📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 366
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Taffta, поръчвах ги с доставка до Германия и ggbg до БГ. Не зная сега дали доставят тук (подозирам, че не).

# 226
  • МАРС
Помня, че най ми беше харесало сравнението на съфорумка, която нарече кутиите Киндер сюрприз за жени Joy
Признавам си, че понякога изхвърлям по някой продукт, но повечето ги ползвам, пък и винаги може да подариш на някого или да продадеш из групите.

# 227
Момичета, като заговорихте за изчезнали кутии, помните ли My Full Box и Марви? Аз пък за тях страдам много и нямат никакъв аналог. Марви беше несравнима, не знам защо спряха да я предлагат или защо друга аптека не направи нещо подобно.
А My Full Box пък с Kerastase, Caudalie, Filorga, Kingsley… вярно мининитравъл размери, но пък адски си заслужаваха. Скоро в групата заговорихме за това, че Pick N Dazzle поемат в тази посока и страшно се надявам да го развият. Paula’s Choice в една от кутиите им (и като опция в персоналните кутии), Kingsley и REN в “Бягство в Капри” ме карат да се надявам, че ще се развият още в рази посока.

# 228
Момичета, чуло ли се е дали ще има You are worth it Август?

# 229
  • В морето
Аз нямам инфо за следваща кутия, но надяваям се някой да сподели, ако прочете/види стори...

# 230
Момичета, между книжните Charly Wilde  и Insomnia,  коя ще ми препоръчате?
За бгбокс някакво инфо има ли за септември?

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 10:39 от Little Miss Ratatouille

# 231
Аз поръчвам Чарли от време на време, но ако ми хареса книгата. За Инсомния - само ги наблюдавам, досега не съм поръчвала. Имат интересни кутии и те понякога, но не успявам да позная книгите като ги обявяват и някак не мога да се престраша да поръчам. 😆

Разгледай също Даян Шаер, Книгарела и Otter crate - понякога и те имат много хубави.

# 232
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес ли разпращат БгБокс? Върти ми се в ума дата 4 август и знам,че нещо ще се случва,обаче в тефтера ми,няма инфо за кутия.

# 233
Утре чакаме Бг бокс Август.
Пуснаха инфо за Септември:
⚡️SNEAK PEEK⚡️кутийката за СЕПТЕМВРИ

Бързаме да ви покажем част от продуктите в новото издание на BgBox. Очакват ви 5 съвършени продукта на стойност 125лв., ваши само за 37,99лв.
🎁Продължаваме със серията луксозни продукти, подбрани специално за вас и съчетани перфектно за нуждите на кожата.

🤩Да надникнем в кутийката:

1️⃣Лифтинг серум за лице с #пептиди на @omexya.official - натурална козметика
✨Съдържащ Хиалуронова киселина и натурални масла, той интензивно подхранва и укрепва кожната бариера, като същевременно подобрява еластичността и придава здравословен блясък на тена.

2️⃣Околоочен лифтинг крем с екстракт от мимоза и кофеин на VERDEMIVIDA
🌟Спомага за редуциране на подпухването, тъмните кръгове и появата на признаци на стареене, като фини линии и бръчки. Без парабени, без изкуствени аромати, без изкуствени оцветители.

Кутийката е събрала в себе си още 3 специални изненади и носи допълнителна грижа за коса и хидратация на кожата на лицето.

📲Поръчайте сега и очаквайте доставка на 9ти септември.

# 234

И You Are готвят нещо ново, нямам търпение да разкрият повече.

# 235
  • В морето
Много интересно звучи BgBox, все по-интересно, спор няма...

# 236
Получих известие за Бг бокс за утре. Нямам търпение. 😁

# 237
Момичета, между книжните Charly Wilde  и Insomnia,  коя ще ми препоръчате?
За бгбокс някакво инфо има ли за септември?

Зависи какъв жанр харесваш. Последните книги, които аз имам от Charly wild са по-скоро романтични романи, а от Insomnia -  трилъри.

# 238
А някой получава ли “Писмо в кутия”? Какво има в новата? Много ми е загадъчна цялата кутия, няма снимки или клип. Хем ми е интересно, хем като не знам, не смея на сляпо да поръчвам. 🤣

# 239
  • Варна
Утре пуснете снимки на BgBox. Аз чак в четвъртък ще я взема, но съм любопитна.

Общи условия

Активация на акаунт