90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 4 594
  • 135
  •   1
Отговори
90 Day Fiancé е американско риалити, което проследява живота на двойки, кандидатствали за визата К1 - това е виза, която се дава само на чужденци, които имат годеници американски граждани. Двойките имат 90 дни да решат дали да се оженят, преди визата да изтече. Предаването дебютира през 2014г. и в момента тече осми сезон. Има няколко разклонения, сред които 90 Day Fiancé: Happily Ever After, което проследява перипетиите на двойките от предишни сезони,  90 Day Fiancé: Before the 90 Days, проследява двойки, които все още не са подали и не са решили дали да подадат документи за виза,  90 Day Fiancé: What Now? - отново за двойки от предишни сезони, 90 Day Fiancé: The Other Way - в това предаване американецът от двойката се премества в държавата на годеника си, а не обратното,  90 Day Fiancé: Pillow Talk - двойки от предишни сезони гледат настоящия сезон и реагират на видяното (обикновено гледат в леглата си, откъдето идва заглавието)  и др. Нови разклонения на "90 дни" се излъчват на стрийминг платформата Дискавъри плюс.

Двойката, за която не остана място на заглавната картинка Relaxed

Въпрос за новата анкета - Кои са любимите ви участници (не пише двойки, защото има и тройка) от 11-ти сезон на "90 дни до сватбата"?

Линк към предишната тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1648919

# 1
Глас за Махди и Стиви от мен.

Някой гледа ли Дневниците? Неделя от 22.00

# 2
Аз понякога ги гледам, понякога забравям. Последно си спомням, че гледах Ела и китаеца.
Според мен, не е много честно да го зареже, защото й бил изневерил, след като тя първа го направи. Да не е специална - за нея е ок, но за него - не?...

# 3
# 4
В събота вечерта от 21-23 ч. повторение ли е на това, което дават в понеделник 22--24 ч.? В програмата пише "90 дни до сватбата: Откровени разговори" - С11, еп.14.  Допреди една седмица нямаше 90 дни в събота след 21 ч.

# 5
Аз гледах сега в събота, но не съм сигурна дали е повторение - не съм гледала това, което са давали в понеделник.

# 6
Гледам, че довечера от 22 ч. ще дават С11, еп.15.  Снощи в Pillow talk коментираха (иронизираха) епизода от понеделник. Вещицата и майка й,  Брандън и майка му...

# 7
Има доста гадни новини, свързани със злата Лида и Ерик -
Скрит текст:
тяхното петседмично момиченце е починало при много подозрителни обстоятелства. Има данни, че Лида е обявила детето за мъртво четири дни преди това да се случи и преди детето да бъде заведено в болница . Тоест то е било зле в дома им и са знаели (тя и Ерик), че то най-вероятно ще умре, но дълго време не са извикали спешна помощ.

Тя променя версиите за това каква е причината, но вероятно става дума за удар по главата (споменава се мозъчен оток).
Ерик наскоро беше арестуван, заради обвинения от нейна страна, че я биел - сега тя се опитва да го накисне и за това, като в свои видеа твърди, че вероятно той е удрял детето, когато тя не е била в стаята.
Самата Лида е много спокойна и два дни след смъртта на детето си е писала в своя Инстаграм, че е приключила с траура . Тя отделя повече енергия за това да се оправдава и не изглежда особено тъжна -  тя знае, че много хора подозират нея и смятат, че или умишлено е направила нещо на детето, или не й пука изобщо и не се е грижила добре за него, за да се стигне до това.

Лида също беше арестувана за финансови измами и по-скоро - за жестоко третиране на животни (става дума за малко кученце, което съседите са я видели да хвърля отвисоко). Освен това има слух, че е прегазила и убила човек в Япония и това е една от причините да иска да живее в САЩ - за да не могат да я съдят.

# 8
Кадри от първата разправия между Георги и Дарси на път за България:

https://www.facebook.com/share/v/1NtqFFsUYM/?mibextid=wwXIfr

Странно произношение има Гошко.

# 9
Ужасно произношение и се сетил да се притеснява какво ще си помислят за жена му🤭 Кога започва по бг ТЛС? Все още заедно ли са?

# 10
Мисля, че още са заедно. Чудя се дали е подписал предбрачен договор.
Английският му не е супер, но е по-добър от на Флориан. А и честно казано, който не е виждал Дарси, може да се поуплаши ако случайно я види на улицата...

# 11
  • sofia
Ужасно произношение и се сетил да се притеснява какво ще си помислят за жена му🤭 Кога започва по бг ТЛС? Все още заедно ли са?
дааа , знаете ли ??  Нямам търпение..Simple Smile

# 12
Не знам, но вървят реклами за "90 дни: на лов за любов" скоро по ТЛС.
Какво е това?

# 13
Ето това е, мисля, че и в предишната тема бях сложила трейлъра - някои участници от 90 дни, както и нови хора, ще търсят любов в рисорт:

Участват Роб, Тифани, Колт, Дженифър, Тим, Кортни, Усман, Шантел... Може да пропускам някого.

# 14
  • Sofia
Все втръснали ни от гледане 🤨😖

Общи условия

Активация на акаунт