Мартчета 2026 😀

• 25 969
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Момичетааааа, имаме си точица в матката 🥳🥳🥳🥳🥳
Пуснаха и ЧХГ, 2600+, което ми се вижда малко на фона на 2200 вчера, но казаха, че е окей.
Утре ще си пусна сама в Токуда, дано там си е в релси, не знам може ли да варира от лаборатория в лаборатория
Честито и успех до финала, само моя препоръка е да започнеш да приемаш допълнително прогестерон, щом вече е установено, че е вътрематочно, защото това, че спада не е хубаво, консултирай се с лекаря. Иначе за ЧХГ е хубаво да се прави в една лаборатория, да.

# 226
Честито!!! 🥳🥳🥳
Може да варира, най-добре пускай на едно и също място.

# 227
Питах изрично доктора, твърди, че е добре, питах и за прогестерона - било много рано да нараства прогестерон, мрън дрън… чудя се на моя глава да пия ли…

# 228
Питах изрично доктора, твърди, че е добре, питах и за прогестерона - било много рано да нараства прогестерон, мрън дрън… чудя се на моя глава да пия ли…
На мен докторката като й казах, че спада веднага ми изписа Утрогестан, за да не се стигне до прокървяване, защо не вземеш и второ мнение от друг лекар? Хубаво е лекар да го изпише, защото той преценява дозата.

# 229
Момичета, въпросът ми е малко тъп, но инвитро ли сте? Кое ви е накарало да изследвате изобщо прогестерон?

# 230
Момичета, въпросът ми е малко тъп, но инвитро ли сте? Кое ви е накарало да изследвате изобщо прогестерон?
Не съм инвитро, имам един спонтанен аборт с първа бременност и прокървяване и отлепване на сака с втората ми бременност с дъщеря ми, бяха ми казали, при трета бременност да го проследя и добре че, защото установихме, че спада. И най-вероятно и отлепването на сака с дъщеря ми е било заради нисък прогестерон.

# 231
Говорих с другия лекар… като чу изписа веднага утрогестан ❤

# 232
Здравейте! Записвам се и аз в темата с чхг 556 и закъснение от 5 дни. Писах е темата за полип на матката, защото мислех, че закъснението е от него, а тосе оказа бременност. Според интернет калкулатора, термина ми е на 31.03.2026.
Имам една неуспешна бременност от 2018 г. Приключи с мисед аборт. Надявам се, че този път всичко ще бъде наред.

# 233
Здравейте! Записвам се и аз в темата с чхг 556 и закъснение от 5 дни. Писах е темата за полип на матката, защото мислех, че закъснението е от него, а тосе оказа бременност. Според интернет калкулатора, термина ми е на 31.03.2026.
Имам една неуспешна бременност от 2018 г. Приключи с мисед аборт. Надявам се, че този път всичко ще бъде наред.
Честито и щастлив финал🥰

# 234
Честито и щастлив финал🥰

Благодаря! Дано за всяка от нас финала да бъде щастлив и благополучен! Heart

# 235
Здравейте, момичета като чета коментарите и започвам да мисля че нещо не съм наред( а може и така да е Grinning) бременна съм в 7гс и ми се гади от всичко дори от самата себе си и мъжа ми, ако ям ми се гади, ако не ям пак ми се гади същото е и с водата, гади ми се дори ако говоря, нямам никаква сила и се задъхвам дори, ако съм права или вървя, до сега не съм повръщала, но това гадене 24/7 ме побърква. Обелиха ми се устните 3 пъти иначе пия около литър и половина вода. Толкова гадно се чувствам, че дори не мога да се зарадвам на бременността, а преди това я исках и с мъжа ми се разбираме, но в момента не мога да го гледам и него и мен. Имаме дете на 7 години и с нея не е било така, но там пък се скъсвах да повръщам. Не пия никакви витамини и се чудя дали не е по - добре да започна да пия нещо да притъпи тези кофти чувства, утре съм на преглед и ще попитам и доктора колкото и да ми е неудобно. Лека бременност на всички!

# 236
Здравейте, момичета като чета коментарите и започвам да мисля че нещо не съм наред( а може и така да е Grinning) бременна съм в 7гс и ми се гади от всичко дори от самата себе си и мъжа ми, ако ям ми се гади, ако не ям пак ми се гади същото е и с водата, гади ми се дори ако говоря, нямам никаква сила и се задъхвам дори, ако съм права или вървя, до сега не съм повръщала, но това гадене 24/7 ме побърква. Обелиха ми се устните 3 пъти иначе пия около литър и половина вода. Толкова гадно се чувствам, че дори не мога да се зарадвам на бременността, а преди това я исках и с мъжа ми се разбираме, но в момента не мога да го гледам и него и мен. Имаме дете на 7 години и с нея не е било така, но там пък се скъсвах да повръщам. Не пия никакви витамини и се чудя дали не е по - добре да започна да пия нещо да притъпи тези кофти чувства, утре съм на преглед и ще попитам и доктора колкото и да ми е неудобно. Лека бременност на всички!
Не мисля, че витамините ще притъпят нещо😅 Хормони, какво да се прави, на мен също ми се гади през целия ден, както казваш ти, ако ям ми се гади, като се наям пак, поотминава вечерно време като че ли. Но както казах, не вярвам с витамини да отшумят тези неща.

# 237
баш хормони са си 😁 аз пък до неделя бях в болничен ззаради кървене, цяла седмица нищо ми нямаше и ест в неделя вечерта пак леко..вчера отивам на работа и изкарах 3-4часа леко се засили..направо си тръгнах и на лекар..всичко си е наред с бебето, просто трябва да лежа, за да се закрепи хубаво..днес ходих да ми дадат от Майчин дом болничен 10дни..тя лекарката къде ли не звъня вчера да пита по какъв начин може да ми се издейства някакъв болничен тъй като съм в ранна седмица и не съм регистрирана…на работа ми се дразнят ама Ич ми не е..ще си се връщам, когато мога 😁 не ми се излиза отсега в постоянен болничен..искам да си поработя още малко..просто при нас има голям поток от хора и на мен точно това ми харесва, не обичам да гледам едни и същи физиономии 🤣 та сега ще си полежа, колкото и да ми е трудно, защото съм човек, който трудно се задържа на едно място 30сек. 🤪🤣 мъжо ми само мрънка по мене да се спра, лекарката какво казала…ама как да лежа 24/7…8-годишното и то внимание, време и грижа си изисква..няма как да стане 😁 тааа така с моята личност 🤪🌸

# 238
Днес ме прегледа и предишната ми гинеколожка. Исках да чуя и второ мнение. Имам леко отлепване на сакчето. Трябва да лежа поне 10 дни. И аз не съм по лежането, но ще се наложи. Успях да взема болничен за 14 дни. Поне работата няма да я мисля в момента.

# 239
Днес ме прегледа и предишната ми гинеколожка. Исках да чуя и второ мнение. Имам леко отлепване на сакчето. Трябва да лежа поне 10 дни. И аз не съм по лежането, но ще се наложи. Успях да взема болничен за 14 дни. Поне работата няма да я мисля в момента.
И аз бях с отлепен сак при предишната ми бременност, изкарах месец на легло, само със ставане до тоалетна и за душ, но всичко беше наред, закрепи си се и след това не съм имала проблем, така че не се притеснявай, с почивка се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт