Мартчета 2026 😀

• 20 162
  • 761
  •   2
Отговори
# 705
Аз пазя абсолютно всички дрешки на дъщеря ми докъм годинка и  половина и това ще е много хубаво, защото покупките ще са сведени до минимум, въпреки че ще се различават в сезоните, в които са родени, но със сигурност и доста неща ще влязат в употреба. Казах на мъжа ми, че тъкмо и момчешки играчки няма да ни се налага да купуваме, ще си имаме всичко от каката, така да го успокоя малко от факта, че вкъщи се очертава да е женско царство😅😅
А с каква плацента сте, с дъщеря ми бях със задна и много рано усетих ритничета( към 17 г.с), сега обаче доктора каза, че е предна и най-вероятно няма да се усетят толкова рано. Някоя от вас била ли е с предна при предишна бременност да каже кога е усетила движения.

# 706
Вече се беше обсъждало и тогава казах също. Предните ми две (а и тази) бременности плацентата ми е предна и усещах в 18-та седмица хубави отчетливи ритници.

# 707
Честито на всички за добрите резултати. Моята фетална и БХС са на 15.09. и се надявам и там всичко да изглежда наред. Нямам идея как ми е разположена плацентата. Въобще не го е коментирал досега лекарят. На дневен ред беше по-скоро хематомът,който засега успешно тушираме. Ще се позаинтересувам следващият път,ако не забравя. Ще питам и за шийката, защото при предната ми бременност беше по-къса от обичайното.

# 708
Момичета,
Предстои ми прибиране до България и смятам да го комбинирам с преглед и то основно на шийката. В 15 седмица съм, с конизация през 2021. Тук при мен не се следи така често както в България и искам да използвам да ме види някой изпитан лекар. Препоръчайте ми, моля.

# 709
Най-добрият в сферата е д-р Христов в Надежда. Трябва да проверите за час, тъй като обикновено вървят с месец напред.

Момичета,
Предстои ми прибиране до България и смятам да го комбинирам с преглед и то основно на шийката. В 15 седмица съм, с конизация през 2021. Тук при мен не се следи така често както в България и искам да използвам да ме види някой изпитан лекар. Препоръчайте ми, моля.

# 710
Аз пазя абсолютно всички дрешки на дъщеря ми докъм годинка и  половина и това ще е много хубаво, защото покупките ще са сведени до минимум, въпреки че ще се различават в сезоните, в които са родени, но със сигурност и доста неща ще влязат в употреба. Казах на мъжа ми, че тъкмо и момчешки играчки няма да ни се налага да купуваме, ще си имаме всичко от каката, така да го успокоя малко от факта, че вкъщи се очертава да е женско царство😅😅
А с каква плацента сте, с дъщеря ми бях със задна и много рано усетих ритничета( към 17 г.с), сега обаче доктора каза, че е предна и най-вероятно няма да се усетят толкова рано. Някоя от вас била ли е с предна при предишна бременност да каже кога е усетила движения.
Аз пък раздадох всичко от дъщеря ми. Дрехи, слинг,играчки,кошара,колички... Оставих си за спомен комплектът от изписването и една рокличка. Нямам толкова място за съхранение вкъщи,а и на мен са ми давали доста дрехи. Все още имам торби с якета и рокли за дъщеря ми,които са ѝ големи. Хубавото е че сега хората на които дадох част от дрехите, едната количка и кошарата ще ни ги връщат(даже и ще ни дадат и по-нова количка).

# 711
Аз пък раздадох всичко от дъщеря ми. Дрехи, слинг,играчки,кошара,колички... Оставих си за спомен комплектът от изписването и една рокличка. Нямам толкова място за съхранение вкъщи,а и на мен са ми давали доста дрехи. Все още имам торби с якета и рокли за дъщеря ми,които са ѝ големи. Хубавото е че сега хората на които дадох част от дрехите, едната количка и кошарата ще ни ги връщат(даже и ще ни дадат и по-нова количка).
Ох, на мен сърце не ми даваше да ги раздам и тъй като имаме голяма таванска стая, всичко е прибрано там, бях решила, ако имаме момченце да даря някъде повечето неща, но сега ще ми влязат в употреба.

