Мартчета 2026 😀

• 25 381
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Може да зависи и от позицията. Дано да е застанало човечето така, че да може да се види, но пък и да не е, важното е всичко да е наред на този етап. Другото е просто любопитство. Благодаря за инфото.
Ами то никак мирно не седеше, но успя да го види.

# 691
  • Русе
Здравейте и от мен! Не пиша много, но ви чета. Hug Вече съм в 14+1 г.с.

Включвам се и аз в чакането на резултати от пренаталния тест (Niptify), като аз го пуснах на 04.09. В документите пише, че е необходим 1 работен ден, за да изпратят пробата и още от 7 до 10 работни дни, за да излязат резултатите, така че още не бързам за тях. Също така, дамата, която ми съдейства за теста уточни, че понякога забавянето на резултати може да се дължи на начинът, по който е заплатен теста. Например, ако е платено по Easy Pay, забавянето може да дойде от тяхна страна. Аз направих превод по банка веднага след вземането на пробата.  След това получих SMS с потребителско име и парола за техния сайт, където ще мога да видя, когато са готови.

Semirra, аз направих ФМ в 12+2 г.с. Не исках да знам още полът на бебето, но и докторката ми каза тогава, че може да ми даде само предположение, не и гаранция.

# 692
В центъра на Калчев, където е Чучумишев, имат доста добра апаратура и Чучумишев е едно от големите имена за ФМ, та вероятно с голям % сигурност може да изкаже предположение, както е бил случаят на Йонси. Разбира се е само предположение и винаги може да има изненади после. Simple Smile

# 693
В центъра на Калчев, където е Чучумишев, имат доста добра апаратура и Чучумишев е едно от големите имена за ФМ, та вероятно с голям % сигурност може да изкаже предположение, както е бил случаят на Йонси. Разбира се е само предположение и винаги може да има изненади после. Simple Smile
Изключително доволна останах от него.

# 694
Момичета, много малко лекари ще ви кажат в толкова ранна седмица със 100% гаранция какъв е полът, защото не искат да подвеждат и защото така е професионално. Полът на сина ми Галева го позна в 12+3, като пак не ми каза, че на 100% е момче. На приятели лекари до някъде 20 г.с. им казваха, че чакат момиче, накрая им се роди момче - не са правили генетичен тест и не знам при кого са били на ФМ, но не е бил някой случаен.
Моите ФМ и генетичен тест са чааак другата седмица, когато ще съм в 13+0 според О и 13+4 според Ц. Спокойна съм, въпреки че се вълнувам. С първата бременност направо откачах от нетърпение.

# 695
Разбирам, че е само предположение, просто се чудех дали в 12+0 няма да е рано дори за предположение, но явно не, щом Чучумишев дава 80+% сигурност. Това пак ще предизвика доста вълнение и ще е повод за радост, дори да има шанс после да се окаже грешно.

# 696
Стига да е в добра позиция, може да се направи предположение. Можеш за всеки случай да си вземеш нещо сладко за ядене или кола, защото бебето може да спи - на първата морфология синът ми си спеше сладко-сладко и ме пратиха да хапна и да се поразходя, за да го събудя и да могат да се видят всички органи добре.

# 697
Благодаря за съвета, ще гледам да имам стимуланти при това положение :Р

# 698
Момичета, много малко лекари ще ви кажат в толкова ранна седмица със 100% гаранция какъв е полът, защото не искат да подвеждат и защото така е професионално. Полът на сина ми Галева го позна в 12+3, като пак не ми каза, че на 100% е момче. На приятели лекари до някъде 20 г.с. им казваха, че чакат момиче, накрая им се роди момче - не са правили генетичен тест и не знам при кого са били на ФМ, но не е бил някой случаен.
Моите ФМ и генетичен тест са чааак другата седмица, когато ще съм в 13+0 според О и 13+4 според Ц. Спокойна съм, въпреки че се вълнувам. С първата бременност направо откачах от нетърпение.
Точно така, той каза, че на 100% може да даде гаранция към 16-17 седмица и натам и то разбира се от добра позиция на бебето. При мен пък е обратното, вместо като втора бременност да ми е по-спокойно, точно обратното, много се притеснявам, през целия преглед треперих дали всичко ще е наред.

# 699
Явно и днес няма да ги получа резултатите от пренаталния тест, но минах на фетална морфология при д-р Чучумишев, всичко изглежда много добре от прегледа, носната костица си се вижда, нухалната транслуценция е 1,57 mm. Имаме и предположение за пол, както каза той на 85%,  както си го усещах, момиченце🥰🥰🥰 Ще видим на 100% след пренаталния тест.

Аз ги получих днес към 12:45. Всичко е наред, слава Богу! Още не са ми звъняли. Спокойно, може би утре ще ги получите☺

# 700
Явно и днес няма да ги получа резултатите от пренаталния тест, но минах на фетална морфология при д-р Чучумишев, всичко изглежда много добре от прегледа, носната костица си се вижда, нухалната транслуценция е 1,57 mm. Имаме и предположение за пол, както каза той на 85%,  както си го усещах, момиченце🥰🥰🥰 Ще видим на 100% след пренаталния тест.
И на мен ми каза 70% момиче, ноо не позна Grinning

# 701
Ще разберем утре, другиден със сигурност, мъжа ми ще се радва, ако е сгрешил😅 както каза на прегледа на доктора, ааа 15% са си 15%, значи има шанс за момче😅, тъй като първото ни е момиче, много се надяваше да е момче, а аз пък много исках момиче и се надявам доктора да не е сгрешил.

# 702
Явно и днес няма да ги получа резултатите от пренаталния тест, но минах на фетална морфология при д-р Чучумишев, всичко изглежда много добре от прегледа, носната костица си се вижда, нухалната транслуценция е 1,57 mm. Имаме и предположение за пол, както каза той на 85%,  както си го усещах, момиченце🥰🥰🥰 Ще видим на 100% след пренаталния тест.
Ще разберем утре, другиден със сигурност, мъжа ми ще се радва, ако е сгрешил😅 както каза на прегледа на доктора, ааа 15% са си 15%, значи има шанс за момче😅, тъй като първото ни е момиче, много се надяваше да е момче, а аз пък много исках момиче и се надявам доктора да не е сгрешил.
и нашето първо е момиче, бях сигурна, че и сега е така. Пренатеста излезе преди феталната и аз вече знаех. Разбира се после му казах и думите му бяха "еее сгреших, случва се понякога" Grinning реално в 12 г.с половите органи изглеждат почти еднакво и лесно се бърка.

# 703
Току що ми звъннаха от Геника, всичко е наред с резултатите, доктора позна в крайна сметка, чакаме момиченце официално🥰🥰

# 704
Аз явно ще трябва да прибера хубавите дрехи и да извадя готините играчки. Ще имаме момче. Днес сигурно ще кажем и на децата вече. Притеснявам се малко как ще се приеме... Синът ми снощи сънувал, че имам голям корем. Няколко пъти от нищото казва, че ще си има братче или още една сестра. Щерката обаче е доста трудна, тръшкаща се и залепена за мен. Предстои ѝ и нова градина и смяна на обстановката. Чудя се дали няма да ѝ дойде прекалено всичко...
Но поне вървим по план - ще мога да поема първи клас догодина и първото лято след това, когато съм си вкъщи. Следващите лета ще мислим лагери и занимални.

Общи условия

Активация на акаунт