Мартчета 2026 😀

• 25 592
  • 761
  •   1
Отговори
# 120

При мен не се отваря.

# 121
Аз да се оплача от моята “мъка” 😀 върл фен съм на луканката, та казвам ви, не знам как ще оцелея 9м без 🫠😀😀

Прави си печени сандвичи във фурната, определени градуси убиват листерията, 75 по спомен. На мен с предната бременност ми се ядяха италиански салами стил Милано и Наполи и понякога така си угаждах.

# 122
# 123
И при мен не се отваря групичката.

# 124
И при мен не се отваря групичката.
Моля те да ми пратиш на лично или профила ти или имейл, за да пратя директно покана, ще проверя сега защо не се отваря, макар че друго момиче успя да влезе.
Дали с този линк отваря?
https://fb.me/g/3Ao7yusFf/7n0Yf2ek
https://fb.me/g/3Ao7yusFf/7n0Yf2ek

# 125
Може би защото е скрита, ще трябва с покани според мен.

# 126
Може би защото е скрита, ще трябва с покани според мен.
Даа, момичета, става с покана. Така че ще
очаквам да ми изпратите имейл и веднага ще пусна покана Simple Smile с Чери стана.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 09:40 от Poly12

# 127
А момичета имате ли такива  като леки менструални болки. Гърдите, че си ме болят болят, обаче не си спомням като че ли преди да съм имала такива маточни болки. Четох че било нормално уж… Гледам да пия повече вода, и имам чувството вече, че се почна с честото ходене до тоалетна 🤣

# 128
А момичета имате ли такива  като леки менструални болки. Гърдите, че си ме болят болят, обаче не си спомням като че ли преди да съм имала такива маточни болки. Четох че било нормално уж…
Аз имам от време на време такива и споделих на АГ, каза че било нормално стига да не са много силни.

# 129
И аз имам такива болки от време на време.
Днес изненадващо се чувствам по-добре, в 8г.с съм, до вчера бях като болна - силно гадене, умора. Днес учудващо имам някаква енергия, закусвах нормално. Дори се чудя дали всичко е наред.
В 6г.с получих леко кървене, бях на 3 прегледа от тогава, няма хематом, няма отлепяне, плода си расте. Чухме сърчице, но от тогава съм на Утрогестан - 2*2 вагинално. От няколко дни ми спря и кафявото зацапване. Наистина се надявам всичко да е наред, че утре заминаваме на море.

# 130
И аз имам такива болки от време на време.
Днес изненадващо се чувствам по-добре, в 8г.с съм, до вчера бях като болна - силно гадене, умора. Днес учудващо имам някаква енергия, закусвах нормално. Дори се чудя дали всичко е наред.
В 6г.с получих леко кървене, бях на 3 прегледа от тогава, няма хематом, няма отлепяне, плода си расте. Чухме сърчице, но от тогава съм на Утрогестан - 2*2 вагинално. От няколко дни ми спря и кафявото зацапване. Наистина се надявам всичко да е наред, че утре заминаваме на море.

То все в някакъв момент трябва да почне да ни става по-добре. Преди си спомням че първите три месеца бях наааай-уморена после или свикваш, или става малко по-добре. Аз имам нужда да си дремвам наобяд. Вчера спах два часа 🤣

# 131
Аз през някои дни съм като нова, някои дни с гадене и отпаднала до степен да не мога да помръдна от леглото. Не виждам за момента да е от нещо, което правя или не правя. На избирателен принцип.

# 132
Здравейте и от мен! На 28 юни разбрах, че съм бременна. Първа бременност ми е. Успех на всички мами!❤

# 133
Момичета, а как сте с акнето, при мен положението е страшно, лице, деколте, някакви малки гнойни пъпчици, в пубертета не съм имала толкова пъпки😅 Нямам спомени с дъщеря ми да съм имала такова чудо.

# 134
Момичета, а как сте с акнето, при мен положението е страшно, лице, деколте, някакви малки гнойни пъпчици, в пубертета не съм имала толкова пъпки😅 Нямам спомени с дъщеря ми да съм имала такова чудо.
да знаеш момче ще е 😀 аз с дъщеря ми също ми беше много чисто лицето, сега пак едно гладко го усещам като се мажа с крем 😃

Общи условия

Активация на акаунт