# 712
Честито на разбралите пола, най-важното е, че бебетата са здрави!
Nash13, нормално е да не сте коментирали плацента, тя още се развива е не си е поела изцяло функцията, на ФМ ще разбереш. Дори да е ниска, има огромен шанс да се вдигне, важното е да няма отлепване, стискам палци хематомът да се е махнал вече.
Йонси, и аз ще се повторя, в 19+2 усетих първите отчетливи ритничета с предна плацента.
Аз да се похваля, че успешно отбих сина ми след 17 месеца кърмене, защото много ме боляха гърдите вече заради бременността. Имах желание да продължа, даже и тандемно кърмене бях готова да правим, но тялото ми само си реши. Беше доста емоционален период, но явно и двамата бяхме готови и мина много добре, бях се подготвила за някакъв апокалипсис едва ли не. Joy

# 713
Хайде и аз да се похваля с резултати от пренаталния тест. Всичко е наред и полът е женски 😍🤪😁 както си и усещах, почти всички около мен бяха за момче 🤣 да не говорим, че на мъжО му призля, женското царство ще му дойде в повече вече 🤣🤣🤣🤣 успокоявам го, че сам си го е изваял такова 🤣🤣 и да не се притеснява, смело напред с опашленца и прически 🤣🤣🤣
Аз нямам почти нищо от дъщеря ми, нямам място къде да ги съхранявам, единствено комплекта за изписване съм си запазила 😁 ама аз и като цяло с покупките не съм прекалявала, винаги съм взимала само необходимите неща, тъй като мразя разни натурии да ми се пречкат и да събират само прах 😁  и те така 😁 аз съм доволна, важното е всичко да е наред, пък пола какъвто и да е, няма да го върнем я🤣

# 714
Nash13, нормално е да не сте коментирали плацента, тя още се развива е не си е поела изцяло функцията, на ФМ ще разбереш. Дори да е ниска, има огромен шанс да се вдигне, важното е да няма отлепване, стискам палци хематомът да се е махнал вече.
Йонси, и аз ще се повторя, в 19+2 усетих първите отчетливи ритничета с предна плацента.
Аз да се похваля, че успешно отбих сина ми след 17 месеца кърмене, защото много ме боляха гърдите вече заради бременността. Имах желание да продължа, даже и тандемно кърмене бях готова да правим, но тялото ми само си реши. Беше доста емоционален период, но явно и двамата бяхме готови и мина много добре, бях се подготвила за някакъв апокалипсис едва ли не. Joy
Да, на мен засега е леко ниска плацентата, но Чучумишев каза въобще да не се притеснявам, защото на този етап нямало как да е по-висока, тепърва щяло да се вдига, важно, че не покрива шийката. Мериха ми шийката, каза, че е 3,8 см, което било много добре.

# 715
Хематомът не се е махнал,но намалява като размер. Да кажем,че в момента е на около половината на това което беше. Доста по-малко ме боли корема, може би  е имало нещо общо или просто малко по малко тялото ми свиква с бременността. И на мен ми мериха шийката 3,55. Честно казано не си спомням какви бяха параметрите,но предполагам че щом докторът не е коментирал нещо това е нормална стойност. Снощи изненадах дъщеря ми с пола на бебето и както и очаквах е във възторг. Иска вече имена да мислим.

# 716
Стига шийката да не пада под 3, всичко е наред. Най-точно се мери с трансвагинален ехограф. Браво за хематома, все така да намалява!

# 717
Здравейте. Термина ми е на 8.04, но ще бъда секцио, защото първото ми раждане беше ЦС и предполагам, че ще ме изместят за март месец. Затова се записвам и в тази група. Обичам м. Март  родена съм на 21.03. Утре ще правя пренаталния тест в афродита. Сега съм в 10 г.с.  и 5  дни, но днес на прегледа ми казаха, че бебчето отговаря на 11г.с. и 3 дни.

# 718
Момичета, как сте? Къде се губите всички? Поли много отдавна не се е включвала 😌

# 719
Момичета, как сте? Къде се губите всички? Поли много отдавна не се е включвала 😌
Аз се наслаждавам на втория триместър, след този тежък първи триместър, гаденето отмина към 12 седмица и някой ден, апетита се завръща малко по малко.

Общи условия

Активация на акаунт