Мартчета 2026 😀

• 20 758
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Йоанна, не мога да помогна, но може ли да споделиш как се покачва при теб чхг?

# 76
Йоанна, не мога да помогна, но може ли да споделиш как се покачва при теб чхг?
Във вторник беше 277, в петък 1076. Днес ми е 8-ми ден закъснение.

# 77
Ох, аз явно съм в самото начало. Но не знам кога е трябвало да дойде, защото пих контрацептиви, които спрях, съответно съм с късна овулация.
Днес пак ще се изследвам.
Ето го и уринния тест, които все още е с бледа втора черта…
Голяма съм паника!

# 78
ох, аз пък от снощи имам едно леко зацапване и то е тъмнокафяво.. надявам се да не е нещо притеснително.. ще следя сега да не стане обилно и да си промени цвета… че в четвъртък чак съм на преглед 😕

# 79
Ясмина, аз бих отишла до спешен кабинет за лично успокоение, четвъртък е далече. При всички случаи, гледай да лежиш и да не вдигаш тежко.

# 80
Ясмина, аз бих отишла до спешен кабинет за лично успокоение, четвъртък е далече. При всички случаи, гледай да лежиш и да не вдигаш тежко.
имам много лоши спомени със спешни кабинети и затова ги избягвам .. аз тежко така или иначе не вдигам.. то и реално е много леко ама да видим Simple Smile каквото е писано

# 81
Не съм чела назад дали си пуснала прогестерон. Проследи може би прогестерон и чхг през два дни в очакване на прегледа?

# 82
Не съм чела назад дали си пуснала прогестерон. Проследи може би прогестерон и чхг през два дни в очакване на прегледа?
мда, навярно ще пусна

# 83
Няма смисъл от тези изследвания, трябва да се види на ехограф дали сакчето се е закрепило добре и не е тръгнало да се отлепя.

# 84
Не знам какво значи няма смисъл, малко крайно ми се струва. Разбира се ехографът е най-важен, но тези изледвания дават насока за развитието на бременноста и нуждата от евентуално суплементиране с прогестерон. Лесен начин да си помогнем ако търсим добро развитие.

# 85
Ако ги е назначил лекар, който може после да предпише терапия, разбирам, но сама да пуска и да чака до четвъртък без ехографски преглед… Няма ли как поне да пишеш на АГ, Ясмина?

# 86
Aми лекарят на 99% ще ги назначи, тоест може да се подготви и да отиде направо с тях на преглед. Иначе не знам от кой град си, но и без да е спешен кабинет, се намират гинеколози за преглед за ден напред. Утре е понеделник, в Надежда например се записва през сайта. Вече извън София може би намаляват опциите. Аз също бих изтеглила прегледа малко напред при възможност. Сигурно е дреболия, но по-добре да се реагира по-рано.

# 87
Ако ги е назначил лекар, който може после да предпише терапия, разбирам, но сама да пуска и да чака до четвъртък без ехографски преглед… Няма ли как поне да пишеш на АГ, Ясмина?
Ами аз реално няма на кого да пиша все още, защото лекар не съм посещавала още.

# 88
Здравейте, бъдещи мамчета! 🤰🏻
Много плахо се записвам и аз. Не спирам да ви чета от самото начало, но чак сега се осмелих да пиша.
Втора бременност ми е, първата беше през 2022г. с кухо яйце и завърши с абразио.
Този път е успешен. Видяхме ембрионче. ♥
На 01.07. видях двете чертички. В четвъртък получих ръждиво зацапване и леки спазми, от вчера съм в болница на инжекции за задържане. Има леко отлепяне на плодното сакче и ми казаха изобщо да не ставам от леглото. 😩
Видяхме пулсации, сърчицето още не се чува. Казаха, че отговарям на 7-ма седмица. С термин съм началото на март /ок. 8-ми/.
Как сте с гаденето? 😁 Аз като съм гладна и ми се повдига много.
Желая успех на всички и щастлив финал със здрави бебчета! 🩷

# 89
ох, аз пък от снощи имам едно леко зацапване и то е тъмнокафяво.. надявам се да не е нещо притеснително.. ще следя сега да не стане обилно и да си промени цвета… че в четвъртък чак съм на преглед 😕
Отиде в спешното, с дъщеря ми бях така и беше от отлепен сак, изкарах седмица в болница и после още месец на легло.

Общи условия

Активация на акаунт