момента не мога да го гледам и него и мен. Имаме дете на 7 години и с нея не е било така, но там пък се скъсвах да повръщам. Не пия никакви витамини и се чудя дали не е по - добре да започна да пия нещо да притъпи тези кофти чувства, утре съм на преглед и ще попитам и доктора колкото и да ми е неудобно. Лека бременност на всички!Препоръчани теми